Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZgemboAdislic
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ZgemboAdislic » 08 jan 2014, 21:37

RnR je napisao/la:Kada Negredo postane najbolji igrač i strijelac Bundeslige ili bar Kazakistanske lige moći će se porediti sa Džekom. Trenutno se mogu porediti samo prema trenutnoj formi, sigurno ne po kvalitetu. To što svi vole urinirati po svom je drugi par cipela.
Istina. Nemere svako bit legenda kao Theofanis Gekas, Stefan Kießling i Marek Mintál.

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 08 jan 2014, 21:40

Virtu4l je napisao/la:Opet je sve crno-bijelo. Pa majku mu, može li biti dobar, solidan, ili je uvijek najgori ili najbolji. Stvarno ovu temu treba zaobilaziti u širokom luku.
zasto je najgori? sta je to pogrijesio osim et sto nije zabio onaj zicer??

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 jan 2014, 21:43

ZgemboAdislic je napisao/la:Istina. Nemere svako bit legenda kao Theofanis Gekas, Stefan Kießling i Marek Mintál.
Gdje njih iskopaslika slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Unstoppable
Kontakt:

Post Postao/la Unstoppable » 08 jan 2014, 21:43

TakozvaniDijasporac je napisao/la:Jedan je EDIN DZEKO!!! Ponos BiH!
Tako je tebra

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jan 2014, 21:44

Zasto mora uvijek biti crno, ili uvijek bijelo. Gledajte realno, i vidjecete da je sivo. ;)

Nista posebno, protiv ovakvog jadnog West Hama ovo je minimum sto i treba pruziti, ali sreca pa je rastrcan (mada ne vjerujem da bi nas to trebalo radovati, jer se to podrazumjeva da si uvijek rastrcan).

Vidjet' cemo hoce li popraviti dojam u 2. poluvremenu.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 jan 2014, 21:44

Joj kada se sjetim koliko mi je drago bilo kada sam cuo da ova klocina Negredo stize Dzeki na noge, nisam ni slutio da ce ovaj Johnny odigrati sezonu tri zivota. U Sevilli fula loptu cjelu pred golom, ovde leti po terenu, a Dzekson fula nemoguce. To ti je forma i pritisak, nista vise. Ogroman pritisak na ledjima Edina.

Facit: Ne pogodi li u narednih 45 minuta barem 3 puta mrezu, sledecu je na klupi milion posto. Vraca se Aguero i to je to. Pellegrini stvara polako silu, Nasri-Toure-Silva igraju strasno, dodas li jos Aguero-Negredo plus back up Dzeko, dobijes jednu od najboljih ekipa na svijetu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jan 2014, 21:45

Gary Lineker ‏@GaryLineker 5m
If Andy Carroll was fit, West Ham would be winning this game...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 08 jan 2014, 21:45

Pljujete po najboljem igracu World Cup-a 2014.
Nadam se da do ljeta necete mijenjati profile, da vam se wsvima pokakim u usta :mrgreen:

OK. zasluzio sam ban, al nema veze. Bar sam stupcima reko sto ih spada :D

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 08 jan 2014, 21:45

Uvaljat' će ga u drugom poluvremenu.. Valjda, nadam se.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 08 jan 2014, 21:46

Dobro je odigrao, ali moze on puno bolje....
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 08 jan 2014, 21:46

100% si u pravu. Dzeko igra pod ogromnim pritiskom i sve njegove mane tromost, malo losija tehnika izgledaju vece nego inace. Previse zeli postici taj gol i to ga ubija. Svaki sljedeci gol Negreda Dzeki je sve teze i teze.Kod Negreda kontra situacija. Ima bolje odnose sa par igraca, nadavao se golova. Iz tekme u tekmu raste psihicki i igracki.
Dzeko ako ima imalo pameti. Neka bjezi iz ovog kluba ako mu je do karijere. NIKADA on nece biti ovdje standardan, NIKADA. Nek spasava karijeru i predje BILO GDJE. Neka zatrazi raskid ugovora. Kad je onaj kepec Modric mogo odbiti treniranje sa Tottenhamom moze vala i Dzeko. Ili TO ili da za godinu ipo predje u Volfsburg ili Galatasaraj, drugi ga traziti nece. Zali boze karijere. Za repku bolja da i ne pricam. Ako Susic bude igrao sa dvojicom u napadu a ne samo sa Ibisevicem onda je stvarno amatercina.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jan 2014, 21:48

Kako je los ovaj West Ham. Nije mi jasno kako Big Sam jos nije dobio otkaz. Odron od ekipe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 08 jan 2014, 21:48

Ma pusti bagru...
Dzeko vise nego dobar do 3:0...nakon tog pogotka cijela ekipa je stala...do tada je odlicno odigrao, imao asistenciju, sansu za gol...vracao se...gradio, ne moze mu niko lopte uzeti...
sta sad treba, vode 3:0 i da trci ko budala...daj ba malo se urazumite...
jedini koji je los na terenu je Silva...ostali svi ok

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 08 jan 2014, 21:49

Romanista10 je napisao/la: Dzeko ako ima imalo pameti. Neka bjezi iz ovog kluba ako mu je do karijere.
OK, ali sta ako mu je do para?

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 jan 2014, 21:50

Da, al' na muci se poznaju junaci, to što je pod pritiskom bi trebalo da mu da imperativ da pravi čudesa po terenu, to je odlika velikih složićete se. Iskreno se nadam da može do bar 2 pogodka :) protiv izgubljenih Čekićara.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 08 jan 2014, 21:50

RnR je napisao/la:Kada Negredo postane najbolji igrač i strijelac Bundeslige ili bar Kazakistanske lige moći će se porediti sa Džekom. Trenutno se mogu porediti samo prema trenutnoj formi, sigurno ne po kvalitetu. To što svi vole urinirati po svom je drugi par cipela.
Kad je Dzeko bio najbolji strijalac Bundeslige ili bar Kazakistanske lige :?:

Negredo prosle zabio u Primeri 25 komada koliko Dzeko u najboljim danima u Wolf. a zabio je Negredo u levatskoj ekipi poput Almeriji u Primeri 19 komada.. tj. ima 133 komada u ligama petice, Dzeko 100.

http://int.soccerway.com/players/alvaro ... hez/17898/" onclick="window.open(this.href);return false;

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jan 2014, 21:51

TakozvaniDijasporac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Opet je sve crno-bijelo. Pa majku mu, može li biti dobar, solidan, ili je uvijek najgori ili najbolji. Stvarno ovu temu treba zaobilaziti u širokom luku.
zasto je najgori? sta je to pogrijesio osim et sto nije zabio onaj zicer??
Nismo se skontali ;) Od mene nikad nećeš čuti da je najgori.

Po mom mišljenju igra dobru utakmicu, tu je, odmah iza Negreda, trči, bori se. Generalna ocjena je da se vraća u formu, sve ovo izgleda puno bolje, nego npr. prije dva mjeseca. Negredo me uopšte ne zanima.

@DonCorleone, jednostavno se čovjeku poklopilo, tu su igrači sa kojima se odlično razumije, a i on je veoma kvalitetan igrač. Realno, odličan potez Cityja.
Cartman je napisao/la:Kako je los ovaj West Ham. Nije mi jasno kako Big Sam jos nije dobio otkaz. Odron od ekipe.
Povrede su ih uništile.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 jan 2014, 21:52

Hattrick Negredo. Jednostavno njegov dan.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 08 jan 2014, 21:53

Eto levata Negreda 3 komada za 50 min.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 08 jan 2014, 21:53

DonCorleone je napisao/la:Joj kada se sjetim koliko mi je drago bilo kada sam cuo da ova klocina Negredo stize Dzeki na noge, nisam ni slutio da ce ovaj Johnny odigrati sezonu tri zivota. U Sevilli fula loptu cjelu pred golom, ovde leti po terenu, a Dzekson fula nemoguce. To ti je forma i pritisak, nista vise. Ogroman pritisak na ledjima Edina.

Facit: Ne pogodi li u narednih 45 minuta barem 3 puta mrezu, sledecu je na klupi milion posto. Vraca se Aguero i to je to. Pellegrini stvara polako silu, Nasri-Toure-Silva igraju strasno, dodas li jos Aguero-Negredo plus back up Dzeko, dobijes jednu od najboljih ekipa na svijetu.
Ma na klupi je on miljardu posto i to ga ubija. A kud nece bit Negredo pun samopouzdanja. Iza njega ima tri suigraca iz repke. Argentince i trenera. Daj Dzeki samo Pjanica i sve bi bilo punooooo bolje po Dzeku. Ovako igra ko izgubljen. Bez samopouzdanja. Preveliki psihicki pritisak. Treba da ide bilo gdje. Samo neka on ceka, sad ce Pastore u Romu.
* evo Negredo ocekivano zabio treci. Sve je ovdje jasno. Dzeko igra ko da boga moli da zavrsi tekma. Psihicki nikakav. Zatrazi trasfer milom ili silom covjece. Zajebi pare bice para. Spasavaj **** karijeruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 08 jan 2014, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Google Adsense [Bot], JackW, Sarun i 47 gostiju.