Dobro je sto je Mandzo dobio jednu utakmicu pa mozemo racunat' jos vise na bodove protiv Kameruna i Meksika.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Mislim da ce BiH i preko finala, oni ce prvi prebaciti prvo mjesto. A Hrvatska bi trebala ici sa amaterskom Reprezentacijom kombinirano sa sjeverom i jugom, Romana Obilinovica za prvu spicu.SiamoNoi je napisao/la:Hrvatska najgora ikad.FIFA namjestila ždrijeb za dodatne pa onda isluženom Joeyu dala ko fol veliku kaznu da zakamufliraju sve.Najbolje da doma ostanu,nemaju sta trazit tamo.BiH do finala.Pozzzzzz svim Hrvatima na forumu.
Šimunić bi bio u 11.Lillard0 je napisao/la:Svakako ne bi bio u prvih 11
Pauk je napisao/la:Hrvatska nema sanse protiv Brazila i Meksika, i mozda cak imaju velike problema i protiv Kameruna.
Jedini razlog sto je HR u Brazilu..jeste sto su igrali protiv Islanda u barazu...bilo koji drugi protivnik onda nebi isli u Brazil.
I to je moguce, zasto tako mislis ? Ne dajes nikakve sanse Hrvatskoj, zasto ?adisice je napisao/la:Ovdje Brazil i Mexico idu dalje
šta je sa Hrvatskom, njih si zaboravioadisice je napisao/la:Ovdje Brazil i Mexico idu dalje
ja sve mislim da će Kamerun nekome pomrsiti račune ovdje, tj. ili Hrvatskoj ili MexikuHattrick je napisao/la:Hrvatska i Brazil idu iz ove grupe.
Meksiko je jedva dohvatio 4.mjesto u Sjevernoj Americi i to zahvaljujuci SAD-u koji je zabio dva gola u 90 i nekoj minuti protiv Paname.
Kamerun je bez sansi u ovoj grupi.
Sa ovom igrom kako su igrali u kvalifikacijama dabogda da i 3 završeKaunas je napisao/la:šta je sa Hrvatskom, njih si zaboravioadisice je napisao/la:Ovdje Brazil i Mexico idu dalje
Tako je bilo i za Euro 2012, pa igrali egal grupu s finalistima.adisice je napisao/la:Sa ovom igrom kako su igrali u kvalifikacijama dabogda da i 3 završeKaunas je napisao/la:šta je sa Hrvatskom, njih si zaboravioadisice je napisao/la:Ovdje Brazil i Mexico idu dalje
Amar Dzeko je napisao/la:Brazil - Hrvatska 2:0
Meksiko - Hrvatska 2:1
Kamerun - Hrvatska 1:1
Odlazak kući usranih gaća
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.