RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

edgardavids
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la edgardavids » 08 jan 2014, 23:38

Mali Seid igra krilo, 98 godište. Nešto mi nema logike ta priča za Želju, kad je prije par dana trebao ići u Sarajevo :shock:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 08 jan 2014, 23:48

Pa i doci ce na kraju u FKS, nema gdje drugo zavrsiti ako je bas toliko talentovan

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 jan 2014, 23:55

edgardavids je napisao/la:Mali Seid igra krilo, 98 godište. Nešto mi nema logike ta priča za Želju, kad je prije par dana trebao ići u Sarajevo :shock:
Pa nece valjda u vicesampiona kada moze u sampiona. ;) :)

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 09 jan 2014, 00:00

Aha da mu roditelje gulite za clanarinu i opremu, ubrzo ce vidjeti gdje je dosao

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 09 jan 2014, 00:07

Ako je uprava Veleza dozvolila da Seid ode iz naseg omladinskog pogona onda je to definitivna katastrofa. Seid je jedan od najvecih talenata i jedan od rijetkih igraca koji vrijede u Velezovoj omladinskoj skoli trenutno. Dzaba upravi 100 Purovica, Jankovica, Isakovica... ako su ovakve stvari dopustaju onda se Velez nije pomakao niti milimetra naprijed. Ne samo da se nije pomakao nego je nazadovao jedno milion godina?!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 jan 2014, 00:10

lafomamone je napisao/la:Aha da mu roditelje gulite za clanarinu i opremu, ubrzo ce vidjeti gdje je dosao
Sve ce to Amar da sredi, nemoj mi se ti sikirati molim te... ;)

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 09 jan 2014, 00:12

vfcmostar je napisao/la:Ako je uprava Veleza dozvolila da Seid ode iz naseg omladinskog pogona onda je to definitivna katastrofa. Seid je jedan od najvecih talenata i jedan od rijetkih igraca koji vrijede u Velezovoj omladinskoj skoli trenutno. Dzaba upravi 100 Purovica, Jankovica, Isakovica... ako su ovakve stvari dopustaju onda se Velez nije pomakao niti milimetra naprijed. Ne samo da se nije pomakao nego je nazadovao jedno milion godina?!
Najbolji u Veležovoj školi su ti Peco i Isić, Bašić je bio dobar jedno vrijeme ali je trenutno opao i ova dvojicu su najbolji...
A najveća Veležova greška je što su pustili malog Sudu Behrma mislim da je 2000 ili je 2001 godiste u Dinamo Zagreb... Dinamo nam uzeo talenta, eno malca hara u Hrvatskoj...
Al sto se tiče Behrama sigrno se ne može poredit sa Isićem i Pecom, jes da su oni stariji pa možda je i to razlog ali su sigurno bolji...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 09 jan 2014, 00:16

Odakle da sredi, ne moze prvotimcima uslove da omoguci, a da ih sredi klincima. Na Kosevu ce dobiti pticijeg mlijeka, sve sto mu bude potrebno za razvoj, jer Tan za takve ne zali, a i ima. A sta mu moze Amar ponuditi koji ne zna kako ce rezije da plati

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 jan 2014, 00:20

lafomamone je napisao/la:Odakle da sredi, ne moze prvotimcima uslove da omoguci, a da ih sredi klincima. Na Kosevu ce dobiti pticijeg mlijeka, sve sto mu bude potrebno za razvoj, jer Tan za takve ne zali, a i ima. A sta mu moze Amar ponuditi koji ne zna kako ce rezije da plati
Moze, moze, samo se ti opusti i uzivaj. Ne znam sta si toliko napet kada imate vaseg Tana...

