Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Alibasa
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Alibasa » 10 jan 2014, 20:08

Teletović OVER 1,85 - nakon prošle utakmice, vjerujem da će i večeras igrati i da će preći granicu 11,5
Philadelphia 2,15 - na osjećaj
Indiana 1,15 - sigurica jedna

Kvota: 4,574125

SRETNO!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 jan 2014, 20:08

George over
Crawford over
Johnson over
Dragic over

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 jan 2014, 20:16

bevanda4 je napisao/la: Australija,košarka:

Melbourne Tigers - NZ Breakers (h +4) / 2 @1,91
(Marathonbet)

slika

Sasvim slučajno bacio pogled na njihov h2h i imao sam što i vidjeti. Valjda vam je sve jasno.
Iako su gosti u katastrofalnoj formi trenutno, po međusobnim omjerima ovdje se izgleda igra 3 za 3.
Najviše što su Breakersi izgubili od Melbournea u gostima bilo je 5 razlike.
Ugl. statistika upućuje na pobjedu gosta i isplati se pokušat čak i u glavu na kvotu 2,50.

FT: 87-93

Kao što rekoh, 3 za 3 :)
Mogla se uzeti i čista duja na 2.50, al nema veze.
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 10 jan 2014, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 10 jan 2014, 20:18

bevanda4 je napisao/la:MOGUĆA GREŠKA KLADIONICA:

http://www.****/utakmica/IuNmO ... er;overall

Chiang H.-Ch. / Huang S.-S. - Chen C-A. / Chuang Ch.-Y. / 1 @2.80
(marathonbet)
Domaćini prije par mjeseci tukli 3-0, a sad je na njih kvota skoro 3.
Isplati se pokušat.

Još bih izdvojio previsoku kvotu na:

Aalen (Ger) - Stuttgart II (Ger) / oba gol @1,56 (marathonbet)
Ako pogledate međ. omjere, shvatit ćete zašto kažem "previsoka kvota".
Još jedna prednost je što je prijateljska utakmica tako da bi se trebalo trpati na obe strane.
FT: 4-1 (smiješan tečaj od 2.80)
FT: 2-1

Hvala maratonhbetu na ovim poklon kvotama, nadam se daljnjoj suradnji! :mrgreen:
U desetom selu živi Antuntun!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 jan 2014, 20:47

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

crnobijeli21
Kontakt:

Post Postao/la crnobijeli21 » 10 jan 2014, 21:03

bevanda4 je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la: Australija,košarka:

Melbourne Tigers - NZ Breakers (h +4) / 2 @1,91
(Marathonbet)

slika

Sasvim slučajno bacio pogled na njihov h2h i imao sam što i vidjeti. Valjda vam je sve jasno.
Iako su gosti u katastrofalnoj formi trenutno, po međusobnim omjerima ovdje se izgleda igra 3 za 3.
Najviše što su Breakersi izgubili od Melbournea u gostima bilo je 5 razlike.
Ugl. statistika upućuje na pobjedu gosta i isplati se pokušat čak i u glavu na kvotu 2,50.

FT: 87-93

Kao što rekoh, 3 za 3 :)
Mogla se uzeti i čista duja na 2.50, al nema veze.
Svaka cast majstore!
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 jan 2014, 21:15

mirzatele je napisao/la:George over
Crawford over
Johnson over
Dragic over
fali ti ovde over na teletovica :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 10 jan 2014, 21:25

dr.van nostrand je napisao/la:Wall under 20,5

Uopceno na strani slabije igra, u zadnjih 10 ut. na gostovanjima samo je dva puta prebacio 20 p.
Prosjek mu je vani oko 19p. Igrao sa Pacersima ove sezone u Indianapolisu i ubacio 8 poena.
Pacersi primaju sa PG pozicije ispod 20p u prosjeku.
nemoj wall-a ociju ti :D kad god ga odigramo over lik ima 1/29 sut, ili dadne 15 poena i onda odluci da ne suta do kraja utakmice. a 2 puta sto sam ga odigrao under on lagano preko 20 :D

doduse ja mislim da je samo jednom od nove godine isao over 20 tako da bi se cak i moglo odigrati... nista zaboravi 1. dio posta, igracu ga i ja under... vidices kad do poluvremena ubaci 25 :? :evil:
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 10 jan 2014, 21:59

Amarkony je napisao/la:Tappara - Kuopio tip 1 @ (s.t. klad. WWin) 1.75 17:30h
Finski hokej, Tappara se nalazi na odlicnom drugom mjestu, dok je tim Kuopio-a drugi ali od pozadi, odnosno pretposljednji. Prvi medjusobni duel ove dvije ekipe dobila je Tappara sa 1:0, dok je drugi (ovj svjeziji) Tappara u gostima savladala Kuopio sa cak 0:5. Uzimajuci u obzir njihovi trenutnu formu (Tappara dobila posljednju tekmu 5-og na tabeli u gostima, a Kuopio vezao dva poraza) ocekuje glatku pobjedu Tappare u ovom mecu uz zaista primamljivu kvotu.

Chomutov - Mountfield tip 2 @ (WWin) 1.75 17:30h
Utakmica prve lige ceske u hokeju takodjer. Mounfield se nalazi na drugom mjestu, dok je ekipa Chomutova ubjedljivo na posljednjem mjestu na tabeli uz ogroman zaostatak za pretposljednjim. Ekipa Chomutova vezala je i kod kuce i na strani po 5 poraza, dok je Mountfield ekipa koja na strani igra najbolje u prvenstvu i u odlicnoj su formi. U korist ovom paru ide i cinjenica da su medjusobni dueli u ovoj sezoni pripali Mountfieldu (Mountfield je kao gost pobijedio sa 2:3, a kao domacin ih nedavno deklasirao sa 4:0. Sve u svemu, po meni, jako izgledna pobjeda gostiju gdje je kvota takodjer iznenadjujuce velika.

Al Ahli Jeddah - Al Nadha tip 1 @ (WWin) 1.20 18:00h
Kao sto vidim neki su vec apsolvirali Arabiju. Ovaj tip mi je pravo primamljiv (prvo sto se u ovoj ligi postize mnogo golova tj nema puno zatvorenih utakmica, pa kvalitet (hmmm kakav li je kvalitet ove lige haha) dodje do izrazaja. Necu puno pisati, Al Ahli je cetvrti, Al Nadha zadnja ekipa prvenstva. Al Ahli ih je pobijedio u gostima sa cak 1:5 i ne mogu da vjerujem da ce kod kuce da zakaze protiv ove ekipe. Zadnju utakmicu Al Ahli je takodjer deklasirao ekipu Orobaha sa 0:4 i u odlicnoj su formi, dok je i inace slaba Al Nadha vezala dva poraza. Kvota jeste mala, ali mi djeluje kao prava sigurica.

Nymburk - Brno tip 1 @ (WWin) 1.01 18:00h
Ocekuje se veliko nabijanje kos razlike. Igrao sam ovaj par samo radi uslova. Nadam se da ovdje nece biti problema.

Dijon - Istres tip 1 @ (WWin) 1.85 20:00h
Francuska druga liga u fudbalu. Mozda i najtezi par ovdje, ali morao sam ga staviti u ovaj tiket. Dijon na 7.-om mjestu, Istres na 18.-om. Dijon kuci u odlicnoj formi, Istres prije ove posljednje pobjede sa Lensom na strani vezao 4 poraza. U prilog ovom paru najavise mi je isao njihov medjusobni duel iz prosle sezone gdje je Dijon odnio pobjede i kod kuce i na strani. Ekipe su bile plasirane na kraju prosle sezone slicno kao i sto je sada stanje na tabeli. Kvalitet je svakako na strani Dijona, ali i tradicija. Treba navesti i to da je Dijonu otvorena borba za plasman u Ligue 1, jer su samo 4 boda zaostali za drugoplasiranom i treceplasiranom ekipom. Kvota odlicna, izgledan par, nadam se prolazu.

Ukupna kvota je 6.87

Eto, toliko od mene za sada. Sretno svima!
Pozz
2:1
0:2
3:1
95:55
4:1

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 10 jan 2014, 22:08

Amarkony je napisao/la:Tappara - Kuopio tip 1 @ (s.t. klad. WWin) 1.75 17:30h
Finski hokej, Tappara se nalazi na odlicnom drugom mjestu, dok je tim Kuopio-a drugi ali od pozadi, odnosno pretposljednji. Prvi medjusobni duel ove dvije ekipe dobila je Tappara sa 1:0, dok je drugi (ovj svjeziji) Tappara u gostima savladala Kuopio sa cak 0:5. Uzimajuci u obzir njihovi trenutnu formu (Tappara dobila posljednju tekmu 5-og na tabeli u gostima, a Kuopio vezao dva poraza) ocekuje glatku pobjedu Tappare u ovom mecu uz zaista primamljivu kvotu.

Chomutov - Mountfield tip 2 @ (WWin) 1.75 17:30h
Utakmica prve lige ceske u hokeju takodjer. Mounfield se nalazi na drugom mjestu, dok je ekipa Chomutova ubjedljivo na posljednjem mjestu na tabeli uz ogroman zaostatak za pretposljednjim. Ekipa Chomutova vezala je i kod kuce i na strani po 5 poraza, dok je Mountfield ekipa koja na strani igra najbolje u prvenstvu i u odlicnoj su formi. U korist ovom paru ide i cinjenica da su medjusobni dueli u ovoj sezoni pripali Mountfieldu (Mountfield je kao gost pobijedio sa 2:3, a kao domacin ih nedavno deklasirao sa 4:0. Sve u svemu, po meni, jako izgledna pobjeda gostiju gdje je kvota takodjer iznenadjujuce velika.

