Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kaunas
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Kaunas » 09 jan 2014, 01:06

kobe24 je napisao/la:Je l' moze neko postaviti link od prvog gola, bio bih jako zahvalan? :D
[youtube][/youtube]
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 jan 2014, 01:18

Čestitke Edinu na jako dobro odigranoj utakmici. Tek sam vidio, nisam pratio utakmicu nikako.

Samo jako !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 jan 2014, 01:53

Ma dzaba kad ce on na klupu sad kad se kepec vrati, ali nek trpa 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 09 jan 2014, 07:41

Kaunas je napisao/la:onaj Negredov treći go je bio vrh, ali i Edinov drugi je odličan
onda nisi vidio prvi
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 09 jan 2014, 07:49

Ne ide mi u glavu kako moze onolike zicere da fula i onda onako nesto uradi kao drugi gol.

Na zalost, klupa mu je opet sudbina kada se Aguero vrati. Najbolje sto se moze reci je da je zacementirao mjesto kao treci napadac ispred Jovetica ako bi se Aguero/Negredo opet povrijedili i Jovetic ozdravio.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 09 jan 2014, 07:56

nisam stigao komentarisati nakon utakmice sinoć, pa evo sad.. sve u svemu, odlično drugo poluvrijeme a prvo solidno, jeste da su bole u oči one promašene šanse, ali kome je to sada bitno.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 09 jan 2014, 09:07

ZgemboAdislic je napisao/la:Ne ide mi u glavu kako moze onolike zicere da fula i onda onako nesto uradi kao drugi gol.

Na zalost, klupa mu je opet sudbina kada se Aguero vrati. Najbolje sto se moze reci je da je zacementirao mjesto kao treci napadac ispred Jovetica ako bi se Aguero/Negredo opet povrijedili i Jovetic ozdravio.
Tako je nazalost si 100% u pravu.A to ne kontaju ljudi. Da ove destke i odlicne igre nece pomoci Dzeki ni milimetar. Dzeko je odigrao malo vise u ovih par sedmica samo zbog povrede Aguera i Jovetica. Pellegrini igra 95% tekmi 4/4/2 tako da nije ni imao nekog izbora. Aguero je za Pellegrinija "treci najbolji igrac svijeta". Navodno su samo Messi i Ronaldo bolji, po chileancu. Oci se mu zaiskre kada o njemu prica. Negredu je dao bolje sanse nego Dzeki, i ovaj iskoristio ( uz veliku pomoc pojedinih suigraca ) i on je drugi napadac sigurno. Dzeko je siguran treci napadac, koji igra na njegovu zalost " bolje nego ocekivano " sto mu nece pomoci skoro pa nista. Mozda zaigra umjesto zadnjih 10 min, zadnjih 20 min neku tekmu. Dzeku jedino povreda Negreda spasava. Koja se nece desiti nikada. Covjek je bio vjecita rezerva Reala, bori se da udje u prvi tim SPA repke, tacno zna kroz sta Dzeko prolazi i jakooo se pazi povreda. Jovetic je uvidio gdje je dosao i dize sidro. A Pellegrini ga nece sprjecavati jer ionako ima pretezak zadatak kako zadovoljiti Dzeku sa mrvicama, a Jojo je " kao sklon povredama". Englezi ga zovu invisible man, ni doktorima nije jasno sta mu je. Covjek zbog sitnih povreda izbjegao 30 utakmica. ( evo i Montela se navodno nasmijao kad je rekao da ce mu trebat Jojo koji je eto povrijedjen - izvor PREJAK Gianluca di Marzio, doktor za transfere u ITA https://twitter.com/dimarzio" onclick="window.open(this.href);return false; ).

emir_

Post Postao/la emir_ » 09 jan 2014, 09:37

hule_barca je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Treb'o mu je Edin reći, " yo soy tu padre" :D
Ma bolje "tu es mi hijo" :D
na kraju će se ispostavit da je Edin njegova tetka :lol:
4-IN-A-ROW

hadzaj
Kontakt:

Post Postao/la hadzaj » 09 jan 2014, 09:52

HD video (prvi pogodak)

" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

HD video (drugi pogodak)

" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 09 jan 2014, 09:55

Nemogu a da ne dam komentar na sinosnje izdanje naseg Dijamanta... Bio je vise nego dobar, vracao se, proigravao i na kraju zabijao... Onaj pas Negredu je skolski a siguran sam da njemu to ovaj isti nebi nikad dao... A to dal ce on igrati standardno kad se vrati Aguero je manje bitno. bitno je da on kad igra zabija... Poslije ovog izdanja mislim da ni trener nece tek tako se odreci njegovog ucinka jer je veliki... Pljuvaci Edina promijenite temu i bavite se necim sto volite a svi oni koji su ponosni na naseg Dijamanta nek uzivaju kad nam je bog dao to zadovoljstvo... Ruku na srce Sity ove godine igra dobar fudbal i mislim da ce uzeti najmanje prvenstvo i kup.... A za njih navijam iskljucivo radi Dzeke... Pozdrav i pojedinci obuzdaj te mrznju prema ovom momku na koga moramo biti ponosni jer nas je zaduzio i igrom a bogami i primjernim ponasanjem....

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 jan 2014, 10:21

ZgemboAdislic je napisao/la:Ne ide mi u glavu kako moze onolike zicere da fula i onda onako nesto uradi kao drugi gol.

Jel neugodno levatino? Zabija Edin, i zabijaće svaku utakmicu ako Bog da, a ti pjeni. Ti garant jedan od onih koji pričaju po kafama "ma kakav Džeko, ja mu kroz noge probacivo, šta će on" :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 09 jan 2014, 19:58

Samo imam jednu stvar da vam odgovorim: Stite ga i kad ne zabija, i kad ne igra najbolje utakmice. Gotovo.
Edin je opet pokazao sta zna sa loptom, i kako da se ponasa na terenu kad je pod pritiskom...
Samo nastavi ovako Dijamantu i sto vise golova!!!!! ..
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 10 jan 2014, 05:09

Mi necemo imati napadaca kakav je Edin DZEKO ni za 100 godina jos. Daj Boze da hocemo ali tek kada on ode, vidjece neki kakvog smo ubicu u napadu imali.

Ziv i zdrav nam bio jos dugo DIJAMANTU, samo po svom majstore pusti sicu nek' prica.

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 10 jan 2014, 08:50

slika

kakve gluposti mozes naci na internetu

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 10 jan 2014, 10:27

Protiv Newcastle-a vjerovatno igra od pocetka. Jer nije jos Aguero 100% fit. Jedina je dilema Dzeko (4-4-2) ili Navas ( 4-5-1). Nadam se opet odlicnoj partiji. I ako je moguce malo vise sebicnosti, da zabije koji gol. **** covjek dodo u zadnje dvije utakmice dvije asistencije Negredu za golove. Red bi bio da ovaj vrati mada sumnjam. Zna Dzeko da nema vise puno sansi. Imam osjecaj da ce bas protiv Newcastle-a da proradi njemacka masina ( Torschützen-König ) Dzeko :) :). Samo neka bude malo vise sebican i motivisan/napaljen inace se nece nikad izboriti.Previse razigrava druge a posebno najveceg svog konkurenta. Sutiraj brate iz svih pozicija, jedna ce valjda uci. A ako ne udje. Dodat ce ti Kola ili Nasri pa i Milner koji zicer.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 10 jan 2014, 11:50

Romanista10 je napisao/la:Protiv Newcastle-a vjerovatno igra od pocetka. Jer nije jos Aguero 100% fit. Jedina je dilema Dzeko (4-4-2) ili Navas ( 4-5-1). Nadam se opet odlicnoj partiji. I ako je moguce malo vise sebicnosti, da zabije koji gol. **** covjek dodo u zadnje dvije utakmice dvije asistencije Negredu za golove. Red bi bio da ovaj vrati mada sumnjam. Zna Dzeko da nema vise puno sansi. Imam osjecaj da ce bas protiv Newcastle-a da proradi njemacka masina ( Torschützen-König ) Dzeko :) :). Samo neka bude malo vise sebican i motivisan/napaljen inace se nece nikad izboriti.Previse razigrava druge a posebno najveceg svog konkurenta. Sutiraj brate iz svih pozicija, jedna ce valjda uci. A ako ne udje. Dodat ce ti Kola ili Nasri pa i Milner koji zicer.
Igrati ce od pocetka jer je Pellegrini covjek od rijeci i drzi uvijek najbolji sastav pogotovo ako pobjedjuju, eventualno nekad primorane promjene zbog umora, ili ako izgube pa promijeni nesto. Protiv Newcastla se sigurno ne planira braniti i pocet ce sa 2 spica.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 jan 2014, 12:36

