RK Konjuh
Re: RK Konjuh
Veceras na tribinama i golman Gorazda Adam Savic, tacnije bivsi golman Konjuha, najvjerovatnije povratnik u Konjuh 90% 

Taman kad pomisliš da si na tragu solidne ekipe počne osipanje. Teško će Konjuh nadoknaditi odlazak ova dva ljevaka...
Ne sekiraj se ti nistabrzi je napisao/la:Taman kad pomisliš da si na tragu solidne ekipe počne osipanje. Teško će Konjuh nadoknaditi odlazak ova dva ljevaka...

Hvala Bogu nisam sekirliemirmujan je napisao/la:Ne sekiraj se ti nistabrzi je napisao/la:Taman kad pomisliš da si na tragu solidne ekipe počne osipanje. Teško će Konjuh nadoknaditi odlazak ova dva ljevaka...

I jesi sretan sadbrzi je napisao/la:Hvala Bogu nisam sekirliemirmujan je napisao/la:Ne sekiraj se ti nistabrzi je napisao/la:Taman kad pomisliš da si na tragu solidne ekipe počne osipanje. Teško će Konjuh nadoknaditi odlazak ova dva ljevaka...,al očita svak ima limite

u petak u gradu sa igracima konjuha sam vidio bozoljca dali je to on dosao u konjuh ili onako doso sa starim jaranima da izadje...

Samo Sarajevo
srecom,samo u posjetikanarinac je napisao/la:u petak u gradu sa igracima konjuha sam vidio bozoljca dali je to on dosao u konjuh ili onako doso sa starim jaranima da izadje...
Ne sekiraj se ti nista
[/quote]
Hvala Bogu nisam sekirli
,al očita svak ima limite
[/quote]
I jesi sretan sad
[/quote]
Nismo se razumjeli,Konjuh je ekipa koju simpatišem i ove sezone sam ih želio vidjeti kao kandidate za titulu,al sad mislim da su nijansu lošiji. Al možda mu razuvjere,u svakom slučaju -sretno.

Hvala Bogu nisam sekirli

I jesi sretan sad

Nismo se razumjeli,Konjuh je ekipa koju simpatišem i ove sezone sam ih želio vidjeti kao kandidate za titulu,al sad mislim da su nijansu lošiji. Al možda mu razuvjere,u svakom slučaju -sretno.
Hvala Bogu nisam sekirlibrzi je napisao/la:Ne sekiraj se ti nista

I jesi sretan sad

Nismo se razumjeli,Konjuh je ekipa koju simpatišem i ove sezone sam ih želio vidjeti kao kandidate za titulu,al sad mislim da su nijansu lošiji. Al možda mu razuvjere,u svakom slučaju -sretno.[/quote]
Otiso Rahimic, doso Brkic desni bek iz Celika, i doso nas najboljig olman u Historiji kluba kojeg je konjuh ikad imao Sidik Omerovic, tako da na istoj smo razini nekoj nevidim da smo na nekom gubitku osim sto je otisao Rahimic, i dalje smo hendikepirani na desnom krilu znaci nemamo desnog krila, valjda jos nekog dovedu

Doveli su momka 93 godište iz Šapca Miloš, ne znam prezime, igra ko navijen.
U međuvremenu odigrane dvije prijateljske, više test utakmice, protiv Đakova i Prijedora. Trener Junuzović isprobao sve igrače čak i pojedine kadete. Rezultati poraz od Đakova 2 razlike u drugom poluvremenu,a pobjeda nad Prijedorom 5-6. U četvrtak protiv Bosne u Sa, a u subotu u Gračanici.
Kako viđoh na treningu došlo je pojačanje i na klupi sa Junuzovićem radi i Hadžiavdić dosadašnji trener ŽRK Živinice.
Jako dobro sve ovo izgleda

U međuvremenu odigrane dvije prijateljske, više test utakmice, protiv Đakova i Prijedora. Trener Junuzović isprobao sve igrače čak i pojedine kadete. Rezultati poraz od Đakova 2 razlike u drugom poluvremenu,a pobjeda nad Prijedorom 5-6. U četvrtak protiv Bosne u Sa, a u subotu u Gračanici.
Kako viđoh na treningu došlo je pojačanje i na klupi sa Junuzovićem radi i Hadžiavdić dosadašnji trener ŽRK Živinice.
Jako dobro sve ovo izgleda

