AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

CRNI_SA
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la CRNI_SA » 18 jan 2010, 13:57

pa pročitaj šta si napisao!!! odlično ja znam ko je koliko lp osvojio ali iz tvog komentara se može izvući zaključak da ti ne znaš.milan može bit institucija za gore navedene klubove,ali za liverpool sa 18 titula prvaka eng,7 FA kupova,5 lp i 3 kupa uefa,sigurno ne može.po toj tvojoj logici onda je i real institucija za milan.
vidi nesto tu su negdje , ali za mene je i za svakog normalnog liga prvaka je nesto najvece sto se moze osvojiti u klubskom fudbalu a milan je u tom segmentu bolji . sto se tice domacih titula liverpoola je zadnju osvojio prije 50 godina :lol: al ajd ima jednu vise 18-17 za liverpool ako je tebi vaznija ta jedna od 2 lige prvaka milana nek ti bude , milan ima 2 kup kupova liverpool nema ni jednu tako da .... kazem tu su negdje oba tima sad kako za koga za mene je milan veci za tebe liverpool eto.... 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 jan 2010, 14:04

Iskreno, meni je bitnije domaće takmićenje nego LP, iako budala može samo reć da mu LP nije bitna... Ja bi volio da Arsenal stalno osvaja EPL a da nikad ne osvoji LP jer je to bitnije, mislim, domaće takmičenje... Za mene opet kažem...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jan 2010, 15:52

po svim objektivnim kriterijima AC Milan je veći i uspješniji klub od bilo kojeg engleskog, to je danas tako, što ne znači da se stvari za kojih desetak godina(za manje nemože) neće okrenuti u korist nekog engleskog kluba,
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 jan 2010, 16:13

drop je napisao/la:
daffy je napisao/la:svim srcem navijam za Milan.. nemogu podnjeti neke polovnjake koji titule nisu vidjeli do Farsopolija da slave titulu.. draze mi je vidjeti Pirla, Ambrosinija, Pata i posebno Ronaldinha kako drze trofej nego onu stoku koja je za zelenim stolom osjetila kako je drzati trofej u ruci.. samo tako, imate odlicnu igru, igraci u odlicnoj postavi i jako kulturnog covjeka na klupi.. danas sam gledao reportazu na PTPC o Milanu.. svaka cast, vidi se ko je div u Italiji pored Juventusa.. nisu tamo neki polovnjaci koji su citav zivot gledali bianconerima i rosonerima u ledja po 20 poena.. samo tako!!
Post ocajnika :o ...kad mu klub tone sve dublje i dublje,on se šalta da navija za Milan :shock: :shock: :o a usput pljuje po Interu, uzastopno cetverostrukom prvaku Italije
Juventus nije zaslužio ovakve kvazi-navijace...možda zbog toga i tonu sve dublje :?

idolu, navijam da osvoje Scudetto ove sezone.. idolu.., a ne kao navijac idolu.. procitaj moj post malo bolje.. ;)

@Gunners samo jedno pitanje :D , kad ste osvojili titulu prije te?? hah, i nemaju vise :lol: :lol: :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 18 jan 2010, 16:27

@daffy

Ne nemamo vise niti jedne titule.

Da si bolje upcen, znao bi da je Arsenal osnovan 1995 god.
S obzirom na ovaj kratki period naseg postojanja, dovoljno je imati jednu titulu najjace lige na svijetu.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jan 2010, 16:31

ljubav je napisao/la:@daffy

S obzirom na ovaj kratki period naseg postojanja, dovoljno je imati jednu titulu najjace lige na svijetu.
Kako 1995 :?:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 jan 2010, 16:34

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pokuso biti smijesan??

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

shevchenko7
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko7 » 18 jan 2010, 16:49

pa ljudi moji smjesno je da i poreite milan sa ekipicama gdje je glavni igrac lukas leiva ili tamo neki song...

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 18 jan 2010, 16:50

miky_hz je napisao/la:

Pa tek tada su Englezi saznali sta je fudbal od Talijana koji su inace poznati kao izumitelji ove plemenite vjestine.

@Shev

Song je bolji od bilo kojeg veznog igraca u Milanu.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 jan 2010, 16:56

posto vidim da si jako jako pametan, nema potrebe da vise raspravljamo.. idi prati svoje francuze.. ili bolje receno afrikance..

u historiji Arsenala nisu imali 20 Engleza.. :lol: :lol: :lol:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 jan 2010, 16:57

daffy je napisao/la:posto vidim da si jako jako pametan, nema potrebe da vise raspravljamo.. idi prati svoje francuze.. ili bolje receno afrikance..

u historiji Arsenala nisu imali 20 Engleza.. :lol: :lol: :lol:
dobro nemoj tako sada ima jedan na klupi :lol:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 18 jan 2010, 17:53

LJUBAV GLUP SII :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
..Siamo l'armata Rossonera..

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jan 2010, 18:45

ljubav je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Pa tek tada su Englezi saznali sta je fudbal od Talijana koji su inace poznati kao izumitelji ove plemenite vjestine.

@Shev

Song je bolji od bilo kojeg veznog igraca u Milanu.
song bi bio najsretniji čovjek na svijetu da ga ljudi u milanu makar spomenu, ali on nema mjesta ni na klupi milana kamo li u prvih¸11, gatuzo, pirlo, ronaldinjo, sedorf, flamini, beckham, ambrosini, a samo 4 ili 5 mjesta zavisi od formacije, pa koja bi budala tu stavila nkog songa
a vidim za onaj post prije mi ne odgovarate, znači složili smo se oko toga
Forza Milan, il club piu titolato al mondo

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 jan 2010, 19:19

daffy je napisao/la:
drop je napisao/la:
daffy je napisao/la:svim srcem navijam za Milan.. nemogu podnjeti neke polovnjake koji titule nisu vidjeli do Farsopolija da slave titulu.. draze mi je vidjeti Pirla, Ambrosinija, Pata i posebno Ronaldinha kako drze trofej nego onu stoku koja je za zelenim stolom osjetila kako je drzati trofej u ruci.. samo tako, imate odlicnu igru, igraci u odlicnoj postavi i jako kulturnog covjeka na klupi.. danas sam gledao reportazu na PTPC o Milanu.. svaka cast, vidi se ko je div u Italiji pored Juventusa.. nisu tamo neki polovnjaci koji su citav zivot gledali bianconerima i rosonerima u ledja po 20 poena.. samo tako!!
Post ocajnika :o ...kad mu klub tone sve dublje i dublje,on se šalta da navija za Milan :shock: :shock: :o a usput pljuje po Interu, uzastopno cetverostrukom prvaku Italije
Juventus nije zaslužio ovakve kvazi-navijace...možda zbog toga i tonu sve dublje :?

idolu, navijam da osvoje Scudetto ove sezone.. idolu.., a ne kao navijac idolu.. procitaj moj post malo bolje.. ;)

@Gunners samo jedno pitanje :D , kad ste osvojili titulu prije te?? hah, i nemaju vise :lol: :lol: :lol:
Pa kakav si ti navijac jednog kluba ,kada SVIM SVOJIM SRCEM navijaš da NEKI DRUGI KLUB osvoji Scudetto samo zato jer ti je (pazi sad ovo :lol: :lol: ) NEKI TRECI klub mrzak i kojeg usput popljuješ iako je taj treci klub zaredom cetversotruki i aktuelni prvak Italije??
Pa jesi li svjestan koliko si samo gluposti uspio nalupati u samo jednom postu?? pa to je zapravo poduhvat.
Ma yebeš takvbe navijace koji navijaju da drugi (pored njegovog) kluba uzme titulu samo zato jer mrzi nekog treceg.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 jan 2010, 20:14

glupane ne shvatas situaciju i zato suti.. ne razumijes se, **** tvoj problem..

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 jan 2010, 20:18

daffy je napisao/la:glupane ne shvatas situaciju i zato suti.. ne razumijes se, **** tvoj problem..
Nemoj vrijeđati u nedostatku argumenata...ispadaš seljak ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 jan 2010, 20:22

hajmo širiti toleranciju, a ne mržnju i vrijeđanje.
jesam pravi ghandi :lol:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 jan 2010, 20:27

drop je napisao/la:
daffy je napisao/la:glupane ne shvatas situaciju i zato suti.. ne razumijes se, **** tvoj problem..
Nemoj vrijeđati u nedostatku argumenata...ispadaš seljak ;)
nedostatku argumenata? ocati jel se ti pravis lud? to sto ti ne znas citati, to nije moja stvar.. ****.. nemogu ti pomoci..

nemoj meni govorit da sam seljak.. pazi sta pricas..

shevchenko7
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko7 » 18 jan 2010, 20:45

jel to provaljujes?

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 18 jan 2010, 20:54

ljubav je toliko uvjeren da je gore navedenim postom bio ironičan a zapravo i ne zna da su škoti ti koji su izmislili fudbal a englezi su ga, kao i mnoge druge stvari, prisvojili sebi.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.