Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jao Dzumhur ce do veceras postati public bet. A zna se kako to zavrsi kad se bosncerosi uzdaju u bosancerosa. 
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
bevanda4 je napisao/la:UAE:
Emirates Ras - Al Dhafra / gg3+ @1,70
Osim međusobnih omjera, u prilog ide i stanje na tablici. Oba kluba su na začelju tako da ovdje sigurno ne bi trebalo nedostajati golova. Emiratesu ipak malo više gori pod nogama jer je 5 bodova ispod Al Dhafre i time je bliži ispadanju iz lige. Ugl, gg3+ se po meni isplati pokušati na ovoliku kvotu.
Al-Ahli Dubai - Dubai / gost daje gol @2,05
Drugi par uzimam također radi međusobnih omjera, ali i ovdje je kumovalo stanje na tablici. Dubai u gostima protiv "velikog brata" nikad nije otišao bez barem jednog u mreži. Trenutno im je zayebana situacija, imaju samo 8 bodova, a zadnji na tabeli su na 7. Pod hitno im treba neka pobjeda, makar to značilo ić u napad protiv prve momčadi lige. I ovdje se očekuje rusvaj od utakmice, najvjerojatnije lagani prolaz domaćina, ali gol gosta na ovoliku kvotu bi bio grijeh ne uzeti, pogotovo kad vidimo sveukupne međusobne omjere. (od 2002. u 13 utakmica, samo u 2 navrata nisu zabili.. I to obe kad su igrali kod kuće)
Ukupna kvota: 3,4850

Valjda je tko uzeo
U desetom selu živi Antuntun!
- stomaklija
- Kontakt:
Neka moja razmišljanja

Prepisano Banvit h2, Nymburk over i Rytas over utakmica na jaci ulog, nadam se prolazumasteRofPoker je napisao/la:Evo neke sugestije onako od oka na ovo "fus" takmicenje :
Banvit - Budivelnik - nerealne kvote ; tip x2 i kontrhendikep od 9,5 na Budivelnik
Crvena Zvezda - Bilbao - par u super ponudi, uvijek sumnjiv
Maccabi H - Nymburk - gosti zvani suterska ekipa - lahko bi mogli preko 73,5 kosa
L.Rytas - Beskitas - Aco Petrovic, sta vise da kazem, kosarka sa sto vise poena, domacini preko 78,5
Ulm - Pinar K - ocekujem na obe strane dosta koseva, ja biram domacina over 80,5
Siena - Khimky - malo para protiv puno para ide pobjeda gostiju
Posto je ovo jedno "smecarsko" takmicenje za kockare, onda ulog do 3 km. Sretno
apocalyps je napisao/la:BiH-Estonija manje od 58 golova,mislim da je ovo poklon.
BHF Bosanska Krajina!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Moze li mi neko predloziti jedno 5-6 igraca (NBA) za veceras?
Barcelona - Getafe TŽK2 @1.40
Manchester City - West Ham TŽK2 @1.70
Manchester city - west Ham 1 @1.20
Brest - PSG 2 @1.20
Valentia - Molfeta 1 @1.35
Chalon - Cholet 1 @1.30
Kvota: 6.00
9/10
Sretno
Manchester City - West Ham TŽK2 @1.70
Manchester city - west Ham 1 @1.20
Brest - PSG 2 @1.20
Valentia - Molfeta 1 @1.35
Chalon - Cholet 1 @1.30
Kvota: 6.00
9/10
Sretno
Curry, Mirza i Johnson over, Afflalo i Millsap underNYKnicks Fan je napisao/la:Moze li mi neko predloziti jedno 5-6 igraca (NBA) za veceras?
FORZA MARŠAL !!!
Prvih 11 PSG-aLe onze de départ du PSG :
Douchez - Van der Wiel, Alex, Thiago Silva (cap.), Maxwell - Rabiot, Thiago Motta, Matuidi - Cavani, Ibrahimovic, Lavezzi
Ako ovo ne dobiju sa hendikepom onda...

