Premijer liga 2013/14
Re: Premijer liga 2013/14
evo hamam nam se se u celiku spremaju velike promjene, neki odlaze a neki dolaze, nije mi jasno zbog cega, i dalje mislim najveca greska uprave je sto su olako pustili da ode vrhunskog igraca HASU COSICA, koji je doveo vogoscu do 4. pozicije..... sretno celiku sa promjenama i vratite nam hasu
za sada je izvjesno da je ekipu Gračanice napustio desni bek Emir Suhonjić - sporazumni razlaz
iskreno očekivao sam puno više od ovog igrača, kad sam ga vidio onolikog, mišićavog još ljevak
činjenica je da je on odigrao korektno ali samo korektno a kao pojačanje trebao je i morao puno više
i ovi što su bili na klupi su mogli odigrati ono što je on pružao
uglavnom, razlaz u jednom korektnom razgovoru bez i najmanjeg problema, incidenta ili nečeg ružnog
gospodski sa obje strane
iskreno očekivao sam puno više od ovog igrača, kad sam ga vidio onolikog, mišićavog još ljevak
činjenica je da je on odigrao korektno ali samo korektno a kao pojačanje trebao je i morao puno više
i ovi što su bili na klupi su mogli odigrati ono što je on pružao
uglavnom, razlaz u jednom korektnom razgovoru bez i najmanjeg problema, incidenta ili nečeg ružnog
gospodski sa obje strane
Undici stelle - ACM 1899
Robi Hasu niko nije otjerao iz Celika sam je otisao kao i drugi bivsi igraci Celika sto su sami sebe otjerali i mislili da su Bogom dati.Al eto Celik opet napravi rezultat jeseni prvak!RESPEKT
bambi ti si mnene pogresno razumio, ja znam da su ovi sadasnji igraci sa strane zajedno sa domacima, donijeli vise srece zenici nego svi ti koji truju zenicki rukomet, i koji su presli u u neke klubove, to znaju svi, ove sadasnje ja cijenim do neba i volio bi da budu tu zauvijek, mada se slazem da je malo haso povodljiv i ispao glup al hajde svako ima svoje..... volio bi ga opet vidjeti u celiku....
To si u pravu da je decko povodljiv,al skontat ce on to na ovaj il na onaj nacin!I volio bi da je opet u Celiku al eto tako izabrao i sretno mu bilo!A i ovo si dobro rekao za trovace zenickog rukometa koji ne mogu da podnesu sto je Celik jesenji prvak a sto oni nisu dio toga nego dolaze na sve utakmice Celika i kao podsmjehuju se kao Celik pun stranaca a ti isti stranci su korekniji i zasluzni su normalno sa domacim igracima sto je se Celik sad nalazi gdje jest!
-
- Kontakt:
Samo Pane,Bega i Kadija cvrcko recept za velike rezultate,a ovi sto dolaze da gledaju imaju sta i da nauce od majstora zato i dolaze da nauce nesto.
- gradacac10
- Kontakt:
Sloboda trazi da dovede Kadica...panechampion2 je napisao/la:Samo Pane,Bega i Kadija cvrcko recept za velike rezultate,a ovi sto dolaze da gledaju imaju sta i da nauce od majstora zato i dolaze da nauce nesto.
Mislim da nam kadija nema ugovor, tako da ne sve moguce, neko cak i spominje njegov odlazak nadam se da se nece ponoviti greska kao sa hasom, jer bi to stvarno bila propast da on ode
Zrinjski doveo igrača Širokog:
Frano Slišković (1. siječanj 1995. godine) dogovorio je suradnju s Hrvatskim muškim rukometnim klubom Zrinjski do kraja sezone. Ljevoruki polivalentni rukometaš posljednjih pet godina igrao je za svoj matični klub Široki gdje se u posljednjih nekoliko sezona promaknuo u najboljeg igrača kluba te je bio najbolji strijelac Lige Herceg-Bosne prošle sezone.
