deno_TM87 je napisao/la:Nadam se da je neko ispratio Al Shoalah 2.65 i Beni Yas oba daju gol i 3+ 1.70.
18:00 Al Ittihad - Al Hilal ( odg i 3+ ) 1 1.75 / ( d/n ) 1 1.50
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Izgleda da si sa ovime ub'o 'dje trebabevanda4 je napisao/la:
Islandski kup:
Leiknir Reykjavik - KR Reykjavik / over 2,5 @1,44
Međusobni omjeri sve govore, vole islanđani golove, nema razloga da i danas ne bude sličan scenario.
I u prvenstvu ove dvije momčadi dosta golova primaju i zabijaju. Gost u zadnjih 20-ak utakmica, samo 2 puta nije išao u over, domaćini slična stvar. Uglavnom, kad se sve rezimira - odličan tečaj za pokušati.

Kazu da je ovo prijateljski kup gdje ce golovi padat' ko s'kruske. Igra se u dvorani, i nije cak ni islandski, vec Reykjavik Kup.
Termini odigravanja:

Grupe:

Nasumican komentar:

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- masteRofPoker
- Kontakt:
Druze ja sam ti objansio ono sto sam gledao par puta kada Milosavljevic po zadatku cuva najopasnijeg igraca. Tepic,Kinsey,Milosvaljevic, nikakav nije problem da se mijenjaju na poziciji 2 - 3 kada igraju odbranu u zavisnosti ko je na parketu.Kardelj je napisao/la:Jeste Milosavljević dobar odbrambeni igrač, samo nema logike da igrač sa pozicije 3 čuva igrača na poziciji 1.
Nema potrebe za tenzijama, ja sam iznjeo svoje misljenje i videnje situacije ali ne mora biti tako. LP
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
**** bro , nema ovog na ponudi od premiera eto . A izgledno je da će proći ..Kurbla je napisao/la:Izgleda da si sa ovime ub'o 'dje trebabevanda4 je napisao/la:
Islandski kup:
Leiknir Reykjavik - KR Reykjavik / over 2,5 @1,44
Međusobni omjeri sve govore, vole islanđani golove, nema razloga da i danas ne bude sličan scenario.
I u prvenstvu ove dvije momčadi dosta golova primaju i zabijaju. Gost u zadnjih 20-ak utakmica, samo 2 puta nije išao u over, domaćini slična stvar. Uglavnom, kad se sve rezimira - odličan tečaj za pokušati.
Pazi sad...
Kazu da je ovo prijateljski kup gdje ce golovi padat' ko s'kruske. Igra se u dvorani, i nije cak ni islandski, vec Reykjavik Kup.
Termini odigravanja:
Grupe:
Nasumican komentar:
Tako blizu, a tako daleko.
taj mec se po mom igra 01.02.
Pogledajte malo bolje , ili ja grijesim ..
Pogledajte malo bolje , ili ja grijesim ..
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- diplomatija
- Kontakt:
Pozdrav svima, jedno pitanje za sve, a ujedno i molba za savjet. Da li biste vi stavili 40 KM na jedan par i dobili 75, znaci 35 u plusu, ja sam haman pa sto posto siguran u taj par, šta vi mislite?
što da nediplomatija je napisao/la:Pozdrav svima, jedno pitanje za sve, a ujedno i molba za savjet. Da li biste vi stavili 40 KM na jedan par i dobili 75, znaci 35 u plusu, ja sam haman pa sto posto siguran u taj par, šta vi mislite?

B-I-R !
- masteRofPoker
- Kontakt:
Hahah, pa brate ako si 100 posto siguran stavi 1 000 km ali ozbiljno. Zar ima ista danas da je sigurno? Svaki dobitak je dobar a to je pravo lijepa dnevnica.diplomatija je napisao/la:Pozdrav svima, jedno pitanje za sve, a ujedno i molba za savjet. Da li biste vi stavili 40 KM na jedan par i dobili 75, znaci 35 u plusu, ja sam haman pa sto posto siguran u taj par, šta vi mislite?

