Ognjen Kuzmic

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: Ognjen Kuzmic

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 okt 2013, 04:32

Guzicom se vrata ne zatvaraju. Ako BiH zeli nesto postici sa kosarkom trebace joj I 3-4 dobra igraca na istoj poziciji a ne samo jedan. Ja se nadam da ce se vratiti.

Treba biti stpljiv. Svak zna situaciju I oko nasih reprezentacija. Fudbalska repka je bila strpljiva pa pogledaj dokle su dogurali. I kosarkaska moze isto tako ako se ne ispustaju talenti tako lako.

Ognjenu su tek 22-23 godine. Ima on jos vremena.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 30 okt 2013, 12:16

fudbalska reprezentacija nije uspjela zato sto je molila i cekala odredjene "igrace" da vide mogu li igrati za srbiju/hrvatsku, pa kad ih oni odbiju da dodju da igraju za bih...

nikoga ne treba moliti - to smo naucili od fudbalske reprezentacije.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 31 okt 2013, 00:09

http://www.kurir-info.rs/dva-brata-ognj ... ak-1009011
Što nas komšije hebavaju na svakom ćošku :x
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 okt 2013, 09:58

Sinoc je Kuzmic odigrao 9 minuta u pobjedi GSW nad LAL i postigao je 3 poena :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 okt 2013, 10:54

Mislim da se komotno može zatvoriti tema ovog igrača. Vjerujem da želi zaigrati za Srbiju i sa tim u vezi nema šta tražiti na ovom pdf-u.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 okt 2013, 17:42

FaraonTM je napisao/la:Mislim da se komotno može zatvoriti tema ovog igrača. Vjerujem da želi zaigrati za Srbiju i sa tim u vezi nema šta tražiti na ovom pdf-u.
Ili on ne želi igrati ni za koga, njemu je samo bitna klupska karijera i koliko će zaraditi tj. njegovom menadžeru, igraće za onu reprezentaciju u kojoj će imati više koristi ako bude ikako igrao za neku repku ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 02 nov 2013, 10:14

ok ,svako dobro...
Jedina stvar koja me fakat nervira jest ta nacionalna jednakost u reprezentacijama...
Evo recimo ovaj tip je jako dobar al igrat ce za Srbiju,dok mi miramo zvat nekog klempu koji nema mjesta u Srb ili Hr...
Tip iz Doboja a igrat ce za Srbiju,kakve veze ima on s Srbijom,osim sto su iste vjere..
Al ajd,sretno..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 nov 2013, 12:39

Ne mora, sto ''mora'' zvati? Koga ce zovnuti po tebi umjesto njega, a da je Srbin? Ne vidim bas da se to nesto desava u kosarkaskoj reprezentaciji, tko to nije zasluzio mjesto bio u rosteru na zadnjem natjecanju?
Igra za Srbiju (eventualno) zato sto tako zeli, sto se tako osjeca i u konacnici zato sto je iste nacije, a ne vjere, to zadnje je tvoj subjektivni dojam, a ne realnost situacije. Nek igra gdje hoce, ta ne vidim da se odlucio i za jednu reprezentaciju u ovom momentu, koliko vidim samo gura da se sto bolje baci u klupski nogomet i zaradi sto vise.
...Život za Široki...

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 15 nov 2013, 09:38

Jel igro ovaj sinoć? :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 nov 2013, 18:21

Slomio ruku sinoc u minut igre....

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 nov 2013, 18:51

haj' nek' je .. i druga mu taka bila :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 nov 2013, 19:19

JTS je napisao/la:haj' nek' je .. i druga mu taka bila :mrgreen:
upozerenje pred ban
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 08 jan 2014, 00:27

Pa šta bi na kraju,jeli naš ili nije?
Mali igra NBA,ne razumijem da oko njega nema nikakvih vijesti,a eno Telketova tema gori.
Keep walking.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 jan 2014, 16:12

Cautinho je napisao/la:Pa šta bi na kraju,jeli naš ili nije?
Mali igra NBA,ne razumijem da oko njega nema nikakvih vijesti,a eno Telketova tema gori.
"Postojao je kontakt, on želi da igra za našu reprezentaciju i pratimo ga. Ipak, mislim da trenutno ne može da konkuriše za mesto u timu". Duda Ivkovic, selektor Srbije pred Eurobasket u Sloveniji.

To ti dovoljno govori.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Ognjen Kuzmic

Post Postao/la Cautinho » 08 jan 2014, 16:18

A dobro,neka igra za koga hoće,koliko znam,dosada se još nije odlučio.Gdje god igrao naš je,ne razumijem takav stav,momak je rođen u našoj zemlji,a ako već neće da igra za našu reprezentaciju,to je njegova odluka.Sigurno da bi nas većina volila da imamo još jednog takvog igrača u momčadi,dva NBA-ovca iz jedne male zemlje kao što smo mi je jackpot.
Ne znam kakav mu je status u GSW,sigurno je na klupi,ali dosta puta vidim da i odigra 5-10 minuta,sasvim dovoljno,nadam se da će napredovati još u budućnosti,da čujemo za njega više u medijima.
Keep walking.

Mozambik
Kontakt:

Re: Odg: Ognjen Kuzmic

Post Postao/la Mozambik » 08 jan 2014, 19:22

Cautinho je napisao/la:A dobro,neka igra za koga hoće,koliko znam,dosada se još nije odlučio.Gdje god igrao naš je,ne razumijem takav stav,momak je rođen u našoj zemlji,a ako već neće da igra za našu reprezentaciju,to je njegova odluka.Sigurno da bi nas većina volila da imamo još jednog takvog igrača u momčadi,dva NBA-ovca iz jedne male zemlje kao što smo mi je jackpot.
Ne znam kakav mu je status u GSW,sigurno je na klupi,ali dosta puta vidim da i odigra 5-10 minuta,sasvim dovoljno,nadam se da će napredovati još u budućnosti,da čujemo za njega više u medijima.
Sto bi slusao o njemu u nasim medijima? Isto ti je, ili pisali o njemu, Nedovicu, Raduljici, Pekovicu itd...

Sa Bosnom nemaju nikakve veze. Ognjen ima, al ga to ne zanima, sto bi to onda nas zanimalo. ;)

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 08 jan 2014, 19:45

Aj ne seri vise , to sto si napisao davno se raspravljalo, izjavio je momak da ne zeli da nastupa ni za jednu repku, da se zeli prije svega posvetiti svojoj karijeri (tad je ovo oko NBA tek postalo aktuelno - kampovi treninzi itd).. Ne kazem da je on sad veliki patriota, jer kako eto Mirza moze igrat a on ne, nego jednostavno da ga u neku ruku razumijem, a ovi nasi novinari su odmah poletili napisat neke nebuloze, a da imaju pricu, posluzili su se normalno za ovo podrucje, nekim nacionalnim stvarima

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 09 jan 2014, 01:28

firefirefirely je napisao/la:Aj ne seri vise , to sto si napisao davno se raspravljalo, izjavio je momak da ne zeli da nastupa ni za jednu repku, da se zeli prije svega posvetiti svojoj karijeri (tad je ovo oko NBA tek postalo aktuelno - kampovi treninzi itd).. Ne kazem da je on sad veliki patriota, jer kako eto Mirza moze igrat a on ne, nego jednostavno da ga u neku ruku razumijem, a ovi nasi novinari su odmah poletili napisat neke nebuloze, a da imaju pricu, posluzili su se normalno za ovo podrucje, nekim nacionalnim stvarima
"Postojao je kontakt, on želi da igra za našu reprezentaciju i pratimo ga. Ipak, mislim da trenutno ne može da konkuriše za mesto u timu"

Ovo je izjavio Duda Ivkovic pred Eurobasket. Ako laze Duda Ivkovic lazem i ja. Znaci zeli igrat za Srbiju i to je to. Nek mu je sa srecom.

A ovo ne seri sto pises, tako se svojim ukucanima obracaj.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 09 jan 2014, 08:42

firefirefirely je napisao/la:Aj ne seri vise , to sto si napisao davno se raspravljalo, izjavio je momak da ne zeli da nastupa ni za jednu repku, da se zeli prije svega posvetiti svojoj karijeri (tad je ovo oko NBA tek postalo aktuelno - kampovi treninzi itd).. Ne kazem da je on sad veliki patriota, jer kako eto Mirza moze igrat a on ne, nego jednostavno da ga u neku ruku razumijem, a ovi nasi novinari su odmah poletili napisat neke nebuloze, a da imaju pricu, posluzili su se normalno za ovo podrucje, nekim nacionalnim stvarima
smatraj se opomenutim za ovakav nacin obracanja
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 09 jan 2014, 23:29

Mozambik je napisao/la:
"Postojao je kontakt, on želi da igra za našu reprezentaciju i pratimo ga. Ipak, mislim da trenutno ne može da konkuriše za mesto u timu"

Ovo je izjavio Duda Ivkovic pred Eurobasket. Ako laze Duda Ivkovic lazem i ja. Znaci zeli igrat za Srbiju i to je to. Nek mu je sa srecom.

A ovo ne seri sto pises, tako se svojim ukucanima obracaj.
Jesi ga ti cuo da to kaze?? Daj ba, eno i Nikola Nikic izjavio da ja namjerno gubio tekme sa mladom repkom.. Pa danas u avazu kako je to laz.. Sta je istina??
nerminh74 je napisao/la: smatraj se opomenutim za ovakav nacin obracanja
:*

Zaključano

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.