19-godišnji Slišković tako će pojačati Mostarce na poziciji desnog krila, što mu je i prirodna pozicija, a ni pozicija desnog vanjskog mu nije strana jer u posljednje vrijeme je pružao veoma dobre partije u klubu upravo na tom mjestu.
Mladi rukometaš je drugi dio prošle sezone pauzirao zbog mononukleoze, no ove sezone vratio se u odličnoj formi nakon dobro odrađenih ljetnih priprema.
”Žao mi je što odlazim iz Širokog, pogotovo jer sam u tom klubu prošao školu rukometa kroz mlađe kategorije, a posljednjih nekoliko sezona sam igrao za seniorsku momčad, no ovakav poziv iz Zrinjskog se nije mogao odbiti,” rekao je Frano Slišković za portal Jabuka.tv
Mostarski Zrinjski trenutno je osma momčad Premijer lige BiH.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Izviđač doveo igrača Širokog, hr reprezentativca kadetskog:
rukomet u Širokom je na aparatima već godinama, a nakon okretanja prije nekoliko godina samo mlađim uzrastima izgleda da se dobro radilo..
sta bi bilo da se malo vise love ulaze i da se igra u gsd pecara
Hrvatski reprezentativac, Širokobriježanin Kruno Hrkać, potpisao za Izviđač
Nakon što je prije dva dana klub napustio Frano Slišković i pridružio se momčadi Zrinjskog, danas je još jedan igrač Hrvatskog rukometnog kluba Široki pronašao svoj novi klub.
Riječ je o 16-godišnjem desnom krilu i članu mlađe kadetske reprezentacije Hrvatske, Kruni Hrkaću, koji će do kraja sezone igrati za trenutno petoplasiranog premijerligaša iz Ljubuškog, Izviđač.
Hrkać je posljednju utakmicu u dresu Širokog odigrao upravo protiv Izviđača
Hrkać je bio jedini reprezentativac u dresu Širokog, a u mlađu kadetsku reprezentaciju koju vodi trener Hrvoje Horvat, pozvan je 30. travnja prošle godine.
HRK Široki je pokazao da se u klubu u posljednjih par godina ozbiljno radi s mlađim uzrastima, a nagrada za trud mladim igračima su upravo ovakvi angažmani.
Za Izviđač je također do kraja sezone prije nekoliko dana potpisao i Ante Grbavac, Ljubušak koji je prošlu sezonu igrao u Zrinjskom i sada se ponovno vratio u svoj matični klub.
rukomet u Širokom je na aparatima već godinama, a nakon okretanja prije nekoliko godina samo mlađim uzrastima izgleda da se dobro radilo..

sta bi bilo da se malo vise love ulaze i da se igra u gsd pecara

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Još jedan igrač na odlasku iz naše lige:
Šijaković 100% odlazi u Hrvatsku Premijer ligu. U Vinkovce, RK SPAČVA. Vjerujem da je ovo dobar potez , po informacijama odlazi u dobar klub, nadam se da će se brzo prilagoditi, a nije daleko od kuće. Spačvu sam gledao nekoliko puta u Gračanici. Uvijek su imali solidan sastav, a mislim da je tamo i Stojanović Dražen, koji je ove godine najbolji golman Hrvatske lige, a Caco je s njim već igrao u Gradačcu.
Šijaković 100% odlazi u Hrvatsku Premijer ligu. U Vinkovce, RK SPAČVA. Vjerujem da je ovo dobar potez , po informacijama odlazi u dobar klub, nadam se da će se brzo prilagoditi, a nije daleko od kuće. Spačvu sam gledao nekoliko puta u Gračanici. Uvijek su imali solidan sastav, a mislim da je tamo i Stojanović Dražen, koji je ove godine najbolji golman Hrvatske lige, a Caco je s njim već igrao u Gradačcu.
Čuj Stoajanović najbolji golman Hrvatske lige...ja što ti izvali Zoka iz Vinkovaca...zoranvk03 je napisao/la:Još jedan igrač na odlasku iz naše lige:
Pisao sam za Šijakovića,i opet kažem iz lošeg u lošije,čak bi mu bilo bolje daje otišao u Bosnu,al ga izgleda ljudi ispališe...vrlo bitna činjenica u ovoj krizi je certifikat pri povratku u BiH ,a drugo su njegove godine 29. On je trebao otići iz Gradačca prije 4-5 godina,sad je već kasno i jedino što je moglo spasiti njegovu karijeru jeste da je otišao u Sloveniju,Austriju,Švicarsku ili u drugu ligu NJemačke i Francuske. Ali vidjet ćemo,jbg možda bi mu najbolje bilo daje došao kod nas u Goražde

Bećar i Omanović iz Visokog u Vogošću. Prema informacijama Vogošća ostaje u punom sastavu iz prvog dijela sezone. Cilj plasman za prvaka!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako Celik rokne, a sve su prilike...Eto Derventa i Bosna glavni kandidati za prvo mjesto, u tom slucaju Vogosca moze do trece pozicije a Borac je vec roknuo, znaci Bosna i Derventa glavni za naslov drzavnog prvaka u ovoj ligi za kifle , ko ima za bureka i jogurta i da plati prenociste eto ga u borbi za titulu...Jedva cekam da cirkus pocne,,,,Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Najozbiljniji kandidat za prvaka lige je Izviđač, ako ne bude kuhinje (djeanović i marčetić pet puta u prvom dijelu sudili Izviđaču)...
Bogami sam cuo da nema rasula u Celiku,mislim da su uspjeli zadrzati sve igrace i prica se da ce jos koga i dovesti...
Vjerovatno će dovesti i Jaškića, koji bi bio veoma kvalitetno pojačanje.
http://radio" onclick="window.open(this.href);return false; sarajevo .ba/novost/137359/adnan-jaskic-blizu-sam-dogovora-s-celikom-zmajevima-zelim-mnogo-srece-u-barazu
http://radio" onclick="window.open(this.href);return false; sarajevo .ba/novost/137359/adnan-jaskic-blizu-sam-dogovora-s-celikom-zmajevima-zelim-mnogo-srece-u-barazu
Zenickokomunisticki prevarant pane I bolesnik iz visokog bacaju suplju, bicete prvi, ne kakite vise, previse ste dosadnl. Skupite im po marku da daju komesaru. Jedina ekipa kojoj sudi sudija iz istog grada. Obicni s..citruts je napisao/la:Vjerovatno će dovesti i Jaškića, koji bi bio veoma kvalitetno pojačanje.
I
Čuj Stoajanović najbolji golman Hrvatske lige...ja što ti izvali Zoka iz Vinkovaca...radeon je napisao/la:zoranvk03 je napisao/la:Još jedan igrač na odlasku iz naše lige:
Pisao sam za Šijakovića,i opet kažem iz lošeg u lošije,čak bi mu bilo bolje daje otišao u Bosnu,al ga izgleda ljudi ispališe...vrlo bitna činjenica u ovoj krizi je certifikat pri povratku u BiH ,a drugo su njegove godine 29. On je trebao otići iz Gradačca prije 4-5 godina,sad je već kasno i jedino što je moglo spasiti njegovu karijeru jeste da je otišao u Sloveniju,Austriju,Švicarsku ili u drugu ligu NJemačke i Francuske. Ali vidjet ćemo,jbg možda bi mu najbolje bilo daje došao kod nas u Goražde

Ma ne znam čemu toliki jal,.prema Stojanoviću,.pratim Hrvatsku ligu,.po statistikama je prvi golman lige,.a koliko znam da je bio prestao igrati,a gle sad čuda,.svojim uponim radom je napravo napravio.a Šijakovičev odlazak u Hrvatsku ligu je iskorak,.jer mislim da svojim igrama će ubrzo to i dokozati,.i puno lakše će otići negdje van..
Jaskic u Konjuhu,Memisevic iz Sloge u Maglaju.Jel iko zna sta je sa Benjaminom Cickusicem jel i sad u Kataru il je se vratio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.