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
evo ti odgovor na to pitanjediplomatija je napisao/la:Pozdrav svima, jedno pitanje za sve, a ujedno i molba za savjet. Da li biste vi stavili 40 KM na jedan par i dobili 75, znaci 35 u plusu, ja sam haman pa sto posto siguran u taj par, šta vi mislite?
http://prntscr.com/2hvzto" onclick="window.open(this.href);return false;
A kolko inače uplacujes
a sto se tiče Islanđana, barem ovih večeras: FRAM VS. LEIKNIR REYKJAVÍK
evo gdje igraju ...umjetna trava
http://prntscr.com/2hvzii" onclick="window.open(this.href);return false;
A večerašnje islanđane igram na kornere u prvom
http://prntscr.com/2hw1km" onclick="window.open(this.href);return false;
na sitno, ali mora se
http://prntscr.com/2hw1km" onclick="window.open(this.href);return false;
na sitno, ali mora se
Da li miami moze veceras uzeti ? igram na veliki ulog ,igrao sam reala,klizan (tenis ) jedan italijasnki hokej i mislio jos na miami ,sta kazete ?
FK Sarajevo !
Evo nešto i od mene neka se nađe:
Udinese-Inter
tip: Udinese daje gol
Kvota 1.30
wwin kladionica
Potpuno isplativ tip po ovoj kvoti.Udinese je dao gol Interu u 8/9 zadnjih utakmica.Samo u zadnjoj utakmici ga nije dao.Udinese igra kod kuće,u pitanju je kup i vjerujem da će bar jednom matirati golmana Intera.Inače Udinese na Friuliju je jako dobar,iako je zapao u seriju loših rezultata.Prije te serije lošijih rezultat Udinese je dao gol na svom stadionu u 12 uzastopnih utakmica.U zadnjih 5 utakmica su dva puta dali gol (a nisu dali gol protiv nešto jačih ekipa).
Udinese-Inter
tip: Udinese daje gol
Kvota 1.30
wwin kladionica
Potpuno isplativ tip po ovoj kvoti.Udinese je dao gol Interu u 8/9 zadnjih utakmica.Samo u zadnjoj utakmici ga nije dao.Udinese igra kod kuće,u pitanju je kup i vjerujem da će bar jednom matirati golmana Intera.Inače Udinese na Friuliju je jako dobar,iako je zapao u seriju loših rezultata.Prije te serije lošijih rezultat Udinese je dao gol na svom stadionu u 12 uzastopnih utakmica.U zadnjih 5 utakmica su dva puta dali gol (a nisu dali gol protiv nešto jačih ekipa).
You'll never walk alone.
Obzirom da je taj par zbir kartona i to spanski kup (diplomatija je napisao/la:Pozdrav svima, jedno pitanje za sve, a ujedno i molba za savjet. Da li biste vi stavili 40 KM na jedan par i dobili 75, znaci 35 u plusu, ja sam haman pa sto posto siguran u taj par, šta vi mislite?

- diplomatija
- Kontakt:
Hvala vam, ide 40 KM na vise žutih rayo-levante, jednostavno ako me ovaj sudija večeras izda prestajem sa kladjenjem na kartone, očekujem možda i u prvih 45 minuta da se to rijesi
Znao samdiplomatija je napisao/la:Hvala vam, ide 40 KM na vise žutih rayo-levante, jednostavno ako me ovaj sudija večeras izda prestajem sa kladjenjem na kartone, očekujem možda i u prvih 45 minuta da se to rijesi

- diplomatija
- Kontakt:
Kurbla me provali, ali jednostavno na Vitienesa moram to staviti
na koju granicu, koja kladadiplomatija je napisao/la:Hvala vam, ide 40 KM na vise žutih rayo-levante, jednostavno ako me ovaj sudija večeras izda prestajem sa kladjenjem na kartone, očekujem možda i u prvih 45 minuta da se to rijesi
Kurbla bro , ako nam Fener - Barca odigra ove još 2 četvrtine , k'o ove sad' padamo 

Tako blizu, a tako daleko.
-
- Kontakt:
Joj Barce i Fenera sto pucaju,
Real Madrid- nece bit penal 1,6 kvota.
Real Madrid- nece bit penal 1,6 kvota.
- diplomatija
- Kontakt:
Premier kladionica na 5,5+ nexus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.