Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
152,5/Gravelines-Brose Basket over 2.10
147,5/Zaragoza-Cedevita under 1.85
146,5/U. Olimpija-Hapoel Jerusalem over 1.70
6.43
sretno svima ljudi
147,5/Zaragoza-Cedevita under 1.85
146,5/U. Olimpija-Hapoel Jerusalem over 1.70
6.43
sretno svima ljudi
to imam na drugom tiketuapocalyps je napisao/la: Nemoj zaboraviti i vise od 71 poena.

U desetom selu živi Antuntun!
Kako su krenuli ovi u Eurocupu moglo bi ovo do kraja sve u over 

Tako blizu, a tako daleko.
Raja jesul u kombinacijama mesi i nejmar veceras ?
Željeznicar za život cijeli !
Neymar ne igra 100%, a Messi bi kolko sam cuo trebao igrati. Ubrzo izbacujem neke prijedloge za AO veceras, pa cemo vidjetlikusa je napisao/la:Raja jesul u kombinacijama mesi i nejmar veceras ?

SAMO ČELIK !
Stavi nešto na hendikep na Cedevitu,vrlo velika vjerovatnoća da prođeš oba tiketa npr. 5 razlike za španjolce i prolaze oba tiketa.POPAY je napisao/la:Sta raditi,isplatit 58 eura sada ili cekat da zaragoza dobije cedevitu pa dobiti 72?Ohrabruju me ove najave o izostancima u timu cedevite al opet neznam koliko je to sigurno za vjerovati.Dakle razlika je 14 eura,uzeti ili ostaviti?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Smijem li pitati zašto ste toliko sigurni u Džumhura? Jeste li vođeni patriotizmom ili...? Ono, da je kvota preko 2, razumio bih uplate - ovako sa koeficijentom do 1.7 mi to i nije neka opklada. Posebno kada se u obzir uzme njegov servis (najslabiji segment igre) + činjenica da je mlad i zelen, te da u njegovoj igri bude milion padova. Tako me barem historija naučila.
Zato bih ga ja najradije preskočio, al' navijao za njega, pa da ga vidimo i u narednom kolu kvalifikacija za AO.
Inače, ne treba se zalijetati na ove favorite koji igraju turnire pred GS-ove. Više su tu kako bi osjetili podlogu, malo odigrali koji meč i bukvalno se zagrijali pred one prave koji slijede. Ja vazda ganjam velike kvote na Queensu i sličnim turnirima, tako da... I nerijetko se ubode dobitak da valja.
Inače, za večeras sam odigrao 3 para i "zaletio" se s uplatom. Nije all-in, al' danas sam po gledanju ponude ovo vidio i što sam više gledao u ponudu - sve više mi se to čini kao "siguran" prolazak.
David Lee over 20
Joe Johnson over 14
Indiana 2
Sretno svima.

Inače, ne treba se zalijetati na ove favorite koji igraju turnire pred GS-ove. Više su tu kako bi osjetili podlogu, malo odigrali koji meč i bukvalno se zagrijali pred one prave koji slijede. Ja vazda ganjam velike kvote na Queensu i sličnim turnirima, tako da... I nerijetko se ubode dobitak da valja.

Inače, za večeras sam odigrao 3 para i "zaletio" se s uplatom. Nije all-in, al' danas sam po gledanju ponude ovo vidio i što sam više gledao u ponudu - sve više mi se to čini kao "siguran" prolazak.
David Lee over 20
Joe Johnson over 14
Indiana 2
Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mathieu - Wang 1 @1,40
Dzumhur - Desein 2 @1,90
Gojowczyk - Zverev 1 @1,30
Cipolla - Kravchuk 1 @1,65
Hradecka - Mrdeza 1 @1,40
I za hrabrije:
Bellucci - Fischer 2 @3,25
Zheng - Falconi 1 @1,50
Kudryavtseva - Rezai 1 @1,60
Dzumhur - Desein 2 @1,90
Gojowczyk - Zverev 1 @1,30
Cipolla - Kravchuk 1 @1,65
Hradecka - Mrdeza 1 @1,40
I za hrabrije:
Bellucci - Fischer 2 @3,25
Zheng - Falconi 1 @1,50
Kudryavtseva - Rezai 1 @1,60
SAMO ČELIK !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Holiday 12,5 over 1,85
Napokon se vratili Pelicansi kuci, a tu je Jrue na prosjeku od 17,4 p.
Voli igrati u Louisiani gdje je u nizu 10 ut. sa preko 13 poena.
Wizardsi sa njegove pozicije primaju u prosjeku preko 21 poen.
Sinoc BO, Holiday i Gordon proveli koji minut manje u igri.
Veceras ce igrati vise, protivnik prima u prosjeku 100 p.
Realno je da Jrue prebaci 12 poena.
Gasol 19,5 under 1,90
Sta drugo uzet vec under na igraca koji ima prosjek vani 14,6 i koji se nalazi na listi za trade.
Lakersi igraju 3. utakmciu u 4 dana, ocekivat je vjerovatno i BO (Rakete se zazelile utakmica) pa bi u tom slucaju Gasol dobar dio susreta presjedio. iako bude igrao, tesko ce ici, samo tri puta je na strani prebacivao 19 p.

Gasol 19,5 under 1,90
Sta drugo uzet vec under na igraca koji ima prosjek vani 14,6 i koji se nalazi na listi za trade.
Lakersi igraju 3. utakmciu u 4 dana, ocekivat je vjerovatno i BO (Rakete se zazelile utakmica) pa bi u tom slucaju Gasol dobar dio susreta presjedio. iako bude igrao, tesko ce ici, samo tri puta je na strani prebacivao 19 p.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Monolog smijem li pitati sto vise ne postavljas toliko parova kao prije sto si znao postavljati ? 

- masteRofPoker
- Kontakt:
Evo jedan logiCki :
Man C. tip 1 --- Dzeko daje gol
Barca hendi --- Messi daje gol
Sretno.
EDIT : Bravo.
Man C. tip 1 --- Dzeko daje gol
Barca hendi --- Messi daje gol
Sretno.
EDIT : Bravo.

Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 08 jan 2014, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mah, ništa ne gubite, majke mi.arelinho je napisao/la:Monolog smijem li pitati sto vise ne postavljas toliko parova kao prije sto si znao postavljati ?

A, rijetko kad i budem na forumu kad uplaćujem. Sujevjerje.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
jutro radni narode. uhh danas sam okasnio na gotovo sve.. ajd nejse.. dok nisu jos pocele pa da probamo
Barca (hen 0:2) 1 @1,70
Fiorentina (hen 0:1) 1 @ 2.10
tek toliko da se ima pratiti sta do kosarke
Barca (hen 0:2) 1 @1,70
Fiorentina (hen 0:1) 1 @ 2.10
tek toliko da se ima pratiti sta do kosarke

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Consigliere
- Kontakt:
@Monolog, koliko si siguran za Pacerse? Ocajno mi treba neka sigurica za nocas, pa rek'o da prepisem... Poprilicno ih je namucio skromni Cleveland prije 2-3 noci 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ako ti treba nesto za uslova ili slicno onda Clipersi 1 ili Houston 1.Consigliere je napisao/la:@Monolog, koliko si siguran za Pacerse? Ocajno mi treba neka sigurica za nocas, pa rek'o da prepisem... Poprilicno ih je namucio skromni Cleveland prije 2-3 noci
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Ja tipujem na Dzumhura, prije svega zbog odlicne igre jučer, nije bilo do povrede Browna, i sam je na twitteru napisao da je to bio odlican mec, da je solidno servirao i imao veoma dobar return. A opet je uspio izgubiti sto govori da je Dzumhur odigrao dobar mec. Deseinu je kao i Dzumhuru omiljena šljaka tako da tu nema prednost. I on mentalno je slican Brownu, moze odigrati veoma dobar mec ali i krenuti sa neforsiranim. Tako da je to sansa za Dzumhura zbog toga sto on moze dosta vracati lopticu u teren i ima brzinu. Cak je izgubio od igraca iz Benina i tako zavrsio proslu sezonu. Nije puno pokazao ni protiv Rieda, tako da je Dzumhur ovdje favoritMonolog je napisao/la:Smijem li pitati zašto ste toliko sigurni u Džumhura? Jeste li vođeni patriotizmom ili...? Ono, da je kvota preko 2, razumio bih uplate - ovako sa koeficijentom do 1.7 mi to i nije neka opklada. Posebno kada se u obzir uzme njegov servis (najslabiji segment igre) + činjenica da je mlad i zelen, te da u njegovoj igri bude milion padova. Tako me barem historija naučila.Zato bih ga ja najradije preskočio, al' navijao za njega, pa da ga vidimo i u narednom kolu kvalifikacija za AO.
Inače, ne treba se zalijetati na ove favorite koji igraju turnire pred GS-ove. Više su tu kako bi osjetili podlogu, malo odigrali koji meč i bukvalno se zagrijali pred one prave koji slijede. Ja vazda ganjam velike kvote na Queensu i sličnim turnirima, tako da... I nerijetko se ubode dobitak da valja.![]()
David Lee over 20
Joe Johnson over 14
Indiana 2
Sretno svima.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
u potpunosti se slažem, još bih probao i Howarda 17,5+ mislim da će biti motivisan, samo da ne zapadne u probleme sa ličnim.dr.van nostrand je napisao/la:Holiday 12,5 over 1,85
Gasol 19,5 under 1,90
1:4Believe je napisao/la:
AIK-Lulea kp2 1.60
Lulea ih tukla zadnja tri međusobna.AIK očajna forma,Lulea jako dobra u zadnje vrijeme.AIK zadnji,Lulea se gore bori
Ja sam Holidaya vidio 15.5 granica i opalio under bez razmišljanja.Doduše,jeste narodni tiket.Mislim da će Beal ponoviti dobru večer i preći 14.5 .Ellis bi večeras trebao preći 19.5 nakon što sinoć to nije uradio.
Evo još jedan prijedlog za večeras:
Isner-Kohlschreiber zbroj gemova 1.set 9.5 PREKO 1.40
Svi znamo Isnera+tvrda podloga tako da se ovdje nema šta dodati.
You'll never walk alone.
evo jedan tiket na veći ulog:
Konjuh-Marcinkevica 1 (1,20)
Hlavackova-Bains 1 (1,15)
Barcelona-Getafe 1 (1,10)
Rus-Bychkova 1 (1,50)
kvota:2.35
sigurnost 10/10
Konjuh-Marcinkevica 1 (1,20)
Hlavackova-Bains 1 (1,15)
Barcelona-Getafe 1 (1,10)
Rus-Bychkova 1 (1,50)
kvota:2.35
sigurnost 10/10
FK Sarajevo !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Parsons wasn't in shootaround and is questionable.Arslan je napisao/la:u potpunosti se slažem, još bih probao i Howarda 17,5+ mislim da će biti motivisan, samo da ne zapadne u probleme sa ličnim.
Howard u sport+ 16,5 1,85
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.