Bio je lik...kapiten kolumbije 1994 Valderama

Bebeto

romario

efenberg

zubizareta
semir tuce
baljic

omerovic , prvi golman nase reprezentacije

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
31 godinu ima zadnji klub mu je bio negde u Vijetnamu za koji je odigrao cak jednu utakmicu.Wolverine je napisao/la:denilson, da jbt koliko su ga platili tad. sad ga nigdje a ne vjerujem da je stariji od 32 godine.
Cafu i Nakata su valjda zavrsili karijere, isto tako sta li je sa Patrikom Kluivertom, procito sam da se obucava za treneraDevil je napisao/la:Dado Prso je sada krenuo u skolu za trenera,a za Edgara ne znam mislim da se oprostio.nevjernik je napisao/la:Ebi Smolarek igra za klub Kavala u Grckoj...btw zna li neko jesul jos aktivni Dado Prso i Edgar Davids
Malo se u medijima jos pominju Eric Djemba Djemba,Hidetoshi Nakata,sta je sa Cafuom jel se oprostio?
@Nevjernik
Luque je u Malagi,Djalminha se oprostio ja mislim zadnji klub mu je bio 2005 u Mexicu neki,a Mauro Silva jesu li njemu ili nekom drugom Urugvajcu amputirali nogu ne znam.
btw gdje meni omiljeni Mark Overmars?Devil je napisao/la:Kluivert bi trebalo da je trener u Ajaxovoj skoli fudbala.
roberta i efenberga sam kao mali najvise volio, stalno kupovao njihove dresoveAda je napisao/la:Neznam da li se mnogi sjecaju kako je Bagio igrao...
Bio je lik...kapiten kolumbije 1994 Valderama
Bebeto
romario
efenberg
zubizareta
semir tuce
baljic
omerovic , prvi golman nase reprezentacije
jooooj Overmars je bio u nekom holandskom drugoligasu,ne mogu se sad tacno sjetit,znam da je skoro zavrsio i tu epizodu...Johnyx95 je napisao/la:btw gdje meni omiljeni Mark Overmars?Devil je napisao/la:Kluivert bi trebalo da je trener u Ajaxovoj skoli fudbala.
Jardel,igracina,sad je u Brazilskoj drugoj liginevjernik je napisao/la:pade mi na pamet i Mario Jardel, pa John Dahl Tomasson, Vladimir Smicer,,,,,,,jjjoooooojjjj pa mogo bi vako do sutra...
On ti je u francuskom treceligasu od nekidan,sta je sa Rochembakom je li jos u Brazilu,ili Di Canio igra li jos znam da mu je zadnji klub bio Cisco Roma.Johnyx95 je napisao/la:Patrick Berger nedavno zavrsio karijeru,kao i jos jedna ceska legenda Pavel Nedved.Jan Koller?
Cocu se oprostio u kataru,Reizinger u Ajaxu,a Flo je imao pokusaj ozivljavanja u Ledsu u trecoj ligi,nije uspio pa se oprostio...nevjernik je napisao/la:sjeca li se neko Ahn-jung Hwana, onaj sto je izbacio Italiju sa SP-a 2002, pa Phillip Cocu, Michael Reiziger, Tore Andre Flo