VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la geronimo » 08 jan 2014, 21:39

Prle je napisao/la: Dok drugi klubovi dobro razmišljaju i okreću svaki eura 3 puta, ovi se samo razbacuju parama. Al lako tako kad ih kao klub nisu nikad ni zaradili.
Zar ti nisi onaj koji često baca drkicu na fudbalski NBA ?
Vom Jäger zum Gejagten

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 09 jan 2014, 11:31

wolfsburg poslao ponudu spatak moskvi za movsisyana u iznosu od 7.5 mil.eura :D .Ne bi bilo loše ako se transfer ostvari-movsisyan je dobro igrao ovu polusezonu za spartak :)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 jan 2014, 12:56

Pitanje je sata kad će eksplodirati nova transfer bomba. KEvin De Bruyne do kraja dana bi trebao postati član Vukova. SKy Italia spominje obeštećenje do 18 mil funti ili blizu 22 mil eura. Puno brate za igrača koji se nije naigrao. WOlfsburg sa transferima Gustava i De Bruynea pokazuje kakvi su mu ciljevi u narednim sezonama. A sad vratiti Dzeku, :lol: :lol: :lol:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 10 jan 2014, 13:21

FRANK RIBERY je napisao/la:Pitanje je sata kad će eksplodirati nova transfer bomba. KEvin De Bruyne do kraja dana bi trebao postati član Vukova. SKy Italia spominje obeštećenje do 18 mil funti ili blizu 22 mil eura. Puno brate za igrača koji se nije naigrao. WOlfsburg sa transferima Gustava i De Bruynea pokazuje kakvi su mu ciljevi u narednim sezonama.
Ima, može se...sve to bez učestvovanja u EURO natjecanjima već 4 sezone. 22 milijuna € :lol: :lol:

FRANK RIBERY je napisao/la: A sad vratiti Dzeku, :lol: :lol: :lol:
Đekson je has been igrač, nek dovedu Lukaku ili Diega Costu :lol: :lol:
geronimo je napisao/la:
Prle je napisao/la: Dok drugi klubovi dobro razmišljaju i okreću svaki eura 3 puta, ovi se samo razbacuju parama. Al lako tako kad ih kao klub nisu nikad ni zaradili.
Kakav fudbalski NBA? Pojma nemam o čemu pričaš :?
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jan 2014, 13:35

Sta reci, razbacuju se parama kao da nisu njihove, doduse i nisu. :lol:
Nista drugo do drzavni projekt. Pravi se silni Wolfsburg. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 jan 2014, 13:39

Omerbavarac je napisao/la:Sta reci, razbacuju se parama kao da nisu njihove, doduse i nisu. :lol:
Da, upravo je to i pozadina svega. Vidjelo se da BVB dugoročno ne može ugroziti BAyern i sad se pravi tim koji bi to mogao postati u naredne tri godine, ali uz ovakav BAyern ni jedanaest vanzemaljaca ne bi pomoglo. :lol: :lol:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 10 jan 2014, 14:31

slika
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 10 jan 2014, 15:40

lokomotiv je napisao/la:wolfsburg poslao ponudu spatak moskvi za movsisyana u iznosu od 7.5 mil.eura :D .Ne bi bilo loše ako se transfer ostvari-movsisyan je dobro igrao ovu polusezonu za spartak :)
Ja sam ga gledao nekoliko puta u Ruskoj ligi i meni se svidja kako igra. Ne bi im bio los potez za tu lovu ga dovesti ;)

Prle briljira 8-)

To kralju :lol: :lol:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 jan 2014, 15:48

Prle je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Pitanje je sata kad će eksplodirati nova transfer bomba. KEvin De Bruyne do kraja dana bi trebao postati član Vukova. SKy Italia spominje obeštećenje do 18 mil funti ili blizu 22 mil eura. Puno brate za igrača koji se nije naigrao. WOlfsburg sa transferima Gustava i De Bruynea pokazuje kakvi su mu ciljevi u narednim sezonama.
Ima, može se...sve to bez učestvovanja u EURO natjecanjima već 4 sezone. 22 milijuna € :lol: :lol:

