Stipu frustracije.
Svako dobro svakom dobrom coeku.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Isto ko i Paris Hilton. Respect !LenBias je napisao/la:ramos je nevidjeni car, taj covjek zivi zivot onako kako zeli i kako se njemu svidja bez ikakve brige sta ce neko drugi misliti o tome, maksimalno postovanje od mene ima zbog toga
samo sto je ramos sve svoje sam zaradio, to je ogromna razlikaPatrickBateman je napisao/la:Isto ko i Paris Hilton. Respect !LenBias je napisao/la:ramos je nevidjeni car, taj covjek zivi zivot onako kako zeli i kako se njemu svidja bez ikakve brige sta ce neko drugi misliti o tome, maksimalno postovanje od mene ima zbog toga
Patriče kakva su ti to poredjenja molit cu lijepo?PatrickBateman je napisao/la:Isto ko i Paris Hilton. Respect !LenBias je napisao/la:ramos je nevidjeni car, taj covjek zivi zivot onako kako zeli i kako se njemu svidja bez ikakve brige sta ce neko drugi misliti o tome, maksimalno postovanje od mene ima zbog toga
Reklama za Jurassik Park 4.barca_87 je napisao/la:
ramos glavni sa dinosaurusima![]()
![]()
dje uspjede nac ovakvu kosulju

a sta podrazumjevas pod najboljom sezonom ,golovi ?otkud sad odjednom promjena ploceDzoni je napisao/la:Sta se ima navlacit covjeku koji je odigrao ubjedljivo najbolju sezonu?
[youtube][/youtube]barca_87 je napisao/la:a sta podrazumjevas pod najboljom sezonom ,golovi ?otkud sad odjednom promjena ploceDzoni je napisao/la:Sta se ima navlacit covjeku koji je odigrao ubjedljivo najbolju sezonu?
pa nisi tako mislio prosle godine kad je messi dao 91 gol pa mu opet blater "pomogo " da dobije zlatnu loptu ,kad ste plakali mjesec dana o tome .
ili mozda 2010.kad su zalopojke bile u vezi toga sto snajder nije dobio nagradu i da je messiju poklonjeno.
kako sad ronaldu nije poklonjeno ???
u cemu je sad onda razlika ove godine ,to zato sto je u pitanju ronaldo pa sad je on imao najbolju sezonu samo zbog 65-66 golova
po meni je riberi trebao pobijediti jer 5 titula se ne mjeri ni sa cim ,isto ko sto je snajder trebo 2010.,
da je u pitanju 1 titula pa hajd al imat 5 i ne osvojita osvoji igrac koji nema ni jedne jedine u toj godini (ustvari ima bernabeu trofej
),to tako ne ide
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.