FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne znam šta ovdje pojedini očekuju, brate JOksimović svi ovi igrači su iz PL, a mi valjda njih ganjamo. Je l' to neko očekuje da će nam stići igrači iz Dinama, Partizana, možda iz Maribora ? ako očekuje, nek' se odmah stane sa tim. Dobro je što smo i ove uspjeli dobiti, obzirom kako "dobro" stojimo, i kako nas mediji hvale, pogotovo sa dugovanjima prema igračima nas nahvale.
dobra dva igraca kuduz i moranjka zatvaraju lijevu stranu u odbrani.kuduz je odigrao vrhunski polusezonu za nas i stvarno neznam sto ga pustise,jedino mislim da imate boljih golmana i po selima od ovog fejzica
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
joksimovic
- Kontakt:
Meni je dovoljno ovo pročitati,a tek ko nam dovodi te igrače.Slično je i za Moranjkića pisalo,a naše dijete Crnogorac vama nije dobar.Mi dovodimo dijete Sarajeva,i neka Sarajevo za neko vrijeme na njemu zaradi.a naš Šmigalović koji eto kako vidim nema kluba, i na kojem miii možemo zaraditi hoda po cesti,Zato što nema Husariiićaaaa.neka nam se dovodi ko god sad hoće ša me gabri više.Sad mi tek nije ništa jasno sa našim predsjednikom.Coraco je napisao/la:Ne znam šta ovdje pojedini očekuju, brate JOksimović svi ovi igrači su iz PL, a mi valjda njih ganjamo. Je l' to neko očekuje da će nam stići igrači iz Dinama, Partizana, možda iz Maribora ? ako očekuje, nek' se odmah stane sa tim. Dobro je što smo i ove uspjeli dobiti, obzirom kako "dobro" stojimo, i kako nas mediji hvale, pogotovo sa dugovanjima prema igračima nas nahvale.
http://****/tag/elmir%20kuduzovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
-
wienultras
- Kontakt:
dobar,dobar
niko od onih koji su se vrtili oko prvih 11 nece napustiti klub,osim onih koji sami to zatraze sto zbog minutaze,ili neceg drugog..
uspostavljen je kontakt sa jos jednim spicem,igrao je u slobodi
vidicemo kako ce zavrsiti pregovori,netrazi puno para sunce mu ljubim
uspostavljen je kontakt sa jos jednim spicem,igrao je u slobodi
vidicemo kako ce zavrsiti pregovori,netrazi puno para sunce mu ljubim
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Slobodina delegacija je u pregovoru sa Ćirom razogovor zakazan za sutra.Treba dodati isto tako da se i Travnik zagrijao za dovođenje ovog stručnjaka.
Više informacija znat ćemo u ovih par dana
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
samke12345
- Kontakt:
Bekic u Getafeu
Zadnja izmjena: samke12345, dana/u 10 jan 2014, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ne vidi ti se šta si ovo postavi, razmakni naziv portala kad postavisjoksimovic je napisao/la:Meni je dovoljno ovo pročitati,a tek ko nam dovodi te igrače.Slično je i za Moranjkića pisalo,a naše dijete Crnogorac vama nije dobar.Mi dovodimo dijete Sarajeva,i neka Sarajevo za neko vrijeme na njemu zaradi.a naš Šmigalović koji eto kako vidim nema kluba, i na kojem miii možemo zaraditi hoda po cesti,Zato što nema Husariiićaaaa.neka nam se dovodi ko god sad hoće ša me gabri više.Sad mi tek nije ništa jasno sa našim predsjednikom.
http://****/tag/elmir%20kuduzovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
Aj da ti ja pokusam nekako objasniti, iako nisam kompetentan
- Crnogorac je dobar, al' je tražio previše novca što se nije moglo ispuniti
- dovodimo dijete Sarajeva na posudbu, dijete Sarajeva je izborilo da igra u prvom timu iako može nastupati za mladu kategoriju - znači da nije beznačajan
- naša djeca su nam bila u prvom timu zato što su morala, hvala im (mislim sad na ovaj zadnji period)
- što naš Šmigalović hoda po ulici ? zbog čega ne može naći klub ? što se nije sam ponudio ako mu je takva situacija
- nama je obraz uprljan to treba shvatiti, ljudi nam još uvijek nisu počeli vjerovati, vidiš da se svako malo izbaci kako Sloboda duguje bivšim igračima i reci mi ko je normalan da dođe u klub koji ne isplaćuje igračima. Znači moramo prvo zadobiti povjerenje ponovo, da ljudi skontaju da su sad plate redovne, da čak postoje i premije, a posebno premija za ulazak u PL.
Ja mislim da sa ovim "povratnicima" u Slobodu, ćemo imati više od pola ekipe koji su ponikli na Tušnju, tako da ta naša djeca priča više ne važi.
@Samke, zar nije bilo riječ o Getafeu ?