FRANK RIBERY je napisao/la: A sad vratiti Dzeku, :lol: :lol: :lol:
Đekson je has been igrač, nek dovedu Lukaku ili Diega Costu :lol: :lol:
geronimo je napisao/la:
Kakav fudbalski NBA? Pojma nemam o čemu pričaš :?
I takvi su u stanju da pobjede BVB, nazalost :lol:

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 10 jan 2014, 15:59

ništa nazalost od movsisyana :( :D nije spartak toliko glup :lol: kao prije :shock: .Nadam se da chelsea nece prodati kevina :evil: sta ce nam kog djavola -treba kvalitetan napadač poput movsisyana ali mi nepada na pamet niti jedan a nazalost ni upravi wolfsburga :(

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 jan 2014, 16:01

lokomotiv je napisao/la:ništa nazalost od movsisyana :( :D nije spartak toliko glup :lol: kao prije :shock: .Nadam se da chelsea nece prodati kevina :evil: sta ce nam kog djavola -treba kvalitetan napadač poput movsisyana ali mi nepada na pamet niti jedan a nazalost ni upravi wolfsburga :(
Cekaju ljeto lokomotive. Njima je cilj izboriti LP pa se pojačati. Doći će kvalitetan napadača, ako ne i dva jer i Dost i Olić idu na kraju sezone. Malanda i De Bruyne su dovoljni da Wolfsburg bude ozbiljan kandidat za LP.

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 10 jan 2014, 17:30

e ovo je ribery jedan od tvojih postova sa kojim se tako rijetko neslažem :) .Pod broj jedan trenutni squad wolfsburga je barem po meni slab posebno napad-tako da i ako sam veliki fan wolfsburga čisto sumnjam da će izboriti LP nazalost.Za olica sam čuo da ce napustiti wolfsburg mozda cak i ovaj transfer rok jer je fulham zainteresovan. :o Ali za Dosta čisto sumnjam pa nije uopšte se tako reči dokazao.Trebali bi ipak sačuvati Dosta jer me podsjeća na DŽeku :D .A drugi dio tvog posta malanda i i de bruyne ako dođe do transfera za to treba i pokus a i tajming posebno za malandu jer je ipak dosta mlad a i ne moze se porediti kvalitet belgijske i njemačke lige ako se tamo dokazao ne mora značiti da ce u wolfsburg briljirati :roll: .Očekujem ipak malo veča imena ako su bas tako zagrijani za LP :!:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jan 2014, 18:41

Napraviće odličan posao ukoliko dovedu KDB,mlad talentovan igrač kojem u budućnosti cijena može samo rasti.
Prošlo ga ljeto tražili iz BvB a sad ode u vukove šta reći koju posluku porati. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 jan 2014, 18:46

lokomotiv je napisao/la:e ovo je ribery jedan od tvojih postova sa kojim se tako rijetko neslažem :) .Pod broj jedan trenutni squad wolfsburga je barem po meni slab posebno napad-tako da i ako sam veliki fan wolfsburga čisto sumnjam da će izboriti LP nazalost.Za olica sam čuo da ce napustiti wolfsburg mozda cak i ovaj transfer rok jer je fulham zainteresovan. :o Ali za Dosta čisto sumnjam pa nije uopšte se tako reči dokazao.Trebali bi ipak sačuvati Dosta jer me podsjeća na DŽeku :D .A drugi dio tvog posta malanda i i de bruyne ako dođe do transfera za to treba i pokus a i tajming posebno za malandu jer je ipak dosta mlad a i ne moze se porediti kvalitet belgijske i njemačke lige ako se tamo dokazao ne mora značiti da ce u wolfsburg briljirati :roll: .Očekujem ipak malo veča imena ako su bas tako zagrijani za LP :!:
Vidi, oni su trazili napadaca, ali klasnog ne mozes dovesti na zimu. Oni planiraju za napadaca dati 20+ mil eura, ali takvih nema u zimskom roku. Cak se i Lukaku povezevao sa njima, ali tek za ljeto. Malanda je izabran medju 20 najvecih talenata na svijetu i uz pravilan raf moze biti top igrac sigurno. De Bruyne je vec dokazao klasu u Bundesligi u Werderu. Wolfsburg je snazan, puno snazniji nego sto mislis, vjeruj mi.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 10 jan 2014, 19:21

