20:00 Fylkir - Valur ( oba daju gol i 3+ ) 1.70 / ( d/n ) 1 1.40

22:00 Fram - Leiknir ( oba daju gol i 3+ ) 1.70 / ( d/n ) 1 1.40

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
aha...ok, al ne bi..da je bet365 isplati se...diplomatija je napisao/la:Premier kladionica na 5,5+ nexus
**** ti prepisivanje od drugihNexus je napisao/la:Ne pratim košarku, ali mislim da je greška u Marathonbetu, a i čitao sam jako dobru analizu od mog kolege koji je igrao na 17,5 over Bogdanovica i 13,5 over Navara.
Dakle, prepisujem od kolege, pa vidjet cemo.
Fener - Barsa
Bogdanovic over 15,5 @1,9 6/10
U Will Hill
Navaro over 12,5 @ 1,85 4/10
Drug, ocigledno je da si dobar momak, ali nemoj biti licemjeran i dvolican. Ako nisi pobornik prepisivanja od drugih, sta radis ovdje, zasto postavljas parove, sto bi neko pratio i prepisivao od tebe? Imas visoku prolaznost na ovom forumu, mislim da te dosta kolega prati, ali nisi 100%-tan, takvi ne postoje.Nexus je napisao/la:
**** ti prepisivanje od drugih![]()
![]()
4:1BeastZE je napisao/la:Ovo bi trebao biti zicer
Storhamar-Stjernen (-5,5+) Over (koef. 1,40 ), može i 7+ (koef. 1,85) .
deno_TM87 je napisao/la:Prošlo i Al Hillal odg i 3+ 1.75
20:00 Fylkir - Valur ( oba daju gol i 3+ ) 1.70 / ( d/n ) 1 1.40
22:00 Fram - Leiknir ( oba daju gol i 3+ ) 1.70 / ( d/n ) 1 1.40 2:0
Rijetko prepisujem al da ovako padnem, to je jos rjeđe.Kurbla je napisao/la:Drug, ocigledno je da si dobar momak, ali nemoj biti licemjeran i dvolican. Ako nisi pobornik prepisivanja od drugih, sta radis ovdje, zasto postavljas parove, sto bi neko pratio i prepisivao od tebe? Imas visoku prolaznost na ovom forumu, mislim da te dosta kolega prati, ali nisi 100%-tan, takvi ne postoje.Nexus je napisao/la:
![]()
Covjeku pala analiza, sta sad? Boze moj, ni prva ni posljednja, idemo dalje
fixator je napisao/la:18:00 Roma – Sampdoria 1 @ 1.40
mrsko mi pprevoditi:
http://www.asroma.co.uk/news/match-prev ... -sampdoria
20:00 Švicarska-Slovenija 2 @ 1.50
must win situacija:
...Sloveniji igraju samo pobjede u preostala dva kola, dakle moraju slaviti danas u Schaffhausenu protiv Švicarske a onda i za par dana u Velenju sa Ukrajinom igraju meč odluke... : http://www.rokometna-zveza.si/novice?id=4882
ima jos toga ali nista bitno![]()
u ovaj dubl sam siguran i on mi je glavni tiket
bezobrazan si jako, normalniji si bio kada si prodavao ono bicikloNexus je napisao/la:Rijetko prepisujem al da ovako padnem, to je jos rjeđe.Kurbla je napisao/la:Drug, ocigledno je da si dobar momak, ali nemoj biti licemjeran i dvolican. Ako nisi pobornik prepisivanja od drugih, sta radis ovdje, zasto postavljas parove, sto bi neko pratio i prepisivao od tebe? Imas visoku prolaznost na ovom forumu, mislim da te dosta kolega prati, ali nisi 100%-tan, takvi ne postoje.Nexus je napisao/la:
![]()
Covjeku pala analiza, sta sad? Boze moj, ni prva ni posljednja, idemo dalje
Zaboli me ko od mene prepisuje, tako da ...nek vas je i hiljade....a nisam prepisao odavde ovo sto sam igrao, čak mislim da nista nisam sa ovog foruma prepisao do sada (stvarno se ne sjecam, ali misilim da je tako, nejse) jer je sve povrsno i nista ubjedljivo za igrati. Par ljudi, koj isu vrijedni respecta, a ostalo sve..."imal ko pola eura" i sl.
Sta radim, ovdje,i ja sam sebe to pitam, ne samo ovdje, nego i naj os par nekih foruma, al hajde, necu jos dugo.
11amarosim je napisao/la:Euroleague
Papanikolau 7,5 vise
On igra najvise minuta u Barci i uzadnje 3-4 utak igra sve bolje i bolje,sa Fenerom ove sezone u dvije utakmice 3p i 18p...........
Smith 10,5 vise
Maccabi je danas bez Sofe i Jamesa tako da ce naglasak biti na vanjskoj liniji,Smith igra oko 30 minuta u prosjeku,vrlo dobar u sutu za tri a moze i penetrirati pod koš.......................
Svaka cast, doslo bez bez problemaamarosim je napisao/la:11amarosim je napisao/la:Euroleague
Papanikolau 7,5 vise
On igra najvise minuta u Barci i uzadnje 3-4 utak igra sve bolje i bolje,sa Fenerom ove sezone u dvije utakmice 3p i 18p...........
Smith 10,5 vise
Maccabi je danas bez Sofe i Jamesa tako da ce naglasak biti na vanjskoj liniji,Smith igra oko 30 minuta u prosjeku,vrlo dobar u sutu za tri a moze i penetrirati pod koš.......................
15
šteta brate samo sinoć za brooklyn, bio bi na konju da je to prošlo...amarosim je napisao/la:11amarosim je napisao/la:Euroleague
Papanikolau 7,5 vise
Smith 10,5 vise
15
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.