Al Ahli Jeddah - Al Nadha tip 1 @ (WWin) 1.20 18:00h
Kao sto vidim neki su vec apsolvirali Arabiju. Ovaj tip mi je pravo primamljiv (prvo sto se u ovoj ligi postize mnogo golova tj nema puno zatvorenih utakmica, pa kvalitet (hmmm kakav li je kvalitet ove lige haha) dodje do izrazaja. Necu puno pisati, Al Ahli je cetvrti, Al Nadha zadnja ekipa prvenstva. Al Ahli ih je pobijedio u gostima sa cak 1:5 i ne mogu da vjerujem da ce kod kuce da zakaze protiv ove ekipe. Zadnju utakmicu Al Ahli je takodjer deklasirao ekipu Orobaha sa 0:4 i u odlicnoj su formi, dok je i inace slaba Al Nadha vezala dva poraza. Kvota jeste mala, ali mi djeluje kao prava sigurica.

Nymburk - Brno tip 1 @ (WWin) 1.01 18:00h
Ocekuje se veliko nabijanje kos razlike. Igrao sam ovaj par samo radi uslova. Nadam se da ovdje nece biti problema.

Dijon - Istres tip 1 @ (WWin) 1.85 20:00h
Francuska druga liga u fudbalu. Mozda i najtezi par ovdje, ali morao sam ga staviti u ovaj tiket. Dijon na 7.-om mjestu, Istres na 18.-om. Dijon kuci u odlicnoj formi, Istres prije ove posljednje pobjede sa Lensom na strani vezao 4 poraza. U prilog ovom paru najavise mi je isao njihov medjusobni duel iz prosle sezone gdje je Dijon odnio pobjede i kod kuce i na strani. Ekipe su bile plasirane na kraju prosle sezone slicno kao i sto je sada stanje na tabeli. Kvalitet je svakako na strani Dijona, ali i tradicija. Treba navesti i to da je Dijonu otvorena borba za plasman u Ligue 1, jer su samo 4 boda zaostali za drugoplasiranom i treceplasiranom ekipom. Kvota odlicna, izgledan par, nadam se prolazu.

Ukupna kvota je 6.87

Eto, toliko od mene za sada. Sretno svima!
Pozz
Ispratio, kapa dole

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 10 jan 2014, 22:30

Imal' ko kakav prijedlog za tenis? :D

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 10 jan 2014, 22:43

Believe je napisao/la:Hokej
Češka liga
Vitkovice-Liberec
17:00
Tip: 6+ golova
kvota: 1.85 wwin

Nije teško ovo obrazložiti.Kada Vitkovice igra kod kuće,prosječno bude 6.2 gola. Kada Liberec igra u gostima,prosječno bude 6.2 gola također.Još vrijedi dodati da je njihovih 12/13 zadnjih mečeva otišlo u over.To je to.

Još nešto što mi se svidjelo:
Fudbal
Francuska liga
Montpellier-Monaco
20:30
Tip: oba ili jedan tim ne daje gol tj. ps2
kvota 1.80 wwin

Kada igraju ova dva tima,rijetko bude da oba postignu gol. 5/7 zadnjih utakmica nije bilo ps1.Tome treba dodati da Montpellier ove sezone vrlo rijetko kod kuće i dadne i primi gol.Isto tako Monaco u gostima,zadnjih 5/6 utakmica nije se desilo da dadne a i da primi gol.Ovaj par jeste rizičan,pa stoga možete ovdje pokušat
i i 0-2 gola po kvoti 1.65 . Ja sam ipak uzeo ovo.

Sretno svima.
Šteta.

Za večeras:
Košarka
Golden State-Boston
Jeff Green
Tip: Under 16.5
kvota 1.85
kladionica wwin

Zakaj,pitate se? Reći ću samo dvije činjenice.Čuva ga Igoudala,a pored Iguodale se niko nije naigrao a sigurno neće ni Green koji nešto slabije igra u gostima nego kod kuće.Golden State ionako sa te pozicije prima 15.6 poena u prosjeku,dok Green u gostim zabija u prosjeku 14.9 poena.

