Ne znas je ni napisati....i to ti je neka analizajozinho je napisao/la:meni niije teško napistai analizu ,a tebi je teško vidjeti u kojoj kladionici odigratNexus je napisao/la:Ljudi učite se pisati iz koje je kladionice uzet par.jozinho je napisao/la:A.Tomić 10.5 VIŠE
Tomić je u zadnje 4 utakmice protiv Fenera išao preko,pa zašto ne bi opet,a s druge ga strane čekaju Žorić i Vidmar koji su kvalitetom slabiji od njega,a zanimljivo je da je i prošle godine dok je Žorić igrao za Unicaju u obe prvenstvene utakmice Tomić išao preko,i protiv Vidmara na EP-u je također išao preko,očito je da mu oni leže
Sad ovako neko da hoce da isprati, mora da pregleda 101 kladionicu da nađe ovu granicu...koja je inače 11,5
Roknes par i neko svoje primitivno misljenje, potkovano ničim i hajmo ljudi trpajte...ja sam najbolji.
Jarane, fakat treba da naučis kako se analiza pise i sta treba da sadrži, evo nije mi mrsko da ti nacrtam.
PRVO:Sport, Datum, vrijeme
DRUGO: Par
TREĆE TIP
ČETVRTO: Kvota
PETO: kladionica
ŠESTO: Stake
SEDMO: Analiuaz, koja mora da sadrži mnogo više elemenata od ovog sto si ti napisao.
Ja sam laik za kosarku, ali bi se barem potrudio da postavim koliko ti ovaj tvoj Tomić daje u prosjeku koševa i kolik oigra minuta. Hajde pohvalno je sto si napisao da je uvijek protiv fenera prebacivao granicu, ali jarane....analiza ti je za k..... a eto, vidim i winwin ti je izbor za klađenje br.1 Svaka čast kladioničaru.
i btw, imam račune u 30-tak kladionica i sta mislis koliko mi treba da nađem jednog **** Tomića i da upoređujem granice i kvote....ne serendaj.
Postujte druge i vrijeme drugih ako vec hoces da napises nesto, pa napisi sas stilom i ovak gore kako sam ti nacrtao.