Ma pametan si ti, to si dosta puta pokazao.ljubav je napisao/la:Ma kakav crni Marsej, Celik Zenica je za njih izmislio fudbal.![]()
Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Marseille
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
nije trebao sudija dati crveni karton...ali i go borodoa neregularan po meni, tako da je to ja mislim bila kompenzacijatax je napisao/la:da sigurno mogu mislit sreca pa nisam gledo a vidim za bordo crveni sigurno neko pomaganje malom klubu sa mediteranafanatique 1899 je napisao/la:tax, rob do bagro, redovni na temi Marseille, drago mi je. Nismo za titule, neznam kako si to zakljucio kad smo razvalili Bordeaux samo sto nismo imali srece...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
steta sto niste dobili, ako ste vec bili bolji.......al ne dobija se prvenstvo tako sto ces biti bolji u jednoj utakmici........
ipak mislim da je prednost Bordo-a, Blanc......covjek je mlad, al izuzetan strucnjak......
ipak mislim da je prednost Bordo-a, Blanc......covjek je mlad, al izuzetan strucnjak......
prvenstvo se ne dobija na velikim timovima, vec na onim malim.
- marseille_unique
- Kontakt:
imamo tekmu manje nista nije gotovo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- Citizen-X
- Kontakt:
Pa evo da se ukljucim u diskusiju - ja razumijem patriotski osjecaj i naboj
ali je van svake zdrave pameti i razuma da iskljucujes tek tako tim koji je samljeo svoju grupu u Ligi sampiona, koji melje sve redom u francuskoj ligi - ti tek tako oblatis i kazes ma ybo njih, ko su oni. Ja sam juce zijanio lovu na Bordou - ali je tim koji je evo vec zaredom par utakmica sigurica na kladionici i ocito je da nesto stima u tom timu i da tim radi ko sat. To sto pobijede koju tekmu "na goozove", pa evo da ti "dijete" kaze da sreca uvijek voli budale i hrabre. Treba imat i petlje i zivaca pa od osrednjeg tima, osrednjeg imovnog stanja, osrednjeg igrackog kadra napraviti zvjercinu kojoj fikstura i tabela samo pokazuje prema gore - i to sve uspjeti u jednoj polusezoni na 2 fronta i u LP-u i u kupu i u ligi. Ali ti to "čika Marsej fanatikosu" neces nikad shvatit' jer mislis da su svi maleniji i manji od tebe i tvog nadobudnog kvaziznanja, megalomanskog patriotizma prema nekom timu 2000 km udaljenom od BIH, s kojim blage veze teoretske a ni stvarne 100% nemas, kojeg bi bas zasvrbilo da ti ne daj Boze, treba 100-200 hiljada maraka za lijecenje ne daj boze, da je Zenica selo i slicnih kompleksa visoke i niske vrijednosti koje prosipas, besmislenih principa, prebogatih egotripova, sto je nevjerovatno uobicajeno kod nasih ljudi uopste, bilo na javi bilo na friken forumu, najcesce bez ikakvog pokrica
.
Hajd pa tako uzdravlje
Hajd pa tako uzdravlje
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nema vama titule, bordo pobjegao.....sačekajte sljedeću godinu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
čuj pripisan madandi, ono jedino mogu pripisati sudiji, ako ono nije faul nad golmanom onda nije ništafanatique 1899 je napisao/la:Smijesno, bili smo bolji, cak je i gol koji je priznat Bordou pripisan nasem golmanu Mandandnu, znaci Bordeaux fakticki nije ni dao gol, a i ovaj sto mu je priznat je neregularan. Trebo je Dešamp povući igrače, mi još uvjek tekmu manje imamo, ima još šanse, ALLEZ MARSEILLE!Mirza_Hordas je napisao/la:nema vama titule, bordo pobjegao.....sačekajte sljedeću godinu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma nikad nisam vidio da neko skoči u petercu na golmana i da ne bude faul, još je golman već imao loptu u rukama, ma niđe veze
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Dragi moj @fanatique 1899, znas da ja nemam nista protiv Marseja i protiv vas, al' ni ja ono ne bi svirao.
Mozda i jest faul, haj nek i jest, al' sto je pi*ka onaj golman.
Nema tu labavo, razneses napadaca i cao.
Ono se u Engleskoj ne svira, zao mi je.
Mozda i jest faul, haj nek i jest, al' sto je pi*ka onaj golman.
Nema tu labavo, razneses napadaca i cao.
Ono se u Engleskoj ne svira, zao mi je.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- marseille_unique
- Kontakt:
ma kad pogledam kako su nas sudiej ostetile kolko nam je igraca na kupu nacija afrike, dobro je opet, imamo i utakmicu manje bice bolje
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Evo ga 1:1,Niang strelac.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 20 jan 2010, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
izgleda da je onaj remi iz prošle utakmice uticao na igrače marseja pa sad gube sa 1:0
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
sad moram sam sebe citiratiMirza_Hordas je napisao/la:izgleda da je onaj remi iz prošle utakmice uticao na igrače marseja pa sad gube sa 1:0
ćim sam napisao da gube 1:0, igrači marseja izjednačiše
teško će te vi stići bordo...imate oko deset bodova zaostatka (ne znam tačno) a vi svako malo gubite bodove....ne može se tako titula osvajati
- marseille_unique
- Kontakt:
pobjeda to je vazno
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
fanatique 1899 je napisao/la:TONIGHT:
20:45 Marseille - Lille
Samo titula, samo pobjeda, UNIQUEEEEEEEEEEEEEEE!

Bordeaux 47 bodova
Marseille 36 bodova
Koliko se dobije bodova za jednu pobjedu ?
12 ???
FK Pjetlovi
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
stići će ih jednog danareds je napisao/la: Bordeaux 47 bodova
Marseille 36 bodova
12 ???
Na proljece 2023gMirza_Hordas je napisao/la:stići će ih jednog danareds je napisao/la: Bordeaux 47 bodova
Marseille 36 bodova
12 ???![]()
![]()
Ovaj ciro legenda od cojkadon Ciro je napisao/la: Na proljece 2023g![]()
Eh da ste dobili Bordeauxa mogli ste do titule ovako... .
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.