Dobro je imati PlanB !
Crawley Town-Bristol R. gost daje 1.50, oba daju i 3+ 2.20
utakmica u kojoj vjerujem da će pasti dosta golova, očekujem da odu do 5+ i da obje ekipe zabiju
Fiorentina-Chievo gost daje 1.60
"leteći magarci" iz Verone mogu do gola kod Fiorentine, mogla bi ovo biti teška utakmica za domaćine i ne bi me iznenadilo da i izgube ili prelaz 2/1 moguć scenario
utakmica u kojoj vjerujem da će pasti dosta golova, očekujem da odu do 5+ i da obje ekipe zabiju
Fiorentina-Chievo gost daje 1.60
"leteći magarci" iz Verone mogu do gola kod Fiorentine, mogla bi ovo biti teška utakmica za domaćine i ne bi me iznenadilo da i izgube ili prelaz 2/1 moguć scenario
Jest, da ima ko zabit dva gola za Lalezgmiky je napisao/la: Fiorentina-Chievo gost daje 1.60
prelaz 2/1 moguć scenario
Manje od 3 je veoma izgledna opcija po mom skromnom misljenju
ja sam opalio dvojku na chievo 9.40 pa šta bude, vuče me na dvojkicuKurbla je napisao/la:Jest, da ima ko zabit dva gola za Lalezgmiky je napisao/la: Fiorentina-Chievo gost daje 1.60
prelaz 2/1 moguć scenario![]()
jel pocinje Dzeko vcrs, da ga uparim na "ludom" tiketu? 
Daj te ba imam 1x nemoj te me prepadat'zgmiky je napisao/la:ja sam opalio dvojku na chievo 9.40 pa šta bude, vuče me na dvojkicuKurbla je napisao/la:Jest, da ima ko zabit dva gola za Lalezgmiky je napisao/la: Fiorentina-Chievo gost daje 1.60
prelaz 2/1 moguć scenario![]()
Tako blizu, a tako daleko.
Sassari-Ankara 1.pol. 2 3.00, pk 2/1 5.75 ili 2/X 32 ili X/X 95
Talijani i Turci ubojita kombinacija za namjestiti samo šta
Talijani i Turci ubojita kombinacija za namjestiti samo šta
Sta raditi,isplatit 58 eura sada ili cekat da zaragoza dobije cedevitu pa dobiti 72?Ohrabruju me ove najave o izostancima u timu cedevite al opet neznam koliko je to sigurno za vjerovati.Dakle razlika je 14 eura,uzeti ili ostaviti?
Dobit ce Zaragoza.POPAY je napisao/la:Sta raditi,isplatit 58 eura sada ili cekat da zaragoza dobije cedevitu pa dobiti 72?Ohrabruju me ove najave o izostancima u timu cedevite al opet neznam koliko je to sigurno za vjerovati.Dakle razlika je 14 eura,uzeti ili ostaviti?
BHF Bosanska Krajina!
isplati, ta europska kosarka, ja sam cekao 1,25 kvotu, kao sigurica pa se napatih sve do minut prije krajaPOPAY je napisao/la:Sta raditi,isplatit 58 eura sada ili cekat da zaragoza dobije cedevitu pa dobiti 72?Ohrabruju me ove najave o izostancima u timu cedevite al opet neznam koliko je to sigurno za vjerovati.Dakle razlika je 14 eura,uzeti ili ostaviti?
58€ je bome lipa cifra, mislim, zavisi koliko si i ti ulozio, ako nisi priko 5-10€, uzmi i uzivaj u ostatku noci i jos poduplaj!
kad ide june nek ide i uzePOPAY je napisao/la:Sta raditi,isplatit 58 eura sada ili cekat da zaragoza dobije cedevitu pa dobiti 72?Ohrabruju me ove najave o izostancima u timu cedevite al opet neznam koliko je to sigurno za vjerovati.Dakle razlika je 14 eura,uzeti ili ostaviti?
Kaštela - Zadarbevanda4 je napisao/la: uz amarosimov par dodajte tko ima hendikep zadra (hrv. košarki kup). Iz pouzdanih izvora čujem da bi to trebala biti više nego sigurica.
FT: 56-93
čeka se još kontrahendikep amarosimovih izraelaca
U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.