Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Desole
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Desole » 08 jan 2014, 17:41

Draxler na ljeto u Arsenal kako stvari stoje :)

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 08 jan 2014, 17:43

BadrHari je napisao/la:
Greivis je napisao/la:

Citam da je :shock: proglasen za najboljeg Deutsche igraca prosle godine. Djaba onim Bauernovcima sve, nemaju ni najboljeg igraca svoje zemlje. 8-)
slika
Ovaj povredjeniji od Diabya... Ma i njega cemo da munemo i on je gunner! :mrgreen:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 08 jan 2014, 17:54

USPON SERGE-a GNABRY-a

Dok su mnogi menadzeri timova PL bili u mogucnosti da trecu rundu FA kupa iskoriste kako bi mladjim igracima pruzili sansu, vaznost derbija severnog Londona primorala je Arsene-a Wengera da izvede jak sastav za subotnji mec protiv Tottenhama. Jedino ime koje nije bilo poznato siroj fudbalskoj javnosti bio je Serge Gnabry. Iako je mladi Nemac poznat onima koji su pratili Arsenal ove sezone, ovo je bio njegov prvi start jos od septembra. Njegovi nastupi kao izmena u periodu do sad su zaista bili obecavajuci, ali ni oni najveci optimisti nisu ocekivali toliki uticaj na igru tima proslog vikenda.
Krilni igraci Arsenal se mogu jasno podeliti u dve kategorije. S jedne strane, imamo one koji se s krila ubacuju u sredinu, na poziciju 10-ke i obezbedjuju dodatnu opciju u kreiranju napada kroz sredinu - Tomas Rosicky, Santi Cazorla i Jack Wilshere. Nasuprot njima, tu su momci koji omogucuju Wengeru direktniju igru, a timu daju sirinu i ubrzavaju igru - Theo Walcott, Lukas Podolski i Alex Oxlade-Chamberlain. Gnabry po prirodi svoje igre pripada u drugu kategoriju. Kada je Walcott, sada nazalost povredjen, zauzeo mesto centarfora usled povreda Oliviera Girouda i Nicklasa Bendtnera, Gnabryju se ukazala sansa da zauzme mesto kraj desne aut linije. Nemac je svoju sansu u potpunosti iskoristio - igri tima je doprineo energijom i konstantnim ubacivanjima sa krila, uz izuzetno vazan zadatak, da osigura da igra tima ne postane previse jednolicna usled suzavanja prostora ubacivanjem Cazorle u sredinu s levog krila. Uostalom, njegova najveca vrlina je brzina, koju je demonstrirao kao mladji kada se takmicio kao sprinter. "Brzina je izuzetno znacajan segment u resavanju 1 na 1 situacija i u stizanju lopti upucenih u prazan prostor", kaze Gnabry. Njegov heatmap prikazuje sjajno pozicioniranje - kretao se po sredini desnog boka, a retko se nalazio uz samu aut-liniju.
slika
Talentovani tinejdzeru 1 na 1 situacijama direktno ide na protivnika, a uprkos tome sto se bolje snalazi po krilu, itekako je sposoban da se usmeri ka golu kroz sredinu terena, slicno kao Oxlade-Chamberlain, s kojim ga porede na fizickom planu. "Gnabry je fizicki spreman da se suoci s duelima", istakao je Wenger ranije ove sezone. "Imamo jos neke momke u omladinskom pogonu koji tehnicki mogu da odgovore zahtevima PL, ali jos uvek nisu na odgovarajucem nivou fizicke spreme. Gnabry jeste."
Takodje, Gnabry je pored fizicke spreme pokazao i sjajno razumevanje igre. Odbrana Tottenhama je bila postavljena prilicno duboko zbog straha od brzine Walcotta, ali je Gnabry imao spreman odgovor. Inteligentno je napadao odbranu Tottenhama ubacivanjem izmedju stopera i bekova, i kretnjom izmedju linija - upravo je ta kretnja bez lopte njega i Walcotta bila kljucna za gol Cazorle. Mladi igraci, usled straha i nedostatka autoriteta u timu, uglavnom imaju manje bitnu ulogu u timu. Ipak, Gnabry je u potpunosti dobio slobodu i preuzeo odgovornost, i bio najupadljiviji igrac svog tima, a kvalitet je pokazao i u napadu i u odbrani. Takodje, mladi krilni igraci uglavnom imaju problem sa svojim zavrsnim pasom, odnosno realizacijom; Gnabry vec sad deluje kao vrlo efikasan igrac, a uz to, njegov stil igre je uzbudljiv. Bio je daleko najkreativniji igrac u svom timu; od 10 sansi koje je Arsenal kreirao, Gnabry je stvorio 6, ukljcujuci i pefektnu asistenciju Cazorli za prvi gol. Kao sto slika pokazuje, zute linije su stvorene sanse, a plava je asistencija.
slika
Crvenom linijom obelezen je jedini pokusaj Nemca, snazan sut levom nogom koji je zavrsio iznad precke Llorisa. Valja istaci i zalaganje Gnabry-a u odbrani. Uz najvise stvorenih sansi od svih igraca na terenu, bio je prvi i po broju uspesnih startova, zajedno s Monrealom. Donja slika ilustruje njegove startove (zeleni trouglovi), i osvojene "nicije lopte" (zuti trouglovi). Pozicija osvojenih "nicijih lopti" je izuzetno vazna za njegov tim, koji se trudi da loptu uzme sto dalje od svog gola.
slika
"On je veoma mlad momak, ali vec sada poseduje ogroman kvalitet, bistar je i ima visok fudbalski IQ," , rekao je Wenger nakon pobede. "Imam ogromno poverenje u Serge-a, i zato sam ga prikljucio prvom timu krajem prosle sezone, ali ne mozemo od njega praviti superstara nakon jedne utakmice. Vrhunski igraci su konstantni, a ja verujem da on ima sve sto je potrebno. Sada je potrebno da svoj kvalitet pokazuje vrhunskim nastupima u svakom mecu."
Poznat kao majstor stvaranja vrhunskih igraca iz mladih talenata, Wenger ocigeldno tezi da smiri buku koja okruzuje Gnabry-a. Ipak, usled povrede Walcotta sigurno je da ce Gnabry dobijati vise sansi u PL. Ako je suditi po do sada prikazanom, definitivno je spreman da odgovori izazovu.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 08 jan 2014, 17:57

