FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A možda je ovo samo smišljeno pa ti/vi kontaj/te jel` Ćiro ili nije?! 
Pobjeda je bolja od orgazma!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj dvojnik je vise rekao u ove 4 minute nego Smajil za polusezonu 
A vidjam Crnku u gradu svaki dan, nema sta radit. Zahladnilo, pa ne moze na biciklo. Mogli bi njega angazovat
A vidjam Crnku u gradu svaki dan, nema sta radit. Zahladnilo, pa ne moze na biciklo. Mogli bi njega angazovat
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 jan 2014, 21:40, ukupno mijenjano 2 puta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako je on onda je bas arogantan, iako to nije nista strano za njega.
Covjek je karizma i izuzetan trener ali je obicna mlohava cuna kad je u pitanju komunikacija sa medijima.
Covjek je karizma i izuzetan trener ali je obicna mlohava cuna kad je u pitanju komunikacija sa medijima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Probisvjet
- Kontakt:
Optimista! Auuu kako me raduje izmjena grba i vracanje starog uz izmjene. Poslije mnogo vremena zadovoljstvo je prisutno!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Gledajte malo kraj videa i sliku.
- Safet Sušić priča o tome kako ima neki lik što imitira Ćiru; a slika dok ide taj zvučni zapis ''PAŽNJA, upravo taj lik (što zna imitirat Ćiru) je prijatelj redakcije ****
haha
- Safet Sušić priča o tome kako ima neki lik što imitira Ćiru; a slika dok ide taj zvučni zapis ''PAŽNJA, upravo taj lik (što zna imitirat Ćiru) je prijatelj redakcije ****
haha
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ovo je Cirin dvojnik
Drago mi je za Stanu,za ovog Plakala cemo vidjeti kako ce se pokazati,veoma mlad,mada nama treba iskusan napadac..
Konacno poceli nesto prodavat sa obiljezjima Slobode..
Drago mi je za Stanu,za ovog Plakala cemo vidjeti kako ce se pokazati,veoma mlad,mada nama treba iskusan napadac..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Tebi se posebno sviđa ovaj grb, jesam li u pravuharry_90 je napisao/la:Ovo je Cirin dvojnik![]()
Svidja mi se na dresovima FK Slobode,ali mi se ne svidja na dresovima ove nove okk Slobode..da je tu stara KK Sloboda bilo mi ljepse i bolje bi stojalo,a ne brate na ovom beVbicevom projektuCoraco je napisao/la: Tebi se posebno sviđa ovaj grb, jesam li u pravu![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
stana odlicno...sto taj plakalo
...dijete od 19 godina i da mu se golobradom nabaci teret,breme i pritisak ove kaljuge od lige..izdrzat ce to po svim mogucim seledrama koje treba obic
..hajd,vidjet cemo...da ne bude da ja stalno nesto s.e.r.e.m 
inace,moja neka racunica je da nam na proljece treba 13 pobjeda...od 15 tekmi...svaka mu cast ko to napravi sa djecom od 18,19 godina
inace,moja neka racunica je da nam na proljece treba 13 pobjeda...od 15 tekmi...svaka mu cast ko to napravi sa djecom od 18,19 godina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Na posudbi je taj Plakalo, a kako se najavljuje za pojačanja, bice ti staraca za ove lige evo Stana je prvistaragarda je napisao/la:stana odlicno...sto taj plakalo![]()
...dijete od 19 godina i da mu se golobradom nabaci teret,breme i pritisak ove kaljuge od lige..izdrzat ce to po svim mogucim seledrama koje treba obic
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma znam brate da je na posudbi...al gdje ima da se dovode mladi i neiskusni igraci da nose teret ovog blata od lige a nije doveden TRENER POD 1...gdje to ima da se prvo sloze pojacanja pa na kraju da se dovede trener...ima samo u miki maus klubovima...ko i malo prati fudbal u zivotu zna da je presmijesno i totalno neozbiljno prvo sklepat ekipu i onda lovit nekog ko ce to poslozit...suta ce to bit alibi treneru jer covjek moze hladno rec...NISU TO POJACANJA KOJA SU MI TREBALA I KOJA SAM JA TRAZIO...jel takoCoraco je napisao/la:Na posudbi je taj Plakalo, a kako se najavljuje za pojačanja, bice ti staraca za ove lige evo Stana je prvistaragarda je napisao/la:stana odlicno...sto taj plakalo![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A ko kaze da ce se mijenjati trener, drvo tražilo ove momkestaragarda je napisao/la:ma znam brate da je na posudbi...al gdje ima da se dovode mladi i neiskusni igraci da nose teret ovog blata od lige a nije doveden TRENER POD 1...gdje to ima da se prvo sloze pojacanja pa na kraju da se dovede trener...ima samo u miki maus klubovima...ko i malo prati fudbal u zivotu zna da je presmijesno i totalno neozbiljno prvo sklepat ekipu i onda lovit nekog ko ce to poslozit...suta ce to bit alibi treneru jer covjek moze hladno rec...NISU TO POJACANJA KOJA SU MI TREBALA I KOJA SAM JA TRAZIO...jel takoCoraco je napisao/la:Na posudbi je taj Plakalo, a kako se najavljuje za pojačanja, bice ti staraca za ove lige evo Stana je prvistaragarda je napisao/la:stana odlicno...sto taj plakalo![]()
![]()
hehehe šalim se malo, upravu si jbg, trener je taj koji bi trebao slagati ekipu a ne menadžer. Ne znam, Stana nam je pojačanje sigurno, ovi momci koji se spominju kao da bi trebali porpisat su svi iskusni kad pogledaš imaju od 28 do 30 godina.
I ja se nadam onda da ce to uradit kako treba bar na dresovima, da ne bude ko na proljece samo "pošpricano" crnom bojom ivice grba, nadam se da ce se narucit grbovi pa da se nasiju na dres da se to uradi kako treba, naravno i markiranje dresa da bude bolje.harry_90 je napisao/la:Svidja mi se na dresovima FK Slobode,ali mi se ne svidja na dresovima ove nove okk Slobode..da je tu stara KK Sloboda bilo mi ljepse i bolje bi stojalo,a ne brate na ovom beVbicevom projektuCoraco je napisao/la: Tebi se posebno sviđa ovaj grb, jesam li u pravu![]()
Da se u Slobodi mjenja na nesto na bolje,vidi se po tome sto ste na posudbu doveli Plakala,momka koji ce Vam biti najvece pojacenje u to se mozete kladiti.Prvi put da ste iz Sarajeva uzeli igraca,a da nije neki fuš.Dobili ste napadaca koji je mlad,robusan,ima dobar sut,udarac glavom.Jedino je decko peh sto se Sarajevo pojacalo,bas kad je trebao uletiti u prvu postavu.Ovako mu je bolje,jer bi pored Komazeca i Bilbije tesko mogao igrati.
Drago mi je radi njega,jer Sloboda je veliki klub,u kojoj moze sigurno dobro napredovati.
Drago mi je radi njega,jer Sloboda je veliki klub,u kojoj moze sigurno dobro napredovati.
Stana ne da je pojačanje za ovu ligu već sam siguran da ima mjesta u skoro svakoj ekipi PL-e!
A najbitnije, to je naš momak koji zaista voli ovaj grad i Slobodu i njega svi obožavaju.
O Plakalu ne znam ništa,ali ovdje se javilo već par iskusnih pitara forumaša koji imaju riječi hvale što mi ulijeva optimizam u vezi ovog dječka.
p.s.i nemojte se sad upecati na ovog siuxa ko Boga vas molim
A najbitnije, to je naš momak koji zaista voli ovaj grad i Slobodu i njega svi obožavaju.
O Plakalu ne znam ništa,ali ovdje se javilo već par iskusnih pitara forumaša koji imaju riječi hvale što mi ulijeva optimizam u vezi ovog dječka.
tuzlanska Sloboda
-
carsijamosnik
- Kontakt:
ljudi pocelo je samo polako i danas bi mogao neki da potpise vidjet cemo . stana kralj a ev kako citamo i ovaj momak super gledao sa na you tub njegove snimke super sposoban odlican mlad igrac !zlajci je napisao/la:Stana ne da je pojačanje za ovu ligu već sam siguran da ima mjesta u skoro svakoj ekipi PL-e!
-
carsijamosnik
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; pogledajte
- Probisvjet
- Kontakt:
Alema sam gledao jednom kada sam bio kod rodjaka u Sarajevu. Mislim da je bila utakmica juniora. Momak je na mene ostavio stvarno jak utisak. Jak, borben, na svaku loptu ide snazno, okretan za svoju gradju, lako dolazi do "nicijih" lopti, ima tehniku... Momak koji bi mogao eksplodirati u Slobodi. Steta sto je samo na pola godine posudjen. Siguro bolji od svih napadaca u Slobodi.amypitar je napisao/la:Da se u Slobodi mjenja na nesto na bolje,vidi se po tome sto ste na posudbu doveli Plakala,momka koji ce Vam biti najvece pojacenje u to se mozete kladiti.Prvi put da ste iz Sarajeva uzeli igraca,a da nije neki fuš.Dobili ste napadaca koji je mlad,robusan,ima dobar sut,udarac glavom.Jedino je decko peh sto se Sarajevo pojacalo,bas kad je trebao uletiti u prvu postavu.Ovako mu je bolje,jer bi pored Komazeca i Bilbije tesko mogao igrati.
Zelim mu sve najbolje i da mozda ostane jos koju sezonu u Tuzli. Treba mu pozeljeti dobrodoslicu. Ako dobije priliku siguran sam da ce postati miljenik navijaca zbog toga sto je beskompromisan borac, a zna i igrati. Neka mu je sa srecom!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
1:20 pogledati i vidjeti da ima štofa u malomcarsijamosnik je napisao/la: pogledajte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.