FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Momci dragi,
Niko i ne očekuje da će broj donijeti neke silne novce (u stvari ako donese par hiljada to je ogromno)
U pitanju je podizanje svijesti da Sloboda postoji
Niko i ne očekuje da će broj donijeti neke silne novce (u stvari ako donese par hiljada to je ogromno)
tuzlanska Sloboda
Generacije 70-tih i 80-tih. Osvajači Kupa Prvoligaša SFRJ, finalisti Kupa Maršala Tita i učesnici KUP-a UEFA.

Pobjeda je bolja od orgazma!
Zar mi nemamo nekog dobrog trenera iz tuzle koji je zivio uz slobodu ... ja sam protiv ovih stranih trenera koji uzimaju ogromne pare a nista ne rade imali smo takvih primjera u proslosti !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Na nama je da skupimo za salate, a Azmir ce za sve ostalo.zlajci je napisao/la:Momci dragi,
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
carsijamosnik
- Kontakt:
jedini koji zasluzuje je gospodin SAKIB MALKOCEVIC a onog sto je otisao u olimpik ne bi nikada ne zelim mu ni ime spomenuti!!!!Slobodas je napisao/la:Zar mi nemamo nekog dobrog trenera iz tuzle koji je zivio uz slobodu ... ja sam protiv ovih stranih trenera koji uzimaju ogromne pare a nista ne rade imali smo takvih primjera u proslosti !
uuuuuu brudeee ide novi grb, retro retro 
drago mi je da su se sjetili i to da odrade, mnogo ljepši od sadašnjeg
Ma pucaju lafine ovi novinari, ljetos je bila kod nas prica da je trebao Zvijezdu preuzet
sad kod vas. Ciro je showmen on voli da je u centru paznje, stari lukavac, voli lovu vjerujem da bi mu Sloboda to priustila al tu bi bilo manje novinara nego u Kini
Po meni najbolji izbor vam bi bio Nermin Husejnbasic mlad al veoma ambiciozan trener, moze cuda ucinit, istina nema trenerske licence al u vasoj ligi mu i ne treba. Jovic je dobar trener al su mu licni interesi isored svega ostalog, taj je nastimao kilometar utakmica.
Po meni najbolji izbor vam bi bio Nermin Husejnbasic mlad al veoma ambiciozan trener, moze cuda ucinit, istina nema trenerske licence al u vasoj ligi mu i ne treba. Jovic je dobar trener al su mu licni interesi isored svega ostalog, taj je nastimao kilometar utakmica.
Gdje si to čuo ,bilo bi super ako bude istinaCoraco je napisao/la:uuuuuu brudeee ide novi grb, retro retro
Piše na našoj stranici, ovaj zadnji članak o artiklima koji su pušteni u prodaju. Meni izgleda super.Zodiac je napisao/la:Gdje si to čuo ,bilo bi super ako bude istinaCoraco je napisao/la:uuuuuu brudeee ide novi grb, retro retro
drago mi je da su se sjetili i to da odrade, mnogo ljepši od sadašnjeg.
"Artikli su urađeni sa novim klupskim grbom koji će Crveno - crni nositi od proljetne polusezone. Riječ je o redizajniranom prijeratnom grbu FK Sloboda."
evo vidi se na majici, nema srpa i čekića

potvrđeno za Stanu, i ovaj mladi iz Sarajeva napadač neki.

potvrđeno za Stanu, i ovaj mladi iz Sarajeva napadač neki.
Staniša Nikolić i Alem Plakalo prva pojačanja!

