Kao sto rekoh, danas
planiram odigrati tri tiketa i onda na zasluzeno
planinarenje
IDEJA, BACANJE PARA U STARTU (normalniji i prisebniji neka preskoce slijedecih nekoliko redova
)
Kosarka, Austrija, muski:
U nepunih 16 kola jos uvijek nije bio niti jedan produzetak, odnosno nerijesen rezultat.
No shit, Sherlock 
Medjutim,
normalno bi bilo da se dogodilo makar 4-5 nerijesenih u 16 kola.
Posmatrajuci danasnjih 5 susreta, te posmatrajuci tabelu, statistiku, formu i slicno,
vuce me na prvi X. Ali ako sam
siguran u jedan X, sto se onda ne bih nadao i drugom, jel

Tako da cu uplatiti sistem (zadnji sistem sam uplatio prije 3-4 godine, ako se dobro sjecam) 2/5, i to na 20 KM.
Ukoliko budu dva nerijesena, najmanji dobitak koji mozete dobiti je
338 KM, a najveci
420 KM.
Ovaj tiket nema apsolutno nikakvu vrijednost, nije cak ni kockanje, vec cisto bacanje para, ali ideje pokrecu svijet tako da...
EDIT: Po mom
misljenju,
Klosterneuburg - Oberwart je naizgledniji susret za nerijesen rezultat.
NARODNI
Tours - Caen ps1 @ 1,70 (cisto statisticki; dvije najefikasnije ekipe u ligi)
Amiens - Usja z1 @ 1,45 (cisto statisticki; obje ekipe na prosjeku od 1,5 golova po utakmici
ukupno)
Leicester - Derby ps1 @ 1,60 (cisto statisticki; L zadnjih 11 dao gol, D zadnjih 14/16 dao gol)
Real M (-86,5+) zd2 @ 1,85 (igro bih over i da je granica 96)
Nymburk - Brno (+39,5) h2 @ 1,85 (N ih moze razbiti +70 ako tako zele, ali danas nece vise od 20-30)
Norrkoping - Valmiera (+14,5) h1 @ 1,85 (N domacinska ekipa, a istog protivnika uzeli u gostima +24)
Rapperswil - Fribourg (-5,5+) z2 @ 1,80 (R i F u posljednje vrijeme nesto
mute, ali bitno je da bude golova)
Malmo - Vasteras kp1 @ 1,70 (M kod kuce igra bolje protiv jacih nego protiv slabijih ekipa)
Sonderjyske - Herning 1 @ 1,65 (vrijeme je za naplatu dugova)
Sparta P - Slavia P 1 @ 1,55 (ne moze tiket bez Sparte Prag; amajlija

)
Kvota: 195, 43
Proberite, ide 7/10 najmanje aBd
JACA UPLATA:
Rouen - Asiago 1 @ 1,50
(Gospodo, trebam li ista komentarisati?

)
Sparta P - Slavia P
kp1 @
1,30
(Ne mogu vezati dva domaca poraza; Slavia zadnje tri koje je izgubila u gostima su bile protiv protivnika koji su ispod njih na tabeli, a prije toga od Sparte 3:0)
Sonderjyske - Herning
kp1 @
1,35
(S u nizu od 8 domacih prvenstvenih pobjeda; H zadnje dvije u gostima izgubio; S ce se veceras osvetiti H za 5 uzastopnih poraza i to u hendikepu)
Zilina - Kosice
kp2 @
1,30
(K najjaca slovacka ekipa sa 14 pobjeda u zadnjih 15 susreta i sa nizom od 10 gostujucih pobjeda i 3 pobjede na posljednja tri gostovanja u Z; Z najlosija slovacka ekipa sa 2 pobjede u zadnjih 10 domacih susreta)
Uppsala - Jamtland
1 @
1,15
(sveCka kosarka, U kvalitetniji, u posljednje 3 godine imaju 9-0 protiv J)
Kvota: 4,09
To je to drugovi, proberite, preskocite ono sto vam se ne svidja, halalite sto sam zbrzao i pisao u skracenicama. Sretno, pa nastavljamo za 7-8 dana