Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Terzic se vrlo cudno ponasa citavu utakmicu, kao da ga boli qurac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I šaraf opet
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
o5 šaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaf
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
OVCINAAAAAA
Ovcina igra u pm
ALEN OVCINAAAAAA
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bravo Ovcina !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
ovo je ipak junak

15.10.2013.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Ovcina zvani Šaraf
svaka cast 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
To sam ja primjetiio jos i prvu utakmicu u Vitezu,kroz cijelu utakmicu a onda i na kraju kad su mu navijaci poceli zvizdati jer nije otisao sa ostalia da ih pozdravi i na kraju kad je vidio da su mu upuceni zvizduci onda se vratio,vjerovatno da nije zadovoljan minutazom il ima neki sukob unutar reprezentacije ali sve to na stranu , Mirsad je veliki patriota i podrzavam ga u potpunosti !Cartman je napisao/la:Terzic se vrlo cudno ponasa citavu utakmicu, kao da ga boli qurac.
FK Sarajevo !
ratatataatatatata
15.10.2013.
Ovčina gigant
Buriću također svaka čast, njegove odbrane, uz Alenove pogotke, vode nas u baraž. Ovaj psihološki šok koji pretrpimo u drugom dijelu MORAMO riješiti.

Zadnja izmjena: Claus, dana/u 08 jan 2014, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Je ko ovaj ?Claus je napisao/la:Ovčina gigantMuriću također svaka čast, njegove odbrane, uz Alenove pogotke, vode nas u baraž. Ovaj psihološki šok koji pretrpimo u drugom dijelu MORAMO riješiti.

Claus je napisao/la:Ovčina gigantBuriću također svaka čast, njegove odbrane, uz Alenove pogotke, vode nas u baraž. Ovaj psihološki šok koji pretrpimo u drugom dijelu MORAMO riješiti.

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
[youtube][/youtube]
Svaka cast

Svaka cast

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
+1trxel je napisao/la:Claus je napisao/la:Ovčina gigantBuriću također svaka čast, njegove odbrane, uz Alenove pogotke, vode nas u baraž. Ovaj psihološki šok koji pretrpimo u drugom dijelu MORAMO riješiti.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Omjer 5-0, gol razlika +10.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.