Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
nego ba , sta se ne odaziva na pozive Harmandic ?
Cart ne razumijem te nikakoConsigliere je napisao/la:A bil' ti smetalo da su dresovi Norveske? 20 yebenih godina je proslo, oslobodimo se nekih zidova u glaviCartman je napisao/la:Pa sta on ima radit na utakmici BiH-Estonija u posranim kockama?newton_heath_lyr je napisao/la:Kako god i momci u Cro dresovima aplauzima nagradjuju BH himnu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Consigliere
- Kontakt:
Ne poznajem situaciju u Vitezu, ali ako su oni dosli kao bosanski hrvati navijati za zemlju u kojoj zive, meni je OK. Mozda osnivaju neke Hrvatske BHfanaticose, pa zato dresoviBosniacum Lilium je napisao/la: nisam ni ja za te zidove, ali @apocalyps ti je gore objasniomislim da su ovo vise seoske lole zeljne paznje

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma dobrodošli svi koji navijaju za BiH, i ovo je već pomak. 3:0 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ni Bosnjaci koji zive u Hrv ne bi otisli podrzati rep. Hrvatske u dresu BiH, nego bi barem otisli u kezual opremiConsigliere je napisao/la:Ne poznajem situaciju u Vitezu, ali ako su oni dosli kao bosanski hrvati navijati za zemlju u kojoj zive, meni je OK. Mozda osnivaju neke Hrvatske BHfanaticose, pa zato dresoviBosniacum Lilium je napisao/la: nisam ni ja za te zidove, ali @apocalyps ti je gore objasniomislim da su ovo vise seoske lole zeljne paznje

@tekma:
nije lose za sada, ali previse trosimo lopte.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 08 jan 2014, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa kako ce navijati za Bosnu u dresu Hrvatske,pa ljudi moji jestel vi normalni ? Uspjeli su,isprovocirali su rutinski,cim se mi ovdje medjusobno prepiremo,dosta im za pocetak.Bravo nama !
GAZI BOSNO !
GAZI BOSNO !
BHF Bosanska Krajina!
Koliko ja znam Norveska nikad nije ubijala po BiH niti je probala podijelit istu sa Srbijom.Consigliere je napisao/la:A bil' ti smetalo da su dresovi Norveske? 20 yebenih godina je proslo, oslobodimo se nekih zidova u glaviCartman je napisao/la:Pa sta on ima radit na utakmici BiH-Estonija u posranim kockama?newton_heath_lyr je napisao/la:Kako god i momci u Cro dresovima aplauzima nagradjuju BH himnu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kontre su nam jaca strana
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
3 vjere 1 nacija.. nema tu hrvati vole bosnu, srbi vole bosnu 

Il club piu titolato al mondo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Od dijasporaca me nista ne cudi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
De ba **** vas rasprava glupa nek rade sta hoce , oon topic malo smo neozbiljno usli u tekmu al smo dosta bolji
Kakav je igrač Alen. Gledao sam ga kad je igrao za Gračanicu, volio je više šaraafe nego hljeb

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Odakle dodje ovaj Ovcina,mislim ko ga "otkri"
Zvijer je.

Zvijer je.
BHF Bosanska Krajina!
Ovo su ciste provokacije ne treba nasjedati na ovoni misliti da nas vole bio sam u mnogim gradovima BiH i znam kako smo bili docekani . Aplaudiraju nasoj himnoj a vjerovatno nam psuju sve po spisku u sebi
joj hamo vidi mu glave
Haj ne serite vise!Ljudi dosli navijati normala,jos aplauzirali nasim i opet vi izmisljate da je provokacija.Uostalom da nisu dosli u tim dresovima ne bi se znalo da su Hrvati koji bodre BiH.Ja sam uvijek bio za ovakve stvari,ne postavljajte vise barijere.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- Consigliere
- Kontakt:
Jedno je politika i proslost, drugo su ljudi i raja. Ne treba zaboraviti, naravno, ali ako nastavimo zivjeti u nacio-torovima, nema ni od BiH ni od buducnosti nista.Cartman je napisao/la: Koliko ja znam Norveska nikad nije ubijala po BiH niti je probala podijelit istu sa Srbijom.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Fit Tony: I keep my friends close...
Odlicni Prce, Ovcina, Savic i naravno Grahovac...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ovcina je odusevio u ovim utakmicama.trxel je napisao/la:Odlicni Prce, Ovcina, Savic i naravno Grahovac...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Da, takodjer i Prce veoma agilan...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.