Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la JuveSissoko » 17 jan 2010, 20:18

e to se i ja pitam ,logika ne radi uvijek,a namjestanje nije dokazano,ne bih sad opet da ponavljam 10 ranijih postova ,idemo dalje
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 jan 2010, 21:29

Jao, koji likovi. :roll:
Sisoko, sta ti imas pricati ko ce se koje teme drzati? Jedva docekao da blatis BL i Bayern, nicim izazvan.
Ono sto sam rekao, stoji. Stvarno mislim da je utakmica izmedju Juventusa i Bayerna, bila prekretnica za oba kluba.
Na vasu zalost, Juve je izvukao deblji kraj. Isto tako mislim, da je Bayern izgubio bilo bi rasulo u Minhenu. Gaal bi dobio otkaz i ko zna kako bi sezonu priveli kraju.
Razumijem ja vasu frustraciju, ali su vam reakcije dno dna! Zadnjih desetak godina se grozim Serije A, ali mi to ne daje pravo da je omalovazavam, kao sto vecina simpatizera Calcia to cini sa Bundesligom.
Mogao bi do sutra pisati o ovome, ali necu. Tema je Juventus, eto vam je, uzivajte, kada zelite cuti samo nesto lijepo u vezi "vaseg" kluba. Ostali su odmah posrani, sta god da kazu!
Moj zadnji post na ovoj temi, a vala nisam je nesto pretjerano ni posjecivao. :D
Vom Jäger zum Gejagten

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 17 jan 2010, 22:17

Daj ba sta lupate gluposti,iako navijam za Milan,Juve je gigant i izvuci ce se jos jaci..pa oni su sila..za sve vase te klubove..mislim da je ova kriza,uz nekoliko promjena u timu prolazna..vratit ce se talijanski fudbal tamo gdje mu je mjesto,odma pored EPL!
..Siamo l'armata Rossonera..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 jan 2010, 23:11

nezz...malo je vremena da se nesto sad mijenja....realno trebaju nam 2-3 pojacanja..al mislim da je sa nasom upravom to nemoguce....razmisljajuci nesto....skontam da mi nemamo krila..kakva je to igra bez krila..pokusali smo 4-3-1-2 al ne ide......igre po bokovima uopste nemamo...po meni rijesenje je vratiti 4-4-2 formaciju..i dovest dva krila....to je bar nesto kratkorocno jer ovako ne moze...ovo je dno dna........moramo se pojacat do kraja januara..ne moze ovako........potrebana nam je hitno svjeza krv....i mislim da je vrijeme ciro da ode,ja ga branim...al ako ima imalo ljudkosti... zbog milijona navijaca... nek podnese ostavku..pa vidi da ne ide....ne moze na silu...ja bi da se trap vrati ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 jan 2010, 01:49

geronimo je napisao/la:Jao, koji likovi. :roll:
Sisoko, sta ti imas pricati ko ce se koje teme drzati? Jedva docekao da blatis BL i Bayern, nicim izazvan.
Ono sto sam rekao, stoji. Stvarno mislim da je utakmica izmedju Juventusa i Bayerna, bila prekretnica za oba kluba.
Na vasu zalost, Juve je izvukao deblji kraj. Isto tako mislim, da je Bayern izgubio bilo bi rasulo u Minhenu. Gaal bi dobio otkaz i ko zna kako bi sezonu priveli kraju.

slazem se sa ovim.. nisam citao komentare iz prijasnjih strana, ali geronimo je upravu..

unisten sam.. razocaran.. niste svjesni kako sam se nadao da je posle Napolija sve zavrseno, da konacno ide niz pobjeda.. pa sinoc remi intera nevjerovatno vratilo optimizam meni u Scudetto.. ali braco, 0 suteva protiv Chieva.. nema posebnog krivca, svi su krivi.. unistise klub.. nisam bijesan kao sto bi inace bio, bijesan budes kada ti neko bjezi 1-2 boda ili ako si ispred njega 1-2 boda.. ili kada izgubis tekmu u LP.. ovo je vec tuga, zadnje 3 tekme Juventusa ja se ne nerviram.. vec u tugi gledam kako nasi igraci igraju.. previse sam puta rekao 'gamad' da bi ponavljao.. jer oni nisu gamad, oni su za jedan level gori od toga.. ne znam sta vise moze da nas izvuce, 5 na tebli a iza nas Palermo, Fiorentina, Genova, Parma, Bari jure plasman za Europa Ligu.. ovo nije Juventus.. nije..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 jan 2010, 11:16

leonardo je napisao/la:Daj ba sta lupate gluposti,iako navijam za Milan,Juve je gigant i izvuci ce se jos jaci..pa oni su sila..za sve vase te klubove..mislim da je ova kriza,uz nekoliko promjena u timu prolazna..vratit ce se talijanski fudbal tamo gdje mu je mjesto,odma pored EPL!
Ma kakvi, nema šanse da se talijanski fudbal vrati gdje je nekad bio u vrh... Ispred njega će sigurno uvjek bit Primera i EPL...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 18 jan 2010, 12:53

ako ništa italijani nisu u dugovima kao španci i englezi i preferiraju domaće igrače. neki dan je za milan u početnoj jedanaestorici igralo 7 domaćih igrača, kad će to arsenal imati? čitam mancho 750m eura u dugovima :x
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 18 jan 2010, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 18 jan 2010, 12:56