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 09 jan 2014, 00:22

@RodjeniBrato Izvini majstore ali mislim da je Seid veći talenai od te dvojice sto si spomenuo. Momak koji je 98 godište je igrao prošlu sezonu za kadete (96 godišta) i u većini utakmica bio jedan od najboljih igrača na terenu. Te dvije godine puno znače buraz. Aj sad realno, ako roditelji znaju da im dijete ima taj talenat, da može biti nešto od njega, zašto bi oni njega pustili da trenira na onoj oranici, i da samo očekuju kad će nogu slomit zbog lošeg terena? Evo buraz ti prvi, da imaš sina koji trenira, zar mu ne bi želio sve najbolje, da trenira u optimalnim uslovima i da ima prostora za napredak? I ta djeca mogu otići iz Veleža kad hoće i gdje hoće. Druga je priča kako naši stručnjaci to dozvoljavaju. Ali mislim da se poprave uslovi za treniranje toj djeci, da se ima ta umjetna trava, teretana i slično, ne bi djeca bježala u Želju, Sarajevo, Dinamo nego bi djeca iz cijele Hercegovine trčala da treniraju u Veležu.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 09 jan 2014, 00:24

Nisam napet nego realan, zasto bih bio napet. Pa i ako dodje kod vas, za god. dana eto ga nama, ako bude kapacitet naravno. I tako ce svaki, zasto se voziti u yugi kad mozes u mercedesu, vrlo jednostavno

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 09 jan 2014, 00:27

edgardavids je napisao/la:@RodjeniBrato Izvini majstore ali mislim da je Seid veći talenai od te dvojice sto si spomenuo. Momak koji je 98 godište je igrao prošlu sezonu za kadete (96 godišta) i u većini utakmica bio jedan od najboljih igrača na terenu. Te dvije godine puno znače buraz. Aj sad realno, ako roditelji znaju da im dijete ima taj talenat, da može biti nešto od njega, zašto bi oni njega pustili da trenira na onoj oranici, i da samo očekuju kad će nogu slomit zbog lošeg terena? Evo buraz ti prvi, da imaš sina koji trenira, zar mu ne bi želio sve najbolje, da trenira u optimalnim uslovima i da ima prostora za napredak? I ta djeca mogu otići iz Veleža kad hoće i gdje hoće. Druga je priča kako naši stručnjaci to dozvoljavaju. Ali mislim da se poprave uslovi za treniranje toj djeci, da se ima ta umjetna trava, teretana i slično, ne bi djeca bježala u Želju, Sarajevo, Dinamo nego bi djeca iz cijele Hercegovine trčala da treniraju u Veležu.
Slažem se nekim djelom, ali mali nije sigurno bolji ni od Isića ni od Pece, sigurno ih onda ti nisi gledao, imaš na YouTubu sva tri igrača pa ih barem tu malo pogledaj, mali Isić i Peco su imali priliku igrati u repki, i sada dobivaju pozive dok Behram nije još ni jednom... Dobar je on igrač,naravno, ali ipak mislim da trebo još vježbanja da bude ko ova dva momka iznad, da se ja pitam nesto u Velezu odmah bi ovoj dvojici iznad potpisao ugovor na 5 godinu, naravno i malom Behramu, ali da sam... Umjesto da nam omladinski pogon napreduje oni samo nazaduju, al evo digla se malo raja skupljaju se pare za opremu, u februare ce se praviti pomocni sa umjestnom travom i to ce već biti jedan veliki plus...

Pozdrav bratoo..
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 jan 2014, 00:29

lafomamone je napisao/la:Nisam napet nego realan, zasto bih bio napet. Pa i ako dodje kod vas, za god. dana eto ga nama, ako bude kapacitet naravno. I tako ce svaki, zasto se voziti u yugi kad mozes u mercedesu, vrlo jednostavno
kad budete Mercedes u praksi, onda mozete pricati o tome, sad ste trentuno na jos na Yugi kao i mi. Necemo se igrati imaginarnim pojmovima...
Uostalom, ako on bude uspio prebroditi sve sto Zeljo nosi, nece on nikako kod vas, vec ko nekoga drugog u Premier ligu. ;)

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 09 jan 2014, 00:32

Ma nisam ja rekao da ni ova dvojica ne znaju lopte, Peco mali pogotovo, znam ih bolje nego što misliš vjeruj mi. Malom Seidu su problem kilogrami, spremi se jedno vrijeme bude ko zmaj, ali hebi ga, sklon mali debljanju, čim ne trenira 5 dana padne u fizičkoj spremi. Moglo bi se od njega svašta napraviti pametnim radom sigurno.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 09 jan 2014, 00:34

Zeljo nosi samo pare za clanarinu i opremu koju ce morati platiti. Akademija kod nas je vec pocela, stan hrana skola, ljudi koji ih nadgledaju 24 sata, stipendija...sve besplatno, e ako to nije praxa ne znam sta je. Komplex ce se poceti graditi na proljece