Romanista10 je napisao/la:Protiv Newcastle-a vjerovatno igra od pocetka. Jer nije jos Aguero 100% fit. Jedina je dilema Dzeko (4-4-2) ili Navas ( 4-5-1). Nadam se opet odlicnoj partiji. I ako je moguce malo vise sebicnosti, da zabije koji gol. **** covjek dodo u zadnje dvije utakmice dvije asistencije Negredu za golove. Red bi bio da ovaj vrati mada sumnjam. Zna Dzeko da nema vise puno sansi. Imam osjecaj da ce bas protiv Newcastle-a da proradi njemacka masina ( Torschützen-König ) Dzeko :) :). Samo neka bude malo vise sebican i motivisan/napaljen inace se nece nikad izboriti.Previse razigrava druge a posebno najveceg svog konkurenta. Sutiraj brate iz svih pozicija, jedna ce valjda uci. A ako ne udje. Dodat ce ti Kola ili Nasri pa i Milner koji zicer.
primjetit će pellegrini da on asistira i igra dobro bez obzira daje li golove. nije ni negredo u početku kada je igrao sa aguerom zabijao baš kao na traci, ali je igrao jer je na terenu dobro surađivao sa partnerom.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 10 jan 2014, 14:29

viKK je napisao/la: primjetit će pellegrini da on asistira i igra dobro bez obzira daje li golove. nije ni negredo u početku kada je igrao sa aguerom zabijao baš kao na traci, ali je igrao jer je na terenu dobro surađivao sa partnerom.
To sto govorite vas dvojica. Tako bi tako trebalo da bude u idealnom svijetu. A pitanje je veliko. A) Dali je Pellegrini bas takav covjek. Mozda se boji zamjeriti pojedinim igracima. Da ne izgubi svlacionicu. Pitanje je koliko je jak autoritet. i B) Dali je on 100% samostalan u odlucivanju/taktici. Sto se tice transfera to znamo da nije samostalan. Mancini je bio egocentrik ali je bio samostalan u odlucuvanju. Ljudi koji su smijenili Mancinija su doveli ovoga i isto tako sudjelovali u transferima Negreda, Navasa, Fernandinha i Jovetica. Pellegrini kaze da odlicno suradjuje sa njima. Pitanje je koliko se oni njemu mijesaju u posao, taktiku. Podsjetiti cu da je u Realu Pellegrini imao velikih problema sa upravom zbog dva igraca. Koja se ga je poslije toga brzo odrekla. I anagazovala Special one-a. Logicno je da sada zudi za mnogo boljim odnosima sa upravom.
A ako je on 100% pravedan i nezavisan u odlucuvanju svaku mu cast. Mada iskreno cisto sumnjam. Jedino sto moze Dzeku "spasiti" je da je jos prijelazni rok i da nema Aguera.
Ionako je samo jedna dilema za utakmicu. Ili Dzeko ili perolaki trkac za posebne namjene Navas.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jan 2014, 15:53

viKK je napisao/la:primjetit će pellegrini da on asistira i igra dobro bez obzira daje li golove. nije ni negredo u početku kada je igrao sa aguerom zabijao baš kao na traci, ali je igrao jer je na terenu dobro surađivao sa partnerom.
Prvi meč protiv Svraka je Džekin najbolji ove sezone, nije dao gol, ali je bio MOTM. Vjerujem da i to igra neku ulogu, za Pellegrinija je svaki meč do kraja sezone kao finale, nema više zezancije. Logično je da na teren šalje tim koji pobjeđuje, a Džeko je ponovo poprilično bitan faktor u tome. Samim tim je i Džeki svaka naredna utakmica kao finale, svjestan je da ga manjak trke i zalaganja ponovo šalje na klupu, zato - srce na teren, nema druge.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 10 jan 2014, 16:35

Ma Newcastle je osakaćen za ovaj meč, tako da će Pele sigurno krenuti ofanzvino, bez čekanja. Nema im Debušia i Koloćinija a i Kabaj je rovit. Ako misle imati šampionski duh, ovdje moraju igrati ofanzivno od početka.
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alii, Confiance, emir79, General505, Google Adsense [Bot], JackW i 38 gostiju.