prema stranici koju svi gledamo :TeaM87 je napisao/la:sta mislite, moze li Fenerbahce veceras uzeti Barcu, je li neko upucen u izostanke ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
prema stranici koju svi gledamo :TeaM87 je napisao/la:sta mislite, moze li Fenerbahce veceras uzeti Barcu, je li neko upucen u izostanke ?

nadam se da ces se izvaditi danas ovim parovima, kakav si mi sinoc tiket oborio onim overom izraelaca da samo znas ali neka, jednom ti mogu oprostiti, drugi put je ipak skakljivoamarosim je napisao/la:Euroleague
Papanikolau 7,5 vise
On igra najvise minuta u Barci i uzadnje 3-4 utak igra sve bolje i bolje,sa Fenerom ove sezone u dvije utakmice 3p i 18p...........
Smith 10,5 vise
Maccabi je danas bez Sofe i Jamesa tako da ce naglasak biti na vanjskoj liniji,Smith igra oko 30 minuta u prosjeku,vrlo dobar u sutu za tri a moze i penetrirati pod koš.......................
Moralo je bolje. Steta za fischera, imao ga je, samo da se jos malo potrudio u 3. setu, kvota bila odlicna.Viper je napisao/la:Mathieu - Wang 1 @1,40
Dzumhur - Desein 2 @1,90
Gojowczyk - Zverev 1 @1,30
Cipolla - Kravchuk 1 @1,65
Hradecka - Mrdeza 1 @1,40
I za hrabrije:
Bellucci - Fischer 2 @3,25
Zheng - Falconi 1 @1,50
Kudryavtseva - Rezai 1 @1,60
Believe je napisao/la:1:4Believe je napisao/la:
AIK-Lulea kp2 1.60
Lulea ih tukla zadnja tri međusobna.AIK očajna forma,Lulea jako dobra u zadnje vrijeme.AIK zadnji,Lulea se gore bori
Ja sam Holidaya vidio 15.5 granica i opalio under bez razmišljanja.Doduše,jeste narodni tiket.Mislim da će Beal ponoviti dobru večer i preći 14.5 .Ellis bi večeras trebao preći 19.5 nakon što sinoć to nije uradio.
Evo još jedan prijedlog za večeras:
Isner-Kohlschreiber zbroj gemova 1.set 9.5 PREKO 1.40
Svi znamo Isnera+tvrda podloga tako da se ovdje nema šta dodati.
5/7 ne tako lose, Hernych mi je bio medju najsigurnijim, on izgubi od debila MillotaForster je napisao/la:Tenis od mene za veceras. Bit ce analize kasnije, nemam vremena sad da pisem![]()
Dzumhur - Desein 1 @ 1.75
Evans - Fucsovics 1 @ 1.40
Hernych - Millot 1 @ 1.40
Robert - Gigounon 1 @ 1.35
Daniel - Capdeville 1 @ 1.55
Berrer - Lopez Perez 1 @ 1.30
Herbert - Arnaboldi 1 @ 1.40
Hvala, editovanoLenBias je napisao/la:nisi onda dobro tipovao zadnji par gledajuci analizu

Tebi veca kvota gore u "siguricama" nego dole za hrabrije.Viper je napisao/la:
Moralo je bolje. Steta za fischera, imao ga je, samo da se jos malo potrudio u 3. setu, kvota bila odlicna.
Jos bolje ako ce igrati Bale, a ne Di Maria. Zadnja koju je odigrao je bila upravo protiv Osasune. bio je najgori na terenu i zamijenjen je na pocetku drugog poluvremena.HaHu1x2 je napisao/la:Anceloti je najavio najjaci sastav kako bi sve rijesio u prvoj utakmici i kako bi se osvetili Osasuni za otkidanje bodova u La Ligi. Bale je najavljen u prvoj postavi .
Ma drug, ove zene nikad nisu "sigurice". Zato su mi one samo za hrabrijeapocalyps je napisao/la:Tebi veca kvota gore u "siguricama" nego dole za hrabrije.Viper je napisao/la:
Moralo je bolje. Steta za fischera, imao ga je, samo da se jos malo potrudio u 3. setu, kvota bila odlicna.![]()
Idemo sa @Kurblom po pare.

Pa ako ne odigra bude KV.1 i ništa nisi dobiomirzatele je napisao/la:sta mislite kleiza manje od 9.5 posto vidim da je povrijedjen i da cak mozda nece nikako igrat ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.