znam tog momka, igra mislim i za reprezentativne selekcijebagrcavi je napisao/la:Po Sportu naš junior Kerim Memija potpisao ugovor.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
znam tog momka, igra mislim i za reprezentativne selekcijebagrcavi je napisao/la:Po Sportu naš junior Kerim Memija potpisao ugovor.
HoDŽić, a ne HoDJić, taj drugi ne igra za našu ekipulikusa je napisao/la:Hodjic dvostruku strijelac
plavetniloo je napisao/la:HoDŽić, a ne HoDJić, taj drugi ne igra za našu ekipulikusa je napisao/la:Hodjic dvostruku strijelac
Samo sam ovaj komentar cekaoSaurman je napisao/la:Samo da je više sposobnih ljudi poput Gredića u upravi sve bi mnogo bolje izgledalo.
Ne znam ko normalan može nešto zamjeriti Grediću, čovjek je obrazovan i svoj posao obavlja kako najbolje može.aS_Roma je napisao/la:Samo sam ovaj komentar cekaoSaurman je napisao/la:Samo da je više sposobnih ljudi poput Gredića u upravi sve bi mnogo bolje izgledalo.![]()
![]()
![]()
Vratiš se 5 stranica unazad , psuje se Gredicu i Biscevicu na sve strane , a sad da ostanu![]()
Ne znate bil pišali ili srali
kako sam upratio ne pojednica nego vecine, cak ste nesto govorili da mu se i na utkamicama dobacivalo, al haj sta me briga onako kazem , brzo se misljenja mijenjaju kod nas svijufedeltafrotta je napisao/la:od kada je to mišljenje pojedinca relevantno da se uzima kao stav svih navijača
Pa i nije neki radnik moglo je to punooo bolje ni ja nisam zadovoljan sa njim 100 % i kakve veze to sad ima. Nekome dobar nekome ne .aS_Roma je napisao/la:kako sam upratio ne pojednica nego vecine, cak ste nesto govorili da mu se i na utkamicama dobacivalo, al haj sta me briga onako kazem , brzo se misljenja mijenjaju kod nas svijufedeltafrotta je napisao/la:od kada je to mišljenje pojedinca relevantno da se uzima kao stav svih navijača
Odlicno. Pa gdje ste onda vi navijaci naseg sampiona? Zasto vas je sve manje i manje?FKZ1921 je napisao/la:Mi navijsci konacno treba da se pocnemo baviti onim stvarima koje su "u opisu naseg radnog mjesta",a to je:kupi kartu,dodji na stadion i navijaj.Tu su naravno i druge stvari koje se ticu nas,tipa:cijene karata,uvjeti na stadionu...Tako je uvijek bilo,tako je i danas u svim normalnim drzavama,tako se i mi trebamo ponasati. Nesta se u zadnje vrijeme previse bavimo pitanjima koja nisu za navijace,tipa jesu li igraci dobili platu,projekcija budzeta,punjenje budzeta...Bar mi ne bi trebali da se bavimo tim temama,nas klub pobjedjuje,osvaja trofeje a zbog toga se igra nogomet. Za neke mi je i jasno,kad nista ne ide onda svi podju o svemu pametovati i raditi tudji posao,voditi i kadrovsku politiku kluba i finansijsku...
Zato,pustimo nase ljude u upravi kluba da rade svoj posao, a mi hajmo svoj na proljece raditi bolje nago jesenas.
Kunem se svim na svijetu, dabogda zeljeznicar imao sve ono sto zelim svom FKS, sto pozelio to i imao vazda u zivotu. Ali pogledaj ovo: Željo ima ono što nema niko u bivšoj Jugoslavijiterabajt je napisao/la:zasto samo 3 navijaca sarajeva stalno komentarisu i na nasoj i na svojoj temi. I jos 3 se ponekad jave nigdje nikoga vise. Jeste to vi sateliti poslani sa infa da unosite nemir i pisete gluposti ???
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BungaBum, ErosViverosViv, Grk1234, Harrison, OsmanhodzicBuco, Pact1921, PeppermintSA, perodeformero, SamoDaKazeem, sassari, sebalos, xinxee i 191 gost.