Zrinjski - Konjuh 24:31
Čuo sam da su zgazili Zrinjskog, da je u momentu bilo i 11 razlike za Konjuh, a da domaćini nisu nikako preuzimali vodstvo.
Čuo sam da su zgazili Zrinjskog, da je u momentu bilo i 11 razlike za Konjuh, a da domaćini nisu nikako preuzimali vodstvo.
na vrijeme osvojeni bodovi na strani,jos u Mostaru,gdje kasnije ni Kiel nece moci osvojiti bod(ove)... 

Sutra protiv Sloge u Živinicama..
Ako se ne pobijedi, u što ne sumnjam, šta će biti s Konjuha????
Neko mora otići ili pojedini igrači ili....
Nadam se dobroj utakmici i naravno pobjedi.
Veoma bitna utakmica za Konjuh.
Ako se ne pobijedi, u što ne sumnjam, šta će biti s Konjuha????
Neko mora otići ili pojedini igrači ili....
Nadam se dobroj utakmici i naravno pobjedi.
Veoma bitna utakmica za Konjuh.
Mislim da ste u Dadi Riđiću dobili veliko pojačanje, riječ je o čovjeku koji rukomet ima u malom prstu.. O igračkim kvalitetama suvišno je govoriti, jedan je od najboljih strijelaca u historiji lige koji i dok je igrao imao je veliku ulogu i kao desna ruka trenera. A sama činjenica da je Smajlagić upravo njega tražio kao asistenta u Bosni sve govori. Uglavnom mislim da uprava kluba nije pogriješila i šteta je što je završio upravo u Konjuhu a ne u Krivaji, zbog nekih drugih stvari, ali otom potom. Sve najbolje!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
promijenili smo trenera sto mislim d aje vrijeme i bilo e sad otjerati par igraca koji prave nemir u timu poput memica ubavici mladje ili dovesti pojacanje koje e sad nezz koko je istina da nam se suhonjic vraca....ocel biti pojacanja ajmo moji zivinicani ajde bobo javi se sta ima hehe
Samo Sarajevo
smjena trenera je bila logicna,jer to nije onaj trener Junuzovic iz prvog (kada je meni bio trener ) i drugog mandata.
u ovako losoj ligi bi i ja kao trener bio sedmi na tabeli sa ovom ekipom.
za suhonjica sam cuo da ide u slobodu (neprovjereno).o pojacanjima ne znam nista
pozz
u ovako losoj ligi bi i ja kao trener bio sedmi na tabeli sa ovom ekipom.
za suhonjica sam cuo da ide u slobodu (neprovjereno).o pojacanjima ne znam nista
pozz
Pored naših ljudi moralo se dovesti nekog sa strane
Suhonjić nula bodova.
Prvo pojačanje Boris Mišić, Aon 5 Austrija. Vice prvak Austrije.
Spominju se i Kadić i Šijaković i Divković
Izgleda da se ima keša.
Sve šuft do šufta

Suhonjić nula bodova.
Prvo pojačanje Boris Mišić, Aon 5 Austrija. Vice prvak Austrije.
Spominju se i Kadić i Šijaković i Divković
Izgleda da se ima keša.
Sve šuft do šufta
haha boriska tebe doveli a ovo ako ima istine za divkovica i kadica bilo bi extra a za siljakovica nezz kakve je on kvalitete
Samo Sarajevo
Šijaković 100% odlazi u Hrvatsku Premijer ligu. U Vinkovce, RK SPAČVA. Vjerujem da je ovo dobar potez , po informacijama odlazi u dobar klub, nadam se da će se brzo prilagoditi, a nije daleko od kuće. Spačvu sam gledao nekoliko puta u Gračanici. Uvijek su imali solidan sastav, a mislim da je tamo i Stojanović Dražen, koji je ove godine najbolji golman Hrvatske lige, a Caco je s njim već igrao u Gradačcu.
Konjuh odigrao prvu pripremnu utakmicu u Banovicima. Rezultat 11:36
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.