Pitanje je vremena kad ce De Bruyne potpisati za Wolfsburg, to je 99% rijeseno.
Povelika je i cijena naspram toga koliko je igrao ove sezone ali opet dokazao je se u bundeski.
Nego puno se prica o Lukakuu koji nece navjerovatnije nigdje, na ljeto ce odluciti Mou dal zeli ga u ekipi ili ne.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jan 2014, 19:27

Cijena i nije velika s obzirom o kakvom se talentu radi, u Bundesligi se već dokazao standardni je član prvih 11 u Belgiji tako da je realno 20-22 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 10 jan 2014, 20:53

pa da je tako de bryune dobar zadržao bi ga chelsea ili bi ga trazili veći klubovi-a to da nije velika cijena je svakako nerealna konstatacija :roll: inače sam protivnik ovako visokih cijena za igrače ne samo wolfsburga več globalno gledano.Kako nema velikih imena u ovom prijelaznom roku- :?: a nisam nigdje nasao informaciju da wolfsburg trazi napadača osim movsisyana a pogotovo da su spremni dati 20 i preko miliona :? . A za malandu se slazem ali upravo ribery kako si napisao uz naporan rad- a za to treba vremena a wolfsburg ga nema.A to da je Wolfsburg snažan 50-50 se slazem ovakva je trenutna situacija zato što je bundesliga iz godine u godinu slabija i polako timovi kao sto su šalke štutgart itd.... da sad ne nabrajam postaju samo jedne prosječne ekipe.Nazalost ali tako je.......... :!:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 10 jan 2014, 21:09

FRANK RIBERY je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Sta reci, razbacuju se parama kao da nisu njihove, doduse i nisu. :lol:
Da, upravo je to i pozadina svega. Vidjelo se da BVB dugoročno ne može ugroziti BAyern i sad se pravi tim koji bi to mogao postati u naredne tri godine, ali uz ovakav BAyern ni jedanaest vanzemaljaca ne bi pomoglo. :lol: :lol:
:D :D
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 10 jan 2014, 21:12

Neka moja pretpostavka kojeg napadaca ce da dovedu na leto, kad su se vec okrenuli ka Belgijancima.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 jan 2014, 21:13

lokomotiv je napisao/la:pa da je tako de bryune dobar zadržao bi ga chelsea ili bi ga trazili veći klubovi-a to da nije velika cijena je svakako nerealna konstatacija :roll: inače sam protivnik ovako visokih cijena za igrače ne samo wolfsburga več globalno gledano.Kako nema velikih imena u ovom prijelaznom roku- :?: a nisam nigdje nasao informaciju da wolfsburg trazi napadača osim movsisyana a pogotovo da su spremni dati 20 i preko miliona :? . A za malandu se slazem ali upravo ribery kako si napisao uz naporan rad- a za to treba vremena a wolfsburg ga nema.A to da je Wolfsburg snažan 50-50 se slazem ovakva je trenutna situacija zato što je bundesliga iz godine u godinu slabija i polako timovi kao sto su šalke štutgart itd.... da sad ne nabrajam postaju samo jedne prosječne ekipe.Nazalost ali tako je.......... :!:
Onda ne pratimo istu ligu, jer Bundesliga svake godine ide ka tome da bude najbolja na svijetu. Zasto Dzeko ne igra, a svi znaju da je dobar,zasto Nani ne igra, a dobro smo svi se upoznali sa njegovim kvalitetima, De Bruyne ne igra iz samo Mourinhu poznati razloga jer je strasan igrac i bice najbolji Wolfsburgov odmah, to ti se kunem. Bilo je na Bildu za Lukakua prije mjesec. Ja Wolfsburg vise pratim nego sam Aloffs, od omladinskog pogona pa dalje i ne pricam suplje. Malanda je vec sad igrac za prvih 11. Lestienne , jedan od najvecih talenata, ako ne i najveci belgijski talent trebao bi doci na ljeto.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []