Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
dobro je, baraz osiguran, nadam se da ce u skorijoj buducnosti ove nevjerovatne minute u kojima ne mozemo meda biti proslost i nesto cega cemo se samo sjecati 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Krenulo nas u svim sportovima. 
BRAVO MOMCI!

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
bravo momčine, ovčina i burić strašni
šaraf 
Bravo momci , ovcina odlicno pojacanje. Ne treba nikog izdvajati svi su odlicni bili , idalje cekam pravog terzica nista vise. Zubrle stisnuti u barazu pa sta bog da...
Mr. šaraf

15.10.2013.

15.10.2013.
uhh sto nam razvukose zivce.......al dobro je,dobro je..svaka cast momciluci
nego sta bi sa sahistima,,namaral ih iko
nego sta bi sa sahistima,,namaral ih iko
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kaze Karacic volio bi svaku narednu utakmicu da se igra u Vitezu 
U rukometu smo postali kao Grčka u fudbalu, uvijek minimalno
Valjda je došlo vrijeme da se ode korak dalje
!
Valjda je došlo vrijeme da se ode korak dalje
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Od te ljubavi nazalost nista nema. Gospon načelnik je izradio savez, pozvao ih u Ze i obec'o da ce sve bit pokriveno(hotel, dvorana) i par dana nakon tekme racune profaxu savezurealno je napisao/la:A mogao bi baraz doci u Zenicu
To radi ovih kockica danastuzlak1987 je napisao/la:Kaze Karacic volio bi svaku narednu utakmicu da se igra u Vitezu
dok pobjeđujemo, svejedno mi je gdje igramo 
15.10.2013.
U Visoko!!! Kao u dobra, stara vremena..fanatic je napisao/la:Od te ljubavi nazalost nista nema. Gospon načelnik je izradio savez, pozvao ih u Ze i obec'o da ce sve bit pokriveno(hotel, dvorana) i par dana nakon tekme racune profaxu savezurealno je napisao/la:A mogao bi baraz doci u ZenicuSto se rukomet igr'o u Zenici, igr'o se..

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Omerbavarac
- Kontakt:
Upravo tako.Kaunas je napisao/la:dok pobjeđujemo, svejedno mi je gdje igramo
Tesko izvojevana pobjeda ali zasluzena. Crna rupa se opet pojavila i to po ko zna koji put.
U barazu sta bude, jer znamo da nas cekaju sve bolje selekcije od nas ali nikad ne reci nikad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
i dalje ne kontam,sta ce kockasti dresovi u dvorani

godio mu izgleda navijački performanstuzlak1987 je napisao/la:Kaze Karacic volio bi svaku narednu utakmicu da se igra u Vitezu
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
adis.p je napisao/la:U Visoko!!! Kao u dobra, stara vremena..fanatic je napisao/la:Od te ljubavi nazalost nista nema. Gospon načelnik je izradio savez, pozvao ih u Ze i obec'o da ce sve bit pokriveno(hotel, dvorana) i par dana nakon tekme racune profaxu savezurealno je napisao/la:A mogao bi baraz doci u ZenicuSto se rukomet igr'o u Zenici, igr'o se..
![]()
+1 za Visoko
Željo tebi pjevam ja!
Ljubav si mi jedina!
Samo hrabro bori se!
Naša pjesma ori se!
Ljubav si mi jedina!
Samo hrabro bori se!
Naša pjesma ori se!
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke momcima na novoj pobjedi i osiguranom barazu. Opet smo tesko slavili, ali pobjedi se ne gleda u zube. U barazu ce biti tesko, ali mi smo na to navikli. Takodjer znamo da kada nas krene mozemo pobjediti bilo koga, u bilo kojem sportu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Visoko, Gorazde, Vitez, Gracanica..ja sam 100% za ove manje "rukometne" gradove, jer je tamo uvijek atmosfera bila najbolja.Maniacs87 je napisao/la:adis.p je napisao/la:U Visoko!!! Kao u dobra, stara vremena..fanatic je napisao/la: Od te ljubavi nazalost nista nema. Gospon načelnik je izradio savez, pozvao ih u Ze i obec'o da ce sve bit pokriveno(hotel, dvorana) i par dana nakon tekme racune profaxu savezuSto se rukomet igr'o u Zenici, igr'o se..
![]()
+1 za Visoko
Jest da i zenicka Arena, Zetra imaju svoju čar, al' opet ovi gore gradovi bukvalno žive za rukomet..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.