Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ljudi kolko treba cekat u premieru da isplate listic ako su utakmice odgodjene ??
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ma joj nisam se nadao iskreno da ti kazem, bezveze tiket sastavljen i sve prodje.bevanda4 je napisao/la:ne tresi se.. evo Mesnog.EmirSioux89 je napisao/la:Jos Messi go **** ti mene kad ja odigram njega negdje procita da ce biti u 1. postavi pa ajde reko.A da sam znao Fabregas bi iso puu
taj se rodio u 90'
Evo lagano i drugi.Majstor se vratio u stilu.
Cestitam svima ko je dobio

Manchester United!
- Contentissimo
- Kontakt:
busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii prolazi mi 4+ u sudijskom, grazie Messi 

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
eto vam još jedan od Messija, da zasladite 

- EmirSioux89
- Kontakt:
Zavisi ako se budu igrale u naredna 24 sata onda ces morati sacekati ako ne onda ti brzo stavi kvotu 1.forza je napisao/la:Ljudi kolko treba cekat u premieru da isplate listic ako su utakmice odgodjene ??
FK Sarajevo !
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Dosta ljudi je prošlo, i ko je pao, pao je zbog par koševa, dugo ne pamtim ovako dobar dan, i sinoćnji NBA
Idemo još večeras, pa ne moraš zadugo. hahaha 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
- Kontakt:

i jos jedna TUGA
Čestitke momci... kad se čeka Barca i Messi u igri se do zadnje sekunde i to treba uvijek uzeti u obzir kada se kladimo na njihove tekme...ovo da se ima na umu za nedjeljni derbi
Danas dosta uspješan dan. Također čestitke i za zajednički tiket. predobra tema...
Ja još čekam doktorove košarkaše ( Gasol under 19 i Holiday over 15 ) + dodao Pierce Under 16 i Hibbert over 13. Dobitak je lijep... šta bi ste kontrirali od ovog?

Ja još čekam doktorove košarkaše ( Gasol under 19 i Holiday over 15 ) + dodao Pierce Under 16 i Hibbert over 13. Dobitak je lijep... šta bi ste kontrirali od ovog?
Čak sam i ja dobio

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Po meni sve super, ne znam jedino taj PierceKermit je napisao/la:Čestitke momci... kad se čeka Barca i Messi u igri se do zadnje sekunde i to treba uvijek uzeti u obzir kada se kladimo na njihove tekme...ovo da se ima na umu za nedjeljni derbiDanas dosta uspješan dan. Također čestitke i za zajednički tiket. predobra tema...

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Jel neko igrao Mirzu? Da mi je da ga pratim pa ne znam sta da odigram..?
Manchester United!
- Maradonaaa
- Kontakt:
meni danas proslo 5 listica na wwinu,3 na premieru i jos cekam papirni derozana i johnsona
sta je ovo danas
sta je ovo danas

aha .. hvala, mada je vec proslo 24 sata i jos nista ..badel62 je napisao/la:Zavisi ako se budu igrale u naredna 24 sata onda ces morati sacekati ako ne onda ti brzo stavi kvotu 1.forza je napisao/la:Ljudi kolko treba cekat u premieru da isplate listic ako su utakmice odgodjene ??
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- DrinaJedina
- Kontakt:
Da nisam izmišljao toplu vodu, mogla je Barcelona donijet' još para!

Ni ovako nije loše! Još 3 listića u igri !

@Gazija
Mirzu sam gledao prošlu i pretprošlu tekmu, zahuktao se poprilično. Mislim da mu sve više i više vjeruju i trener i saigrači. Večeras 12 poena mislim da može ubaciti ako bude igrao 20ak minuta...ali opet čudne su nekako relacije u Bruklinu, a obzirom da igraju protiv GS trebalo bi biti i koševa na obje strane. Zbog onog što sam vidio u prošloj tekmi, kontam i ja Mirzu uzeti večeras. Patriotski, a i zanimljivije je gledati
Mirzu sam gledao prošlu i pretprošlu tekmu, zahuktao se poprilično. Mislim da mu sve više i više vjeruju i trener i saigrači. Večeras 12 poena mislim da može ubaciti ako bude igrao 20ak minuta...ali opet čudne su nekako relacije u Bruklinu, a obzirom da igraju protiv GS trebalo bi biti i koševa na obje strane. Zbog onog što sam vidio u prošloj tekmi, kontam i ja Mirzu uzeti večeras. Patriotski, a i zanimljivije je gledati

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ma druže odigraš Hibberta over i Brooklin zd1 i rahat legneš spavatiKermit je napisao/la:@Gazija

neće mi, neće san na oči... 

Hajmo Duncan Milsap under, Geroge, Elis over i pobjeda Bruklina i meni dosta.

- inacefindecko
- Kontakt:
Bruklin 1
Teletović over
Curry over
na 5 KM 50 KM
Teletović over
Curry over
na 5 KM 50 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.