Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
barca - getafe 2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Toronto 1
A.Johnson over 10,5
S.Curry over 22,5
M.Teletovic over 11,5
P.Millsap under 18,5
D.Nowitzki over 21,5
Kof 33
Idemo
A.Johnson over 10,5
S.Curry over 22,5
M.Teletovic over 11,5
P.Millsap under 18,5
D.Nowitzki over 21,5
Kof 33
Idemo

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
nadam se da je neko ova posljednja tri odigrao .Damba87 je napisao/la:Evo malo kosarke :
MP Siena-Khimki 1 @ 2,30
Olimpija-Hapoel J. 2 @ 2,25
Gravelines-B.Bamberg 2 @ 1,80
C.Zvezda-Bilbao 1 @ 1,35
vrijedi iskombinovati nesto

Houston - Lakers (-13,5+) hendikep sta mislite ispod ili preko ?
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
- Consigliere
- Kontakt:
Ne treba ni previse mozgat' ...
Na Gojowczyka, i dvoznaci na Pacerse i GSW. Kvota oko 2.5
Sretno svima nocas!
Na Gojowczyka, i dvoznaci na Pacerse i GSW. Kvota oko 2.5
Sretno svima nocas!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
**** me gost 3 poena mi falila cccccamarosim je napisao/la:Olimpija-H.Jeruzalem +3,5 2 ili gost 71,5 više
ovo je poklon dana sto se tice EC,Hapoel je prva ekipa u Izraelu,imaju strasne pojedince kao sto su Halperin,Elijahu,Duncan te solidne timske igrace kao Kitchen,Parakhuoski,Dupree...Olimpija igra dosta dobro u posljednje vrijeme ali me poraz od Cibone dosta iznenadio,mozda je to pocetak niza losih utakmica........

66-69 jbg nije proslo koseva........amarosim je napisao/la:Olimpija-H.Jeruzalem +3,5 2 ili gost 71,5 više
ovo je poklon dana sto se tice EC,Hapoel je prva ekipa u Izraelu,imaju strasne pojedince kao sto su Halperin,Elijahu,Duncan te solidne timske igrace kao Kitchen,Parakhuoski,Dupree...Olimpija igra dosta dobro u posljednje vrijeme ali me poraz od Cibone dosta iznenadio,mozda je to pocetak niza losih utakmica........
Drug svaka tebi cast! Ali fino bi bilo da ti nekad stavis tiket prije pa da i neko drugi isprati. Sta je fazon to tako? Ili imas temu tamo slike dobitnih pa stavi!
bravo prva violino foruma za košarku, još jednom pokazao znanjeamarosim je napisao/la:66-69 jbg nije proslo koseva........amarosim je napisao/la:Olimpija-H.Jeruzalem +3,5 2 ili gost 71,5 više
slabo slabo me ide, probati ću ovo od tenisa možda prođe
Gojowczyk P.-M.Zverev 1 1.35
Berrer M.-Lopez Perez E. 1 1.35
Hernych J.-Millot V. 1 1.35
S.Robert-Gigounon G. 1 1.35
3.32
ovo dvoje mi se čini prevelike kvote
T.Daniel-P.Capdeville 2 2.40
Sa.Zheng-Falconi I. 2 2.40
Limitiran sam ponudom u svojoj divljoj kladionici, pa ako mi neko moze brzinski napisati sta da odigram na ove parove, samo zbroj koseva kontam igrati,eto otprilike neko, ispratit cu, jer sam laik sto se tice nba. Mozes i ti dr.van nostrand ako ti nije frka
San Antonio-Dallas 208.5
Toronto-Detroit 196.5
Broklyn-Golden State 199.5
Minnesota-Phoenix 212.5
New Orleans-Washington 197.5
Houston-Lakers 211.5
Portland-Orlando 205.5
L.A Clipper-Boston 195.5
Eto granica, samo narodski od oka nabacajte 1 2

San Antonio-Dallas 208.5
Toronto-Detroit 196.5
Minnesota-Phoenix 212.5
Houston-Lakers 211.5
Portland-Orlando 205.5
L.A Clipper-Boston 195.5