_forzamilan_ je napisao/la:ako ništa italijani nisu u dugovima kao španci i englezi i preferiraju domaće igrače. neki dan je za milan u početnoj jedanaestorici igralo 11 domaćih igrača, kad će to arsenal imati? čitam mancho 750m eura u dugovima :x
Normalno, kad niko ziv nece da dode u to smece od lige.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 jan 2010, 12:57

Hehe, pa, kad, hmm...što će igrati svi englezi ako nisu dobri za taj klub. Za Arsenal igraju oni za koji Wenger misli da su najbolji da igraju za njega...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 jan 2010, 13:05

_forzamilan_ je napisao/la:ako ništa italijani nisu u dugovima kao španci i englezi i preferiraju domaće igrače. neki dan je za milan u početnoj jedanaestorici igralo 11 domaćih igrača, kad će to arsenal imati?
U kojoj utakmici je igralo 11 "domacih" igraca? Protiv Siene?

Dida, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Flamini; Pirlo; Beckham, Borriello, Ronaldinho
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 18 jan 2010, 13:29

Stole iz Bora je napisao/la:
_forzamilan_ je napisao/la:ako ništa italijani nisu u dugovima kao španci i englezi i preferiraju domaće igrače. neki dan je za milan u početnoj jedanaestorici igralo 11 domaćih igrača, kad će to arsenal imati?

Dida, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Flamini; Pirlo; Beckham, Borriello, Ronaldinho
Stole zaebo sam se, editovo sam a nije tekma protiv siene nego prije 2-3 kola ne sjećam se tačno a ako baš hoćeš javi pa ću ti to iskopati 8-)
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 jan 2010, 13:36

_forzamilan_ je napisao/la:

Stole zaebo sam se, editovo sam a nije tekma protiv siene nego prije 2-3 kola ne sjećam se tačno a ako baš hoćeš javi pa ću ti to iskopati 8-)
Pogresno si editovao, nije sedam nego sest ali hajde, nebitno je, jedan gore dole .. ;)

Nije bas da me interesuje ali jednostavno ne mogu da vjerujem da je Milan izasao sa 11 domacih igraca. Hajde ako mozes naci da vidimo koja je to utakmica bila.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 jan 2010, 13:52

Koliko znam, DIda zadnjih 10-tak utakmica brani za Milan. Koliko znam također Beckham igra zadnje 2-3 tekme, kao što igra i Ronaldinho... pa... stvarno i mene zanima koja je tekma i sastav, naravno službeni a ne tvojim rukopisom...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jan 2010, 14:12

leteći magarci namagarčili staru damu :D bice bolje....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 jan 2010, 16:19

zar par godina cemo opet biti miljama ispred Engleza.. prije dan-dva sam citao u kakvi su dugovima klubovi.. pa to je smijesno.. samo Chelsea i Man City 0 zato sto im tate arapi i rusi imaju para koliko hoce.. ali nema veze, kad ce to u nekom Engleskom timu izaci 5 igraca a da su iz te drzave?? da, da, evo samo sto nisu izasli.. :roll: ne brinite se, i vi polako gubite tu 'popularnost', jer ne znam, nekako igraci u zadnje vrijeme prije polijecu za Barcom i Realom nego za seikovima i rusima.. dok mi imamo svoje igrace i nama ne treba niko!! par susnih sezone nakon Farsopolija ali iz godine u godinu sve su jaci Italijani..

sad on topic, Moggi izjavio da bi se mogao 2011 vratiti Juve u slucaju da predsjednik postane Andrea Agneli, to je onaj unuk od legende Umberta.. uh, kada bi se doktor vratio.. to bi bio kraj za sve engleske klubove.. jedan je Luciano Moggi, i sam kaze da su skoro sve optuzbe rijesene i da ce se ubrzo dokazati da nije kriv ni po jednoj tacki sto bi znacilo da je 'Calciopoli' namjesten.. ;)

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jan 2010, 19:51

danas u juventusu treći krizni sastanak uprave, trajao je preko 3 sata, analizirali razloge krize i tražili rješenja( :roll: :roll: :roll: ), i iako nema službene potvrde izgleda da opet ćiro ostaje(tako kaže tuttosport).
sisoko se vrać sa KAN-a jer mali je završio svoju kratku avanturu poprilično neslavno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 jan 2010, 19:59

Ferrara ima povjerenje,eto skupili se jos jednom da nas jebu u facu,i **** nas
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 18 jan 2010, 20:04

_forzamilan_ je napisao/la:

da nije kup utakmica...protiv jel ono bi Novara

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 jan 2010, 20:12

ma nista od tog sastanka.. nadju se , svrse jedan drugom i pred javnost 'Imamo povjerenje u Ferraru i nastavit cemo sa planom'..

kad bi ubacili one klince iz primavere pa sve bi derali redom.. bez 6 kljucnih igraca medju kojima su Rossi i Immobile koji su bili sa seniorskim timom oni pobjede Genovu 3:0.. a ljetos je par klinaca najbolji otislo na posudbe u Serie B i opet smo prvi.. jednostavno, najbolja Primavera u Italiji vec 6,7 godina..

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jan 2010, 20:12

protiv genoe je u milanu počelo SEDAM talijana
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.