Nakon pregovora sa predsjednikom Azmirom Husićem na Tušanj se vraća ljubimac tuzlanske publike Staniša Nikolić (33). On je proteklu polusezonu proveo u redovima austrijskog drugoligaša First Vienna FC, no ponovo će obući crveno - crni dres svog matičnog kluba.
Nikolić, koji je prošle sezone bio kapiten našeg tima, veliko je pojačanje za Crveno - crne. Iskusan, vrijedan i profesionalan, fudbaler je kojeg bi svaki trener volio imati u svom timu. Tim više što podjednako dobro igra na više pozicija. Popularni Stana je sa našim Klubom dogovorio jednogodišnju saradnju.
Drugo pojačanje nam stiže iz FK Sarajevo. Riječ je o Alemu Plakalu (19) koji igra na poziciji napadača. Plakalo je ove sezone upisao četiri nastupa za bordo tim, no nije tresao mreže protivnika u Premijer ligi. Na Tušanj dolazi na polusezonsku posudbu.
Inače, Plakalo je izdanak omladinskog pogona FK Sarajevo. Naredne sedmice naš Klub će organizovati i službeno predstavljanje ovih fudbalera.
fksloboda.ba

Nakon pregovora sa predsjednikom Azmirom Husićem na Tušanj se vraća ljubimac tuzlanske publike Staniša Nikolić (33). On je proteklu polusezonu proveo u redovima austrijskog drugoligaša First Vienna FC, no ponovo će obući crveno - crni dres svog matičnog kluba.
Nikolić, koji je prošle sezone bio kapiten našeg tima, veliko je pojačanje za Crveno - crne. Iskusan, vrijedan i profesionalan, fudbaler je kojeg bi svaki trener volio imati u svom timu. Tim više što podjednako dobro igra na više pozicija. Popularni Stana je sa našim Klubom dogovorio jednogodišnju saradnju.
Drugo pojačanje nam stiže iz FK Sarajevo. Riječ je o Alemu Plakalu (19) koji igra na poziciji napadača. Plakalo je ove sezone upisao četiri nastupa za bordo tim, no nije tresao mreže protivnika u Premijer ligi. Na Tušanj dolazi na polusezonsku posudbu.
Inače, Plakalo je izdanak omladinskog pogona FK Sarajevo. Naredne sedmice naš Klub će organizovati i službeno predstavljanje ovih fudbalera.
fksloboda.ba
hvala .urcu da je pocelo
kako su i najavili u cetvrtak prva pojacanja
Sloboda Tuzla
-
wienultras
- Kontakt:
davno sam vam reko za stanu,neki su me pljuvali ovdje,ali hajde
ovo nije kraj,bice jos
ovo nije kraj,bice jos
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
uh Stana vrijedi ko 2 igraca na terenu u ovoj ligi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- nesvrstani
- Kontakt:
lakic gdje dodje ubacuje ovaj grb
ne znam jel to zbog okk-a da raja prihvata il sta...
inace dobre majice samo bolje da je na nasem jeziku a ne fcf al hajde nek se radi
stana odma za kapitena!
inace dobre majice samo bolje da je na nasem jeziku a ne fcf al hajde nek se radi
stana odma za kapitena!
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Lijepo bi bilo kad bi bile i polo majice kao i sa drugim natpisima/slikama 
Stvarno svaka cast na trudi, nek se pocelo radit, al vala mogli smo bolje majice uradit, nego ufatili se onog Ikine sto u paintu pravi sablone za majice.
Za sigurno iste pare mogle su se uradit 3 put bolje majice, i to kod nas u gradu.
Za sigurno iste pare mogle su se uradit 3 put bolje majice, i to kod nas u gradu.
Jeste nezahvalni
dobro je da se pokrenulo uopšte, biće bolje kasnije
Coraco je napisao/la:Jeste nezahvalnidobro je da se pokrenulo uopšte, biće bolje kasnije
Sve je super za početak,mada može i bolje.Pogledaj/te kod drugih klubova fan šopove (ne treba ih kopirati nego samo vidjeti kako su drugi radili a onda mi da to bolje
Lijepo bi bilo uraditi i one malo šalove za auto,pa ono kao miris za auto,pepeljare itd itd ,sve u raznim motivima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.