- diplomatija
- Kontakt:
Imam petaka još pa bih vas zamolio ako možete da mi predlozite koje igrače večeras odigrati, trebaju mi 4 igrača, sinoć je teška noć za mene bila i večeras se gubim u ovoj ponudi, hvala unaprijed
Nexus je napisao/la:Fudbal - England, Northern Premier League
20:45h Ashton - Buxton
Tip:Ashton AH -1,0
Kvota: 2,14
Marathonbet
5/10
* Pobjeda Ashtona sa 2+ golova razlike, a u slučaju pobjede od 1 gola razlike, tip je VOID
** Ako se tekma ne odgodi zbg vremena.
Friških informacija nema. Takva liga.
I bez njih Ashton je favorit u ovoj tekmi, pogotovo što pobjeom ima šansu da sa 8og mjesta dođe do 4tog koji ima 4 utakmice više od Ashtona.
Zadnju tekmu igrali su 01.01. i tada su u gostima dobili Droysdalena sa 9:0.
Odmarali su dakle sve do sada i imali su priliku da se ohlade i ponovo da krenu u pohod ka mjestu za doigravanje.
Forma u posljednjih 5 tekmi 5-0-0 sa 182 gol razlikom.
S druge strane Buxton je u proslom kolu izgubio kod kuće od Rushalla. Njegova forma u posljednjih 5 je 0-3-2 sa 3:6 golova razlike.
Iako malo daju i maloprimaju vani kada igraju mislim da bi Ashton, koji je odmoran i nalazi se pred osmom pobjedom u nizu, može da im uvali 2-3 komada i da pri tome ne primi niti jedan.
win
Znaci stavi h2 i nekako kontam ebeno je hendikep skinuti,prije ce dati 70 koseva i eto zajeba se,djabe kad sejtan natjera.Bravo za doktora kosarke,postenski ga je skinuo,samo sam ja baksuz.bevanda4 je napisao/la:
to imam na drugom tiketu
BHF Bosanska Krajina!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Zašto ne probaš sistem 5 tiketa po 3 igrača 1,85 kvote? Ili ne moraš 3 igrača, možeš 3 hendikepa, over/under, jbg prođeš 2 već ćeš imati 12,5 na računudiplomatija je napisao/la:Imam petaka još pa bih vas zamolio ako možete da mi predlozite koje igrače večeras odigrati, trebaju mi 4 igrača, sinoć je teška noć za mene bila i večeras se gubim u ovoj ponudi, hvala unaprijed