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 09 jan 2014, 00:34

edgardavids je napisao/la:Ma nisam ja rekao da ni ova dvojica ne znaju lopte, Peco mali pogotovo, znam ih bolje nego što misliš vjeruj mi. Malom Seidu su problem kilogrami, spremi se jedno vrijeme bude ko zmaj, ali hebi ga, sklon mali debljanju, čim ne trenira 5 dana padne u fizičkoj spremi. Moglo bi se od njega svašta napraviti pametnim radom sigurno.
Slazem se u potpunosti ima sigurno 10ak mozda i više kg viška, ali se nadam da ce trudom i radom sve to srediti...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 09 jan 2014, 01:00

DzoleZeljo je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Nisam napet nego realan, zasto bih bio napet. Pa i ako dodje kod vas, za god. dana eto ga nama, ako bude kapacitet naravno. I tako ce svaki, zasto se voziti u yugi kad mozes u mercedesu, vrlo jednostavno
kad budete Mercedes u praksi, onda mozete pricati o tome, sad ste trentuno na jos na Yugi kao i mi. Necemo se igrati imaginarnim pojmovima...
Uostalom, ako on bude uspio prebroditi sve sto Zeljo nosi, nece on nikako kod vas, vec ko nekoga drugog u Premier ligu. ;)
pises takve gluposti da si me natjerao na smijeh,,o cemu ti s...š bolan dzole,šta pricas,,ne tjeraj me da ja iznosim neke činjenice vezano za želju i njegovu politiku,ne mozes meni prodavati maglu i lupati gluposti,ne pravi se pametan jer to nisi,,spusti se na zemlju jer željo nije barcelona ili real madrid,,ti ne vidis dalje od svoga nosa i od tribina na kojim budes i sjedis,,nemoj da krenem sa pricom tko je najvise upropastio igraca koji su imali pojma o fudbalu,politika kluba vam je kao kod crvene zvezde prije rata tj,kupi igraca da bi oslabio protivnika..sta je sve prosao vladavic u želji,čolić,brković,itd,itd,,od stavljanja pištolja na čelo i prijetnji nekih,,,ne vuci me za jezik da ne bih nastavio sa činjenicama,,,,amar vas je digao zbog svoga interesa i para,,i kada vrati pare koje je ulozio i zaradi naravno okrenut ce vam ledja kao da vas nikada nije ni bilo..pozdrav........

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 09 jan 2014, 01:05

Majke vam je li ovo tema Želje i Sarajeva ?

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 09 jan 2014, 01:23

blackmundir je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
pises takve gluposti da si me natjerao na smijeh,,o cemu ti s...š bolan dzole,šta pricas,,ne tjeraj me da ja iznosim neke činjenice vezano za želju i njegovu politiku,ne mozes meni prodavati maglu i lupati gluposti,ne pravi se pametan jer to nisi,,spusti se na zemlju jer željo nije barcelona ili real madrid,,ti ne vidis dalje od svoga nosa i od tribina na kojim budes i sjedis,,nemoj da krenem sa pricom tko je najvise upropastio igraca koji su imali pojma o fudbalu,politika kluba vam je kao kod crvene zvezde prije rata tj,kupi igraca da bi oslabio protivnika..sta je sve prosao vladavic u želji,čolić,brković,itd,itd,,od stavljanja pištolja na čelo i prijetnji nekih,,,ne vuci me za jezik da ne bih nastavio sa činjenicama,,,,amar vas je digao zbog svoga interesa i para,,i kada vrati pare koje je ulozio i zaradi naravno okrenut ce vam ledja kao da vas nikada nije ni bilo..pozdrav........
A Amar je inace u Zelju dosao da zgrne lovu? Zanimljivo. Ti ocito znas nesto sto ja ne znam. Ako ti nije mrsko da podijelis s nama te informacije?
DZole, glupo je sto diskutujes s tim malcem.
P.S. Izvinjavam se Velezovcima na off-u. Sve najbolje...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 09 jan 2014, 02:34

Sramota ako su malog Seida pustili. Nema nikakvog smisla. Mali je ogroman talenat a plus prave od Veleža filijalu sarajevskih klubova. Fuj.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []