For the Heat, Dwyane Wade (knee) is a gametime decision.forumash je napisao/la:#Knicks say Felton, Shumpert, Anthony, Martin, Bargnani will start tonight vs. MIA
Chandler, (illness) Metta World Peace (knee), Udrih (knee), Tyler (personal reasons), Prigioni (toe) will not play for the #Knicks tonight
Izvjesno je i da će Wade igrati za Miami.
Jedan tip za ujutro u koji sam skoro pa siguran da prolazi:
09:30 Melbourne Tigers - New Zealand Breakers(+4,5).......H2......1,90.......BET365
New Zealand Breakers je trostruki branilac titule, zadnje tri godine zaredom dominira australijskim basketom, ove sezone im stvari ne idu od ruke, poslije prve polovine ligaskog dijela takmicenja njihovo ucesce u play-off fazi je pod znakom pitanja i morace da se posteno namuce ukoliko zele da po cetvrti put osvoje titulu jer za mesto broj cetiri koje vodi u nokaut fazu konkurisu cak 5 klubova
http://www.betexplorer.com/basketball/a ... /YDShIXf5/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sredinom decembra su ostali bez jednog od najboljih igraca ekipe zbog povrede, u pitanju je centar Alex Pledger zbog koga su izgubili nadmoc ispod koseva zato su pre neki dan reagovali dovodjenjem iskusnog Casey Frank koji je u proslosti nosio dres novozelandjana, u pravo vrijeme njegov dolazak predstavlja osvjezenje i pojacanje za ekipu pred vazan duel sa Melburnom koji je u formi i ima 6 vezanih pobjeda, zadnji njihov medjusobni susret je zavrsen tijesnom pobjedom Melburna sa 84:82 iako su Breakersi pred zadnju cetvrtinu imali 3 poena prednosti.
Novozelandjanima je svaki naredni duel, kao i svaka pobjeda vrlo bitna zbog daljeg plasmana i odbrane titule, pod kosem su dobili ponovo sigurnost dovodjenjem Franka, kao sigurnu opciju biram hendi od +4,5. Sa vecom razlikom u periodu od zadnjih 5 godina i 18 medjusobnih duela Melburn nikad nije dobio Brejkerse plus kad se u obzir uzmu njihove prvenstvene pobjede u posljednje vrijeme koje su vecim dijelom bile jednocifrenom razlikom.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nek odigra makar koji minut, da mi se broji...
, igrao sam ga under...

NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Ma imaće punu minutažu ako bude igrao... Odmaraće slijedeću tekmu i to je sve...Mirzoni89 je napisao/la:Nek odigra makar koji minut, da mi se broji..., igrao sam ga under...
- BranimirStulic
- Kontakt:
Wade igra večeras.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Juče sam malo popizdio.
Neozbiljno od mene. Inače sam saburly čovjek, al eto, dođe nekada ta žuta minuta, odnosno: "Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati !"Ivo Andrić.
Izvinjavam se ako sam koga uvrijedio i pretjerao.
Idemo dalje u nove pobjede.
Neozbiljno od mene. Inače sam saburly čovjek, al eto, dođe nekada ta žuta minuta, odnosno: "Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati !"Ivo Andrić.
Izvinjavam se ako sam koga uvrijedio i pretjerao.
Idemo dalje u nove pobjede.
-
- Kontakt:
13Kladioholicar je napisao/la:Preldzic 10,5 over @ 1.90
Po meni ovo je najizgledniji tip danas (nikad ne igram kvote ispod 1,60 tako da se ovo odnosti na te kvote). Preldzic kako odmice sezona postaje sve znacajniji igrac u timu Fenerbahcea... u svim utakmicama gde je igrao oko 30 minuta samo jednom u 8 utakmica nije presao ovu granicu (protiv CSKA u gostima - 5 poena). Kleiza danas neizvestan najverovatnije ne igra i neko ce morati da popuni njegove poene a s obzirom u kakvoj se formi nalazi Preldzic (Barsi da u gostima 20, slabo odigrao protiv CSKA u vec pomenutoj utakmici, pa Partizanu dao 21, protiv Nantera mala minutaza i nije forsirao sut pa onda Olimpijakosu ubacio 17) ako namesti ruku od pocetka i ne bude imao problema sa licnim greskama ovu granicu bi trebao bez vecih problema da prebaci.
P.S. Inace sto malo ljudi zna, Preldzic je i MVP dosadasnjeg dela sezone EL.
Uz po meni najgoru partiju ove sezone u EL prebacio je granicu. Nadam se da ce kladionice nastaviti da drze ovako nisku granicu na njemu.
Nocioni 14,5 over @1.85
Prva napadacka opcija u redovima Laborala. Odlaskom Bjelice dobija jos vise lopti. U proslom kolu ubacio u gostima Unikahi 20 poena. U prvom krugu u Atini ubacio 23 poena (drugi mec propustio zbog povrede). U prvom krugu Panatinaikos samo protiv Lokomotive je primio manje od 74 poena u gostima a Kuca je samo protiv Zvezde kuci dala manje od 79

Damba87 je napisao/la:Del Potro-Tursunov 1 @ 1,20
Tomic-Stakhovsky 1 @ 1,40
Isner-Bautista Agut 1 @ 1,40
Ferrer-Y.H.Lu 1 @ 1,15
Kudla-J.P.Smith 1 @ 1,35
Klizan-Couacaud 1 @ 1,15
Peya/Soar-Brac/Dlou 1 @ 1,30
De Bakker-Giannessi 1 @ 1,25
e moj Ferrer .....
Listic 1
Weems S. (CSK-Zal) - -12.5+ 2 1.85
Savanović D. (Ana-Mal) - -11.5+ 2 1.85
Fernandez R. (Rea-Gal) - -13.5+ 2 1.85
Nocioni A. (Caj-Pan) - -14.5+ 2 1.85
Mirotić N. (Rea-Gal) - -13.5+ 2 1.85
Listic 2
Rodriguez S. (Rea-Gal) - -11.5+ 2 1.85
Bourousis I. (Rea-Gal) - -8.5+ 2 1.85
Erceg Z. (Rea-Gal) - -8.5+ 2 1.85
Calloway E. (Ana-Mal) - -8.5+ 2 1.85
San Emeterio F. (Caj-Pan) - -8.5+ 2 1.85
Weems S. (CSK-Zal) - -12.5+ 2 1.85
Savanović D. (Ana-Mal) - -11.5+ 2 1.85
Fernandez R. (Rea-Gal) - -13.5+ 2 1.85
Nocioni A. (Caj-Pan) - -14.5+ 2 1.85
Mirotić N. (Rea-Gal) - -13.5+ 2 1.85
Listic 2
Rodriguez S. (Rea-Gal) - -11.5+ 2 1.85
Bourousis I. (Rea-Gal) - -8.5+ 2 1.85
Erceg Z. (Rea-Gal) - -8.5+ 2 1.85
Calloway E. (Ana-Mal) - -8.5+ 2 1.85
San Emeterio F. (Caj-Pan) - -8.5+ 2 1.85
Zoran Erceg (-7,5+) OVER 1,85 Premier
Galata coming to Madrid without centers Jawai, Dudley, Bonsu and Furkan are all out due to injures!
Ucinak Ercega u zadnje 4 utakmice su 17,19,16,15!
Zadnje dvije je igrao preko 30 minuta a dvije prije toga oko 22 minute!
Po meni 8/10!
Sretno!
Galata coming to Madrid without centers Jawai, Dudley, Bonsu and Furkan are all out due to injures!
Ucinak Ercega u zadnje 4 utakmice su 17,19,16,15!
Zadnje dvije je igrao preko 30 minuta a dvije prije toga oko 22 minute!
Po meni 8/10!
Sretno!

- BenjooJutub
- Kontakt:

Evo proberite u 12:35 počinju mečevi, proći će barem 6 parova, ako ne i svi.

Kurbla brate , obraduj me kinezima 

Tako blizu, a tako daleko.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ko u NBATeaM87 je napisao/la:Koliko traje cetvrtna kod ovih kineza ?

- DrinaJedina
- Kontakt:
Bezveze odigrano, pratite na vlastitu odgovornost!

Hajmo se igrat' košarke Kinezi !

Katar: Premier league
10.01.2014 14:15
Al-Wakra - Al-Kharitiyath 1 @2.30
u teskoj situaciji su i jedni i drugi, ali po dosadasnjim omjerima Wakra je uzimala kuci gotovo uvijek, ne vidim zasto ne bi ni sad
GL
10.01.2014 14:15
Al-Wakra - Al-Kharitiyath 1 @2.30
u teskoj situaciji su i jedni i drugi, ali po dosadasnjim omjerima Wakra je uzimala kuci gotovo uvijek, ne vidim zasto ne bi ni sad

GL
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- rob do bagro
- Kontakt:
Kinezi su majka, sve i jedna ce over. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Nece ba ove dvije što sam igro under, nemoj džabarob do bagro je napisao/la:Kinezi su majka, sve i jedna ce over.

MOGUĆA GREŠKA KLADIONICA:
http://www.****/utakmica/IuNmO ... er;overall
Chiang H.-Ch. / Huang S.-S. - Chen C-A. / Chuang Ch.-Y. / 1 @2.80 (marathonbet)
Domaćini prije par mjeseci tukli 3-0, a sad je na njih kvota skoro 3.
Isplati se pokušat.
Još bih izdvojio previsoku kvotu na:
Aalen (Ger) - Stuttgart II (Ger) / oba gol @1,56 (marathonbet)
Ako pogledate međ. omjere, shvatit ćete zašto kažem "previsoka kvota".
Još jedna prednost je što je prijateljska utakmica tako da bi se trebalo trpati na obe strane.
Sretno!
http://www.****/utakmica/IuNmO ... er;overall
Chiang H.-Ch. / Huang S.-S. - Chen C-A. / Chuang Ch.-Y. / 1 @2.80 (marathonbet)
Domaćini prije par mjeseci tukli 3-0, a sad je na njih kvota skoro 3.
Isplati se pokušat.
Još bih izdvojio previsoku kvotu na:
Aalen (Ger) - Stuttgart II (Ger) / oba gol @1,56 (marathonbet)
Ako pogledate međ. omjere, shvatit ćete zašto kažem "previsoka kvota".
Još jedna prednost je što je prijateljska utakmica tako da bi se trebalo trpati na obe strane.
Sretno!
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 10 jan 2014, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
Zheijang-DongGuan manje od 216 poena, kv. 1,85
znam da su kinezi al ova dva kluba do sad ni jednom nisu presli ovu granicu a igrali su dosta puta
znam da su kinezi al ova dva kluba do sad ni jednom nisu presli ovu granicu a igrali su dosta puta
FKŽ !
-
- Kontakt:
TeaM87 je napisao/la:Zheijang-DongGuan manje od 216 poena, kv. 1,85
Ja sam isto planirao to da odigram i jos dodajem Guandong - TianJin 188,5 over @ 1.60
Domaci kuci mahom igraju utakmice sa malo koseva (poslednjih 8, 4 puta su isli preko pa poslednjih 4 ispod ove granace) ali gosti u poslednje vreme redovno idu preko 200 (poslednjih 7 u rasponu od 203 do 235). Mislim da je red da domaci posle 4 utakmice sa ekipom koja redovno igra efikasne utakmice ode preko ove granice koja je za kineske prilike vise nego niska (igra se 4 x 12 minuta).
Napominjem tip je cisto statisticki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.