AA23 je napisao/la:
BREAKING: Arsenal have entered preliminary talks with Athletico Madrid over Diego Costa #AFC #TransferCentre

#dodjinajdrazi
Djeluje Burhan :D
#DođiNajdraži
Pld W D L
38 26 12 0

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 08 jan 2014, 19:57

slika
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 08 jan 2014, 20:12

Gunner4 je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:
Greivis je napisao/la:

Citam da je :shock: proglasen za najboljeg Deutsche igraca prosle godine. Djaba onim Bauernovcima sve, nemaju ni najboljeg igraca svoje zemlje. 8-)
slika
Ovaj povredjeniji od Diabya... Ma i njega cemo da munemo i on je gunner! :mrgreen:
Najbolji igrac je u Arsenalu. Nez otkud ovog svinjopenjaca nadje.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 08 jan 2014, 20:33

Škotski hirurg predlaže revolucionaran zahvat za Volkota

Škotski hirurg Gordon Mekej predložio je Arsenalu da podvrgnu Volkota njegovom, kako kaže, revolucionarnom zahvatu koji bi prepolovio vreme oporavka fudbaleru, a engleski klub je to, za sada, odbio.

Gordon Mekej je operisao Džona Džeksona, učesnika Zimske olimpijade, koji je takođe imao povredu kolena sličnu Volkotu. Džekson se povredio u julu 2013. a već u oktobru vratio se normalnim treninzima i takmičenjima.

