Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ovdje se zbog velike euforije oko all-stara slabo i pise o utakmicama i Mirzinoj igri. Trebao bi igrati Deron veceras, ako opet nisu nesto zahebali. 
LenBias je napisao/la:200 bonus glasova za kaznumirzatele je napisao/la:sta je ovo braco budem na planini 4 dana,dodjem kuci a ovdje borba za All star...hahahahha..ja dominacije..
Uh, čitav dan nisam bio
Od sinoć sam glasao jedno 100 puta
Minimalno...Počeli mi se mutiti ona imena igrača sa istoka i zapada
Ništa, idemo još

Edit: NBA stranica mi poslala email i zahvalila mi se na glasanju
Valjda nakon 100 glasanja, dolazi email..pa da znate 
Ništa, idemo još
Edit: NBA stranica mi poslala email i zahvalila mi se na glasanju
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Sta je Lebron za Mirzu . Ide Mirza na prvo mjesto 
dobar si ti, ja sam sanjao neke igračeVedad87 je napisao/la:Uh, čitav dan nisam bioOd sinoć sam glasao jedno 100 puta
Minimalno...Počeli mi se mutiti ona imena igrača sa istoka i zapada
![]()
![]()
![]()
Ništa, idemo još![]()
![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- nesvrstani
- Kontakt:
joj valja obnovit godinu na faksu zbog ovog all-stara i glasanja
bas u pola ispitnih rokova
bas u pola ispitnih rokova
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
lagano se skida Brooklyn - Atlanta, da mogu odgledat do vecerasnje tekme..Kakav je to faul nad anticem bio
: " But that was a bad foul on Antic " ?
Derona nema ni veceras
Derona nema ni veceras
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema sanse da Deron igra,jer je covjek dobio injekcije kortizona u svoje clanke,a i obogacenu plazmu!suhakrpa je napisao/la:Ovdje se zbog velike euforije oko all-stara slabo i pise o utakmicama i Mirzinoj igri. Trebao bi igrati Deron veceras, ako opet nisu nesto zahebali.
AKCIJA podržana. Samo naprijed. Idemo skupiti što više, pa makar i ne uspjeli.
Nakon trice one kljucne pravo glup faul napravi i 2 slobodna za Peru bila. Al' srecom dobro se sve zavrsilo..mirzatele je napisao/la:lagano se skida Brooklyn - Atlanta, da mogu odgledat do vecerasnje tekme..Kakav je to faul nad anticem bio
Derona nema ni veceras
Vozdra raja , pratim temu vec duze vremena i mogu rec da se ponekad bas posteno ismijem a i procitam dosta interesantnih stvari
pa evo da se i ja napokon prikljucim ako ima bujruma xD Sto se tice naseg Mirze obavezno istrajati u ovoj akciji za all star al najbitnije je da nas obraduje opet veceras aBd , moja prognoza 25 min ,18 pts ,4 reb ,2 asist
ne brini mama sve je uredu
Mogu li zamoliti za još jedno konkretno objašnjenje kako ponavljati glasanje. Može i na pp. Hvala.
Jel se igra u Oaklandu ili u Brooklynu veceras?
Brooklyn.Mozambik je napisao/la:Jel se igra u Oaklandu ili u Brooklynu veceras?
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
odes na http://allstarballot.nba.com" onclick="window.open(this.href);return false;irh je napisao/la:Mogu li zamoliti za još jedno konkretno objašnjenje kako ponavljati glasanje. Može i na pp. Hvala.
izaberes par budala na zapadnoj konferenciji i dole izmedju "ostalim" igracima mozes izabrat Mirzu.
I to radi na kompjuteru, mobitelu, poslu, kod komsije, u kaficu i sa svake moguce IP adrese sa koje mognes otici na ovu stranicu po jednom u 24 sata... za sljedecih 13 dana.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Nema potrebe mijenjati kompjutere, Samo izbriši "kolačiće".MostaracVelezovac je napisao/la:odes na http://allstarballot.nba.com" onclick="window.open(this.href);return false;irh je napisao/la:Mogu li zamoliti za još jedno konkretno objašnjenje kako ponavljati glasanje. Može i na pp. Hvala.
izaberes par budala na zapadnoj konferenciji i dole izmedju "ostalim" igracima mozes izabrat Mirzu.
I to radi na kompjuteru, mobitelu, poslu, kod komsije, u kaficu i sa svake moguce IP adrese sa koje mognes otici na ovu stranicu po jednom u 24 sata... za sljedecih 13 dana.
Evo ideeeeeeeeeeeeeeee. Ratatatatatatatatata...
Evo i uputa za brisanje COOKIES iliti kolačića.
http://vijestigorila.jutarnji.hr/gorilo ... ti_cookies" onclick="window.open(this.href);return false;
glasao
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo sad sam gledao malo twittere novinara i oni to rade na sljedeci nacin, npr.miki_92 je napisao/la:glasajte ljudi i na twitteru, samo napisite :
Mirza Teletovic #NBABallot
Blake Griffin #NBABallot #LAC
Jamal Crawford #NBABallot #LAC
Moguce je da treba biti i skracenica tima pored Mirzinog imena:
Mirza Teletovic #NBABallot #BKN
Ako je neko siguran nek demantuje ili potvrdi, jer sam naletio na to na twitteru.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne treba.
Evo šta je izbacila NBA liga na tviteru:
Evo šta je izbacila NBA liga na tviteru:
Vote for 2014 #NBAAllStar teams right here: Tweet #NBABallot & player first & last name. *limit 10 per day, must each be different player.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
E raja ja izabro petorku zapada i onda tražio Mirzu nije ga bilo i onda ga našo !
Ali sam se igleda izradio ono search player i haj našo Mirzu i odma poslo tako ,znaći izabro petorku zapada i na istoku samo Babuku
da li je udure i da li se pika glas ? 
Ali sam se igleda izradio ono search player i haj našo Mirzu i odma poslo tako ,znaći izabro petorku zapada i na istoku samo Babuku
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.