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
DeRozan 20,5 over 1,90
U januaru je na prosjeku preko 24 p. igra u odlicnoj formi, Pacerse trpao, zatim Heat, kuci efikasniji gdje je glavna opasnost za protivnike. Ako je sinoc Melo mogao ubaciti 34p. Pistonsima, moze i DeMar 21.
probam i ovo;
LA Clippers-Boston Celtics +13 1,69
Igrali u Bostonu ove sezone, slavili LA C. 88:96.
Tada su domaci imali Paula koji je ubacio 22 p. 9 ast. (najbolji u redovima Clippersa).
Veceras ga nema, pa stoga vjerujem da mogu gosti izboriti ponovo nekakav ne previse ubjedljiv poraz.
Ogranicit ce Celticsi vanjske igrace domacih, pod kosem bi mogli imati problema ali kako god ne vjerujem u "cijepanje" kao sto je bio slucaj sa ocajnim Magicom.
Vrijeme je da se malo trgne i razigra vanjska linija Celticsa.
doubl;
Atlanta-Indiana under 194,5 1,40
Susret ekipa koje u zadnje vrijeme igraju prilicno neefikasno.
Hawksi kuci primaju oko 97 p u prosjeku, Indiana na strani prima u prosjeku oko 94 p.
Hawksi u zadnje tri ut. ubacuju oko 90 p u prosjeku, Pacersi jos manje od toga.
Zadnjih 5 susreta njihov medjusobni prosjek iznosi oko 179 p. po ut.
ovo je i 4. utkmica Pacersa u 5 dana (5, 6, 8 i 9.01.2014.).
LA Clippers-Boston under 201,5 1,47
Clippersi oslabljeni ofanzivno a ocekuje ih susret protiv ekipe cija igra ponajvise ovisi od dobre igre u odbrani.
U zadnje vrijeme na gostovanjima biljeze sve same poraze (7 u nizu).
Protiv zahuktalih Nuggetsa i odlicnih Thundera nisu imali pravi odgovor. jednostavno napadacki nisu dorasli ofanzivnim ekipama, pogotovo ovim sa Zapada.
Ipak u ovom momentu Clippersi nisu tako mocna napadacka ekipa koja bi borbenim Celticsima ubacila uveliko preko 100 p.
Sada konce igre vuku Griffin ispod kosa te Crawford izvana. Itekako ce im biti potrebna pomoc s klupe, najvise od Jamisona i Barnesa.
Protiv Magica su odigrali najbolju odbranu u sezoni, ipak ni protivnik nije bio previse zahtjevan ali sigurno da ce nastojati tako ili slicno igrati i u narednim utakmicama.
Moraju se naviknuti igrati bez Paula.
Ocekujem da ce gosti biti "u igri" sve do samog kraja ili do pred kraj utakmice, ipak igraju protiv Riversovog tima, trebao bi biti motiv vise.
koef. 2,058
U januaru je na prosjeku preko 24 p. igra u odlicnoj formi, Pacerse trpao, zatim Heat, kuci efikasniji gdje je glavna opasnost za protivnike. Ako je sinoc Melo mogao ubaciti 34p. Pistonsima, moze i DeMar 21.
probam i ovo;
LA Clippers-Boston Celtics +13 1,69
Igrali u Bostonu ove sezone, slavili LA C. 88:96.
Tada su domaci imali Paula koji je ubacio 22 p. 9 ast. (najbolji u redovima Clippersa).
Veceras ga nema, pa stoga vjerujem da mogu gosti izboriti ponovo nekakav ne previse ubjedljiv poraz.
Ogranicit ce Celticsi vanjske igrace domacih, pod kosem bi mogli imati problema ali kako god ne vjerujem u "cijepanje" kao sto je bio slucaj sa ocajnim Magicom.
Vrijeme je da se malo trgne i razigra vanjska linija Celticsa.
doubl;
Atlanta-Indiana under 194,5 1,40
Susret ekipa koje u zadnje vrijeme igraju prilicno neefikasno.
Hawksi kuci primaju oko 97 p u prosjeku, Indiana na strani prima u prosjeku oko 94 p.
Hawksi u zadnje tri ut. ubacuju oko 90 p u prosjeku, Pacersi jos manje od toga.
Zadnjih 5 susreta njihov medjusobni prosjek iznosi oko 179 p. po ut.
ovo je i 4. utkmica Pacersa u 5 dana (5, 6, 8 i 9.01.2014.).
LA Clippers-Boston under 201,5 1,47
Clippersi oslabljeni ofanzivno a ocekuje ih susret protiv ekipe cija igra ponajvise ovisi od dobre igre u odbrani.
U zadnje vrijeme na gostovanjima biljeze sve same poraze (7 u nizu).
Protiv zahuktalih Nuggetsa i odlicnih Thundera nisu imali pravi odgovor. jednostavno napadacki nisu dorasli ofanzivnim ekipama, pogotovo ovim sa Zapada.
Ipak u ovom momentu Clippersi nisu tako mocna napadacka ekipa koja bi borbenim Celticsima ubacila uveliko preko 100 p.
Sada konce igre vuku Griffin ispod kosa te Crawford izvana. Itekako ce im biti potrebna pomoc s klupe, najvise od Jamisona i Barnesa.
Protiv Magica su odigrali najbolju odbranu u sezoni, ipak ni protivnik nije bio previse zahtjevan ali sigurno da ce nastojati tako ili slicno igrati i u narednim utakmicama.
Moraju se naviknuti igrati bez Paula.
Ocekujem da ce gosti biti "u igri" sve do samog kraja ili do pred kraj utakmice, ipak igraju protiv Riversovog tima, trebao bi biti motiv vise.
koef. 2,058
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- dr.van nostrand
- Kontakt:
otprilike, najblize sto se nekako moze tipovat brzinskiKenke je napisao/la: San Antonio-Dallas 208.5
Toronto-Detroit 196.5
Minnesota-Phoenix 212.5
Houston-Lakers 211.5
Portland-Orlando 205.5
L.A Clipper-Boston 195.5
1-U
2-U
3-O
4---?-
5-U
6-O
7-O
8-?--
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
da li bi veceras mogli preko
D.Lillard (23,5)
B.Beal (14,5)
Prosli put su lako prebacili obojica, pogotovo Lillard koji je ubacio 41 poen. kontam ih i vecras ispratiti pa sta bude.
D.Lillard (23,5)
B.Beal (14,5)
Prosli put su lako prebacili obojica, pogotovo Lillard koji je ubacio 41 poen. kontam ih i vecras ispratiti pa sta bude.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ispratio sam, 4 i 8 sam izbacio mada mislim da ce ova zadnja ici under, hvala punodr.van nostrand je napisao/la:otprilike, najblize sto se nekako moze tipovat brzinskiKenke je napisao/la: San Antonio-Dallas 208.5
Toronto-Detroit 196.5
Minnesota-Phoenix 212.5
Houston-Lakers 211.5
Portland-Orlando 205.5
L.A Clipper-Boston 195.5
1-U
2-U
3-O
4---?-
5-U
6-O
7-O
8-?--

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Trebao si sacekat, mozda ti neko nesto drugacije kazeKenke je napisao/la:Ispratio sam, 4 i 8 sam izbacio mada mislim da ce ova zadnja ici under, hvala puno

Puno je to utakmica.
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.