Mada, Arsenal potpuno veruje svom medicinskom timu koje se bavi Volkotom i ostalim povređenim fudbalerima Arsenala.

vjerujte i dalje

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 jan 2014, 20:33

Sead Kolašinac: "Moj omiljeni tim iz Engleske? Arsenal."
1946

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 08 jan 2014, 20:46

Jesam li ja ovo dobro pročitao? Ozil je treći put zaredom najbolji njemački fudbaler. :shock:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 jan 2014, 20:47

#seolegenda

#dodjinajdrazi

Martinez nije loš igrač, sve zavisi kako se ko uklopi ali Costa je zvijer prava.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 jan 2014, 21:47

soxx je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:
BadrHari je napisao/la: slika
Najbolji igrac je u Arsenalu. Nez otkud ovog svinjopenjaca nadje.
Ne bi skodilo malo postovanja prema najboljem veznjaku svijeta, pogotovo iz Ruskog dijela Londona.

Zbunjuju malo ove nagrade, Schweinsteiger = Fusballer des Jahres ( Deutschland ), Ozil takodjer izabran za najboljeg igraca.
Samo sto su za Mesuta glasali navijaci http://www.sportsmole.co.uk/football/ge ... 29159.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A za Bastiana novinari.

Ali nakon onako dominantne godine kao sto je bila 2013 za Njemackog Generala sredine terena, mislim da uopste nije potrebno bilo kakvo glasanje, Titule sve govore.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 jan 2014, 22:44

Rockefeller je napisao/la:Jesam li ja ovo dobro pročitao? Ozil je treći put zaredom najbolji njemački fudbaler. :shock:
A ko ce biti kad im je daleko najbolji igrac. Nesto kao Ibrahimovic Svedskoj.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Burhan
Kontakt:

Post Postao/la Burhan » 08 jan 2014, 22:44

A đe sam ja tu, a autorska prava, pa ne može tako braćo moja mila, moram se i ja ugradit ako hajra bude.
#DođiNajdraži

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 08 jan 2014, 22:46

Burhan je napisao/la:A đe sam ja tu, a autorska prava, pa ne može tako braćo moja mila, moram se i ja ugradit ako hajra bude.
Tebe na hadž šaljemo, ili u Rusov mlin kae tamo je ugođaj kakvog ni u Meki nema...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 jan 2014, 22:50

Burhan je napisao/la:A đe sam ja tu, a autorska prava, pa ne može tako braćo moja mila, moram se i ja ugradit ako hajra bude.

Dovesces ti najdrazeg.

#dodjinajdrazi

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 08 jan 2014, 22:54

:lol: Neko je izgleda zavrsio u Banovicima pa mu dosadno :D

#DođiNajdraži
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 jan 2014, 22:55

Vedo ili Marsal pitanje je sad. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 08 jan 2014, 22:58

bega_afc je napisao/la:
:lol: Neko je izgleda zavrsio u Banovicima pa mu dosadno :D

#DođiNajdraži
:lol: :lol:
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Burhan
Kontakt:

Post Postao/la Burhan » 08 jan 2014, 23:20

Hahah nisam još al očekujem uskoro,inače fin grad,ti Banovici :D
Odavno vas pratim braćo moja mila al nikako da se uključim u raspravu, najbolja tema na dunjaluku !!
Javno se odričem svih povlastica samo nek dođe Najdraži u Najbolji klub na Svijetu.

#DoćeNajdražiakoBogda
#DođiNajdraži

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 08 jan 2014, 23:26

Dzaba ovaj Bavarac ispotencira ovu pricu oko Svajnija kada najbolji Njemac igra za Arsenal! :D I uz Boziju pomoc eto nam vec na ljeto (a mozda vec i u januaru) najtalentovanijeg Svabe trenutno... :D :D
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []