DukeOfWellington je napisao/la:Po toj logici Sušića bismo svi trebali uokvirit' i stavit umjesto Tita na zid, a svi znamo šta se dešava na temi Sušić na ovom forumu. Kad se neke stvari duže prate onda se i pored uspjeha (uslovno rečeno) uoče neke loše stvari, u slučaju Markovića to je cijeli spisak, o tome se ovdje priča godinama.
Nekako i jest logičnije da se Sušićeva slika uokviri i stavi na neko vidno mjesto u kući/stanu jer je nakon 9 neuspješnih ciklusa, uspio u namjeri da fudbalsku repku BiH odvede na veliko takmičenje i ispuni, na taj način, snove stotina hiljada ljudi, nego da ga svakojaka budala pljuje, kritikuje (sa razlogom i bez njega), psuje mu, naziva različitim pogrdnim imenima, a što se moglo pročitati na dotičnoj temi.
Marković, kao i svaki drugi selektor, je podložan kritici, međutim vidim da su neki ovdje, i dalje sumnjičavi čak i po pitanju njegovog izbora igrača za repku.

Ako mu se nešto može zamjerati, nakon 5 vezanih pobjeda u kvalama i plasmana u baraž, ovakav izbor igrača je opravdan i to mu se ne može prebacivati kao minus.
DukeOfWellington je napisao/la:Grupa je iskreno takva gdje su tri reprezentacije li-la i onaj ko je rekao da je grupa preteška savjetujem mu da pogleda grupu u kojoj igra Slovenija. Realno je bilo očekivati da ovu grupu prođu i Marković i Arslanagić, isto kao što nije realno da ni Marković niti Arslanagić ne prođu u baražu ko god bio protivnik. Ali sam siguran da bi ekipa koju vodi Arslanagić pravila faul pet sekundi do kraja. I to je nešto.
Pa i ja sam govorio to da je baraž realnost bh rukometa, ne samo u ovom ciklusu, nego i u onim prijašnjim, a i u narednim. Isto tako sam govorio da se Marković ni po kvalitetu ni po iskustvu ne može porediti sa svojim prethodnicima. A to ostalo što pišeš je ŠBB-KBB.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović