FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bas ste nezahvalni ne treba vama nista, uvijek neke primjedbe.
Ma dobro opet kad skontaš da su u klubu i dalje ona ekipa što koči ..Gorki je napisao/la:Sve je super za početak,mada može i bolje.Pogledaj/te kod drugih klubova fan šopove (ne treba ih kopirati nego samo vidjeti kako su drugi radili a onda mi da to bolje)
Lijepo bi bilo uraditi i one malo šalove za auto,pa ono kao miris za auto,pepeljare itd itd ,sve u raznim motivima
jbg startovalo se sa dvije majice, šoljom i upaljačem. Sviđa mi se što je na više lokacija prodaja.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Pa Gorki je napisao samo šta bi bilo dobro za vidjeti, normalno da mu je drago da ima to, sasvim logična izjava od njega i iznošenje mišljenja svog. Ne znam šta govorite odma nezahvalni ovo ono, dobro je da ima nade za bolje sutra, svakako da vaš klub zaslužuje to..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- moustapha
- Kontakt:
Odlicna stvar za Plakala. Siguran sam da posjeduje kapacitet, samo mu treba utakmica. Sloboda ce mu biti prava prilika da se pokaze.
#divovi
Nebih ja bas rekao da je ovo za njega licno najbolje mjesto gdje ce se on naigrati,sta hocu da kazem.Dole je isto veliki pritisak oni hoce da se vrate u ligu sto prije,on nije igrac koji ce odma tek tako nesto donijeti koji ce biti neka extra velika prevaga u borbi za eventualno prvo mjesto. On tek trazi svoje prve minute u seniorskom dresu ,njemu treba vremena prostora,a u ekipi kojoj je rezultat pod moranjem tesko da jedan tako mlad igrac koji tek treba da se dokaze tesko da moze ocekivati bog zna sta,,zelim mu svu srecu svijeta i da me dementauje nekim dobrim uvodnim utakmicama i tako stekne povjerenje i da igra sto visemoustapha je napisao/la:Odlicna stvar za Plakala. Siguran sam da posjeduje kapacitet, samo mu treba utakmica. Sloboda ce mu biti prava prilika da se pokaze.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pocelo je pocelo 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Znači počelo je
, eh drago mi je zbog Stane a ovaj Plakalo koliko ja znam je bio dobar u juniorima Sarajeva pad vidjet cemo sta ce da bude, i na ovome sigurnoo neces stati sto se tice pojacanja idemo jos 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ako dođem u Slobodu, proći ćemo ligu kao plitak potok!
Kod: Označi sve
http://www.****/izdvojeno/89-izdvojeno/12192-ekskluzivno-iro-blaevi-za-tuzlanskiba-ako-doem-u-slobodu-proi-emo-ligu-kao-plitak-potok-video.htmlJedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ekskluzivno Ćiro Blažević za ****: Ako dođem u Slobodu, proći ćemo ligu kao plitak potok!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
haahha al izheba ovog novinara
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Jel´ ovo Ćiro
.
i ja se pitam, jel neka zajebancija ili stvarnoZodiac je napisao/la:Jel´ ovo Ćiro.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne moze se skontat vise ko je Ciro ko nije, ima kao Elvis dvojnike 
- nesvrstani
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isto mislim da je dvojnik neki 
Tarik Filipovic je njegov dvojnik, ako ga niste slusali onda prelistajte malo youtubetuzlak1987 je napisao/la:Isto mislim da je dvojnik neki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.