Tenis
Herbert-Rola
Tip: 1
kvota 1.60
kladionica wwin

Herbertu je ovo omiljena podloga i ima jak servis.Bolje je rangiran od protivnika za nekih tridesetak mjesta.Rola je igrač kojem je omiljena podloga šljaka i teško će se večeras nositi sa Herbertom,klasičnim igračem za ovu podlogu gdje je bitan dobar servis koji Herbert posjeduje.Jeste sinoć Rola izbacio Rama,ali neće večeras imati snage izbaciti i Herberta.

Sretno momci.
You'll never walk alone.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 10 jan 2014, 22:46

tm8782 je napisao/la:Evo da i jednom probam da postavim koji par:

pet 19:15 Olimpija-Villach 2 1.45 Čeka početak
pet 19:45 Biel-Davos 2 2.00 Čeka početak
pet 20:45 Aberdeen-Hibernian 1 1.75 Čeka početak

sub 01:00 Springfield-Albany 1 1.95 Čeka početak

Kvota: 9,90
Jos se ceka Springfield, nije lose za prvi put :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 jan 2014, 22:49

DrinaJedina je napisao/la:Imal' ko kakav prijedlog za tenis? :D
Džumhur (navijački) :mrgreen: :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 10 jan 2014, 22:50

evo nesto bezze na koju markicu :D

slika
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

ViperCator
Kontakt:

Post Postao/la ViperCator » 10 jan 2014, 22:55

AHL

00:00
Manchester-Bridgeport
Tip 1
kvota 1.70

Nemam neki dobar komentar za ovo. Zadnjih 5 medjusobnih utakmica 4 pobjede Manchestera.
Manchester je 2. na tablici a Bridgeport 27.
Bridgeport je u nizu od 3 poraza.
Bridgeport ima 4 poraza u gostima zaredom.
:citaj:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 jan 2014, 22:57

LenBias je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:George over
Crawford over
Johnson over
Dragic over
fali ti ovde over na teletovica :mrgreen:
zbog ovog brate moj ne igram ni over ni under na njega...over : jer me strah da se ne ponovi ovo, a under na njega jednostavno ne mogu i NECU :D :D

https://imagizer.imageshack.us/v2/869x4 ... 9/8kw9.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 10 jan 2014, 23:03

Evo jedan teniski listic za vcrs:

Isner(14) - Y.H.Lu(62) 11.1. 02:30 1 1.45
Nakon iznenadjenja Lu-a ne vjerujem da moze prirediti jos jedno u nizu. Ipak je kvalitet na strani Isnera i ocekujem njegov trijumf ovdje. Ulog nije mali, nagradni fond turnira je 450.000 dolara. Zalaganja nece manjkati sigurno.

Herbert(151) - Rola(185) 11.1. 02:30 1 1.60
Ovaj par je obradio kolega prije, pa necu nista vise komentarisati. Pratim ga.

Kudla(113) - Al.Kuznetsov(141) 11.1. 03:45 1 1.40
Samo cu reci da ga je Kudla rasturio prije godinu dana na istoj podlozi (6:0 6:3 cini mi se). Kudla ima samo 21 god i sigurno je vise napredovao za ovu godinu dana nego Kuznetsov koji je 26-godisnjak.

Marchenko(163) - Z.Zhang(255) 11.1. 03:45 1 1.40
Samo na osnovu ATP razlike.

Del Potro(5)- Tomic(52)(s.t.) 11.1. 09:30 1 1.35
Isto vrijedi kao i za prvi par gore.

Ukupna kvota je 6.14

To je taj nocni listic, NBA preskacem. Sretnoo svima!
Pozz
Zadnja izmjena: Amarkony, dana/u 10 jan 2014, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 jan 2014, 23:13

Ajmo ljudi ispostujte nas sa NBA, ja mislim da nikad necemo imat bolju ponudu :D
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 jan 2014, 23:13

New Orleans-Dallas over 197,5 1,61

Obje ekipe prosjecno ubacuju preko 100p, u napadu nekako obje izgledaju dosta bolje i efikasnije, ali kada je u pitanju igra u odbrani, to im je najlosija odlika kompletne igre.
Obje primaju u prosjeku preko 100 p. Igrali su ove sezone u New O. i Mavsi su slavili 97:100.
Ekipe su u seriji slabih rez., domaci su nizu poraza, tako da veceras od njih ocekujem dobru partiju i silnu zelju za revans.
pelicansi kuci od zadnjih 5 ut. 4 idu u over.

Brooklyn-Miami under 200,5 1,61

Sinoc je bio under u New Yorku, ocekujem slicno i veceras.
Miami nece biti kompletan, a takodjer ni Netsi.
U zadnje 4 ut. Netsi biljeze pobjede sa manm brojem poena, sve debelo ispod 200 (osim GS W. ali znajuci kako oni efikasno i brzo igraju, utakmica opet nije premasila 200 p.)

koef. 2,59
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.