Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

kompa
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la kompa » 09 jan 2014, 15:43

Forest Green- Hereford ............2 .....kv. 4.75
Udinese- Inter.......................3+.....KV.2.
Najran - Al-Shoalah....................2.....KV.3.10
hokej
BJRLORUSIJA
Brest - Lida..............2.....KV.2.50

Robin
Kontakt:

Post Postao/la Robin » 09 jan 2014, 15:51

kompa je napisao/la:Forest Green- Hereford ............2 .....kv. 4.75
hokej
BJRLORUSIJA
Kralju Najran je završio ima 20 minuta...

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 09 jan 2014, 16:03

Robin je napisao/la:
hokej
BJRLORUSIJA
haha :) lijepo od njega što je podijelio kvotu 3,10 s nama :)
U desetom selu živi Antuntun!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 09 jan 2014, 16:07

deno_TM87 je napisao/la:
13:45 Najran - Al Shoalah 2 2.65 / X2 1.40 0:1

slika

14:05 Beny Yas - Ajman ( odg i 3+ ) 1 1.70 / (d/n) 1 1.45 / 4:1

slika
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

kompa
Kontakt:

Post Postao/la kompa » 09 jan 2014, 16:20

Robin je napisao/la:
hokej
BJRLORUSIJA
greskom je tu ostao igrao sam jos i UFA(hokej) 6+ ali nisam stigao ranije to staviti ovdje i ovo sad greskom jos nisam izbrisao ,omaklo se ali i dalje imate kvotu preko 20
sretno

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 09 jan 2014, 16:21

jozinho je napisao/la:A.Tomić 10.5 VIŠE
Tomić je u zadnje 4 utakmice protiv Fenera išao preko,pa zašto ne bi opet,a s druge ga strane čekaju Žorić i Vidmar koji su kvalitetom slabiji od njega,a zanimljivo je da je i prošle godine dok je Žorić igrao za Unicaju u obe prvenstvene utakmice Tomić išao preko,i protiv Vidmara na EP-u je također išao preko,očito je da mu oni leže
Ljudi učite se pisati iz koje je kladionice uzet par.
Sad ovako neko da hoce da isprati, mora da pregleda 101 kladionicu da nađe ovu granicu...koja je inače 11,5

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 09 jan 2014, 16:29

wwin je to bar je kod njih ta granica... veceras posto se ocekuje utakmica brzog tempa i sa dosta poena koga izabrati za preko B.Bogdanović (Partizan) (14,5) ili D.Milosavljević (Partizan) (13,5) :D ... od nba klasika veceras melo i durant over ...

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 09 jan 2014, 16:34

Ovo bi trebao biti zicer :|

Storhamar-Stjernen (-5,5+) Over (koef. 1,40 ), može i 7+ (koef. 1,85) .

slika
❶❾❽❽

Hattrick
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick » 09 jan 2014, 16:50

Pozdrav raja.Zanima me kako mogu uplatiti novac na WWin.Inace sam iz Mostara a neda mi se ic preko kreditnih i debitnih kartica jer mi je velika kentra.

ps.
Moj par za danas za danas je Farjestads-Frolunda manje od 5,5 golova.Kvota je 1.45 u BetLiveu.
Susret dvije underaske ekipe.Obje ekipe u imaju po 1 over u zadnjih 5 utakmica koje su igrale.Sto se medjusobnih duela tice,zadnjih 5 meceva u prvenstvenom takmicenju,svi su manje od 5,5 golova

BranimirStulic
Kontakt:

Post Postao/la BranimirStulic » 09 jan 2014, 16:54

Šta misliš da odeš u kladionicu i uplatiš novac na korisnički račun? Mislim, ono, ako te ne mrzi..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 09 jan 2014, 16:56

Rayo Vallecano – Levante 2/2 @ 5.50

Rayo je sve manje zainteresiran za kup zbog lošeg statusa u ligi, a dolaze im 2 teška gostovanja (ključna) protiv Getafe i Elche. Levante bi u ovoj utakmici trebao pobijediti i na poluvremenu i na kraju. Domaćini su nezainteresirani i umorni, a Levante, iako nije u dobroj formi, žele pobijediti i proći dalje.
Semper Fidelis

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 09 jan 2014, 16:57

Nexus je napisao/la:
Tomić je u zadnje 4 utakmice protiv Fenera išao preko,pa zašto ne bi opet,a s druge ga strane čekaju Žorić i Vidmar koji su kvalitetom slabiji od njega,a zanimljivo je da je i prošle godine dok je Žorić igrao za Unicaju u obe prvenstvene utakmice Tomić išao preko,i protiv Vidmara na EP-u je također išao preko,očito je da mu oni leže
Sad ovako neko da hoce da isprati, mora da pregleda 101 kladionicu da nađe ovu granicu...koja je inače 11,5
meni niije teško napistai analizu ,a tebi je teško vidjeti u kojoj kladionici odigrat :?:

Hattrick
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick » 09 jan 2014, 16:58

BranimirStulic je napisao/la:Šta misliš da odeš u kladionicu i uplatiš novac na korisnički račun? Mislim, ono, ako te ne mrzi..
Stvar je sto nisam vidio u Mostaru niti jednu poslovnicu WWina.Gledam na sluzbenoj stranici popis poslovnica al nema nijedna za Mostar.

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 09 jan 2014, 17:02

Hattrick je napisao/la:
BranimirStulic je napisao/la:Šta misliš da odeš u kladionicu i uplatiš novac na korisnički račun? Mislim, ono, ako te ne mrzi..
Stvar je sto nisam vidio u Mostaru niti jednu poslovnicu WWina.Gledam na sluzbenoj stranici popis poslovnica al nema nijedna za Mostar.
imas u splitskoj ulici a i u stjepana radica, iznad mlijecnog. ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 jan 2014, 17:03

Udinese - Inter 2 @2,70

jednostavno inter je puno bolja ekipa. proslu su izgubili protiv Lazia ali su veoma dobro stojali na terenu, cak po meni bili i bolji rival, jedte da je kup ali to je jedna od sansi za Intr da osvoji trofej ili da izadje u evropu, jer ni sami ne znaju kako ce zavrisiti prvenstvo, udine su ekipa koja igra toplo hladno a vjerujem da je red i da se Intr iskupi za poraz od prosle utakmice, gladni su golova pa me ova kvota itekako vuce na 2.

Real.M - Osasuna (hen 0:2) 1 @1,70

Ne znam zasto svi bjez od reala kao sinoc od Viola, ja odigra i sinoc na momcad iz firence hendikep i ispostovali su, mislim da je real puno kvalitetnija momcad i da ce ovo lagano dobiti, bez mucenja, pojedini igraci uvijek igraju kao da je finale LS a kamoli Kup, kojeg nadam se nece shvatiti bezveze.

Posto opet puno kasnim ( nema se vremena navrnuti ranije, za sad ovaj double,) kasnije ako bude ponude probati sastaviti i neku 'siguricu' :D
GL
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Hattrick
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick » 09 jan 2014, 17:07

j00k3r je napisao/la:
Hattrick je napisao/la:
imas u splitskoj ulici a i u stjepana radica, iznad mlijecnog. ;)
Aaaaaa..sad znam.Pa prolazio milion puta al nisam primjecivao.
Jel jednostavna uplata,tipa dadnes teti pare i ime/broj racuna i ona ti uplati?

Btw.ovaj Levante bi mogao proc mada bi po meni moglo biti i dosta golova.
Raya sam gledo sad protiv Villareala i ljudi imaju presmjesnu obranu.Iz 6 udaraca su uspjeli primiti 5 golova.Cak su imali posjed lopte 70% al dzabe.
Levante je ekipa koja "ne voli" posjed lopte.U cjeloj LA Ligi oni najmanje drze loptu al su opasni iz kontra.
Moja prognoza je da ce Rayo napadati i imati loptu a Levante zabijati otprilike mislim 1-3 rezultat,al ko ce ga znati buduci da se radi o kup utakmici

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 09 jan 2014, 17:10

Nadam se da je neko ispratio Al Shoalah 2.65 i Beni Yas oba daju gol i 3+ 1.70.

18:00 Al Ittihad - Al Hilal ( odg i 3+ ) 1 1.75 / ( d/n ) 1 1.50

slika
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

forumash
Kontakt:

Post Postao/la forumash » 09 jan 2014, 17:11

winner je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Triumph-Krasnye Krylya, kosarka.... Odavno nisam vidio drasticniji pad kvote na keca, sa 1.40 na 1.08.... Zasto? Pojma nemam....
pazi se dvice samo kazem vidjeces citao sam po nekim njihovim blogovima o namjestanju meceva u zadnje vrijeme i izbjegavam u sirokom luku kao turke ,)

danas preoprucujem hladno ukrajina vs luxembourg over 59,5 golova poklon by premier
Odličan poklon, ne košta puno... Riječ poklon na kladionici = BAN!

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 09 jan 2014, 17:28

jozinho je napisao/la:
Nexus je napisao/la:
meni niije teško napistai analizu ,a tebi je teško vidjeti u kojoj kladionici odigrat :?:
Ne znas je ni napisati....i to ti je neka analiza
Roknes par i neko svoje primitivno misljenje, potkovano ničim i hajmo ljudi trpajte...ja sam najbolji.
Jarane, fakat treba da naučis kako se analiza pise i sta treba da sadrži, evo nije mi mrsko da ti nacrtam.

PRVO:Sport, Datum, vrijeme
DRUGO: Par
TREĆE TIP
ČETVRTO: Kvota
PETO: kladionica
ŠESTO: Stake
SEDMO: Analiuaz, koja mora da sadrži mnogo više elemenata od ovog sto si ti napisao.
Ja sam laik za kosarku, ali bi se barem potrudio da postavim koliko ti ovaj tvoj Tomić daje u prosjeku koševa i kolik oigra minuta. Hajde pohvalno je sto si napisao da je uvijek protiv fenera prebacivao granicu, ali jarane....analiza ti je za k..... a eto, vidim i winwin ti je izbor za klađenje br.1 Svaka čast kladioničaru.

i btw, imam račune u 30-tak kladionica i sta mislis koliko mi treba da nađem jednog **** Tomića i da upoređujem granice i kvote....ne serendaj.

Postujte druge i vrijeme drugih ako vec hoces da napises nesto, pa napisi sas stilom i ovak gore kako sam ti nacrtao.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.