Stana (nazalost) ne dolazi, covjek ima ugovor jos ovu i sljedecu sezonu gore i ispostovace to (do kraja ove sezone sigurno), nejasno je sto nasi "novinari" jednom ne nazovu covjeka da provjere info., svako malo ga vracaju, samo dzaba loze navijace.
ma teško da će kod nas završiti. Iako se busa da karijeru hoće kod kuće završiti a i sigurno bi njegova pojava vratila raju na stadion.Gorki je napisao/la:Slobodina delegacija je u pregovoru sa Ćirom razogovor zakazan za sutra.Treba dodati isto tako da se i Travnik zagrijao za dovođenje ovog stručnjaka.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Druze izvini smor si da ga nema veceg..ne serite ba vise ljudi igraju u zvijezdi prvu postavu I dodju nama I sad nama nevaljaju?..ma ebo te Smigi bio je sta je uradio?..valjalo bi ga imat nisam rekao ali kad je startao nije opravdao ocekivanja ...dosta vas je vise ovo su sasvim solidna pojacanja..ovo dijete sarajeva je odlicno..treba nam eto vratiti Osmanagica naseg I Bosnjak dovest I dostajoksimovic je napisao/la:Meni je dovoljno ovo pročitati,a tek ko nam dovodi te igrače.Slično je i za Moranjkića pisalo,a naše dijete Crnogorac vama nije dobar.Mi dovodimo dijete Sarajeva,i neka Sarajevo za neko vrijeme na njemu zaradi.a naš Šmigalović koji eto kako vidim nema kluba, i na kojem miii možemo zaraditi hoda po cesti,Zato što nema Husariiićaaaa.neka nam se dovodi ko god sad hoće ša me gabri više.Sad mi tek nije ništa jasno sa našim predsjednikom.Coraco je napisao/la:Ne znam šta ovdje pojedini očekuju, brate JOksimović svi ovi igrači su iz PL, a mi valjda njih ganjamo. Je l' to neko očekuje da će nam stići igrači iz Dinama, Partizana, možda iz Maribora ? ako očekuje, nek' se odmah stane sa tim. Dobro je što smo i ove uspjeli dobiti, obzirom kako "dobro" stojimo, i kako nas mediji hvale, pogotovo sa dugovanjima prema igračima nas nahvale.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
a u pmred_black je napisao/la:Stana (nazalost) ne dolazi, covjek ima ugovor jos ovu i sljedecu sezonu gore i ispostovace to (do kraja ove sezone sigurno), nejasno je sto nasi "novinari" jednom ne nazovu covjeka da provjere info., svako malo ga vracaju, samo dzaba loze navijace.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
wienultras
- Kontakt:
nikolicu ugovor omogucava da napusti klub kada hoce,i nema ugovor jos godinu i po,nego do kraja ove sezone.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sutra svi vi koji palamudate zajedno sa mnom na forumu i forumima,pravac plava sala BKC u 16 sati pa da vidimo nesto konkretno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
I znaci Stana sad ne dolazi,a jucer pisalo na oficijalnoj stranici kluba da je potpisao sa nama zajedno sa Plakalom? 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dobro druze, i ja bih volio da se vrati, ali to se nece desiti, i nije fino zamajavati ljude, kontam da se slazes...wienultras je napisao/la:nikolicu ugovor omogucava da napusti klub kada hoce,i nema ugovor jos godinu i po,nego do kraja ove sezone.
pozdrav
-
wienultras
- Kontakt:
koliko ja znam covjek je potpisao za slobodu,zajedno sa plakalom,to je objavila oi zvanicna stranica klubared_black je napisao/la:Dobro druze, i ja bih volio da se vrati, ali to se nece desiti, i nije fino zamajavati ljude, kontam da se slazes...wienultras je napisao/la:nikolicu ugovor omogucava da napusti klub kada hoce,i nema ugovor jos godinu i po,nego do kraja ove sezone.
pozdrav
ako nije lijepo,reci to njima,a ja cu stani sledeci put za kaznu reci da casti cijelu kafanu
znaci toliko smo neozbiljan klub da zvanicna stranica objavljuje gluposti
Pa na njih i mislim, krajnje neozbiljno od oficijelne stranice, za ostale portale me ne cudi.wienultras je napisao/la:koliko ja znam covjek je potpisao za slobodu,zajedno sa plakalom,to je objavila oi zvanicna stranica klubared_black je napisao/la:Dobro druze, i ja bih volio da se vrati, ali to se nece desiti, i nije fino zamajavati ljude, kontam da se slazes...wienultras je napisao/la:nikolicu ugovor omogucava da napusti klub kada hoce,i nema ugovor jos godinu i po,nego do kraja ove sezone.
pozdrav
ako nije lijepo,reci to njima,a ja cu stani sledeci put za kaznu reci da casti cijelu kafanu![]()
znaci toliko smo neozbiljan klub da zvanicna stranica objavljuje gluposti![]()
A od povratka nema nista, bar ne do kraja ove sezone, provjeri s njim, ako meni ne vjerujes.
Red _black daj ne pricaj gluposti i ne prosipaj se.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Vazi, vidim da si omladinac neki, oprasta ti se.fukara87 je napisao/la:Red _black daj ne pricaj gluposti i ne prosipaj se.
pozdrav svima, zao mi je sto donesoh losu vijest, istinitu, ali svejedno losu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.