taman ja posao da postavim.gio10 je napisao/la:
Izo postavlja uslove

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
taman ja posao da postavim.gio10 je napisao/la:

ko prenosi taj kup?Goalgetter je napisao/la:Sutra u 19:30h Galatasaray igra protiv Ajaxa u okviru Antalya Cupa (na kojem sudjeluju jos Celtic i Trabzonspor). Mislim da mozemo ocekivati 30 ili 45 minuta za Izeta.
al' opet je bolje igrati u Galati i ne izvoditi prekide, nego u Grashopersu i izvoditi prekidekobe24 je napisao/la:Samo mi je zao sto on ovdje vjerovatno nece izvoditi slobodne udarce. Mozda je previse ocekivati da to radi pored Drogbe, Snajdera...
Sa vremenom ce Sneijder molit Izonija da uzme prekrsaj.Cartman je napisao/la:Pored Sneijdera i ne zasluzuje izvodit.
pa vjerovatno ga ne bi dovodili da ga nisu prethodno skautovaliKaunas je napisao/la:ali Izet je ljevak, Sneijder dešnjak, ako bude neka situacija s desne strane zašto ne? sigurno i oni znaju kakav Izet ima šut
jesam li ja rekao nešto suprotnoBosniacum Lilium je napisao/la:pa vjerovatno ga ne bi dovodili da ga nisu prethodno skautovaliKaunas je napisao/la:ali Izet je ljevak, Sneijder dešnjak, ako bude neka situacija s desne strane zašto ne? sigurno i oni znaju kakav Izet ima šut

Zaboravio si dodati još, saznajte samo na OBN - u.19risha88 je napisao/la:Susrela se dva lika koja su u 2013 godini ubjedljivo najviše pljuvani na ovom forumuIzo je sada novi čoek,izborio se za to
A da li se nakon Džeke nastavlja sapunica Mancini ostaje da se vidi u 2014.
Da li Izu čeka ista sudbina kao Džeku
![]()
"... je li tako, Adrijana?"zizu1991 je napisao/la:Zaboravio si dodati još, saznajte samo na OBN - u.19risha88 je napisao/la:Susrela se dva lika koja su u 2013 godini ubjedljivo najviše pljuvani na ovom forumuIzo je sada novi čoek,izborio se za to
![]()
Ebue i Altintop koliko ja znam. Naravno ako bude igrao desno krilo. Ako bude iza napadaca tu je konkurencija mnogo jača.simicz je napisao/la:Ko je Izina konkurencija u Galati?
"Tako je Adise "BaDa12 je napisao/la:"... je li tako, Adrijana?"zizu1991 je napisao/la:Zaboravio si dodati još, saznajte samo na OBN - u.19risha88 je napisao/la:Susrela se dva lika koja su u 2013 godini ubjedljivo najviše pljuvani na ovom forumuIzo je sada novi čoek,izborio se za to
![]()
"Istanbulski "crveno-žuti" će reprezentativcu Bosne i Hercegovine za drugi dio sezone 2013.-2014. isplatiti 550 hiljada eura. Hajrović će dres Galatasaraya nositi četiri sezone, počevši od sezone 2014.-2015., a garantovani prihod tog igrača za pomenuti period bit će milion i 100 hiljada eura.Cepi1981 je napisao/la:Negdje sam procitao da ce Izet iz ovog ugovora dobiti oko 400 000 eura do kraja ove sezone, onda 1.2 miliona eura, plus cenera po utakmici. To 1.2 ako se ne varam jeli po sezoni ili za cjelokupnu duzinu ugovora? Ako je to za 4 godine dobili su ga za bagatelu, jer vrijedi nas Izo najmanje par millova brat bratu, ma koo onaj projektil iz Ziline vrijedi cijelog dunjaluka.Bilo kako bilo neka je sa srecom nasem Izetu, neka Feneru odma uvali 2 komada da ga ultraslan u nebesa digne.