VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: VFL Wolfsburg
e hajde ovako da ti ilustrujem
hipotetički
evo tvom bayernu malandu a wolfsburgu ribery ili robben ili gotzea- evo bayernu knochea a wolfsburgu rafinhu dantea ili boatenga,kevina de bruynea za schweinsteigera
pa da razmjenimo palaciosa martineza za mandžukica itd..... kad več tako pratiš omladinski pogon wolfsburga i ja ga pratim vjeruj i što kažeš kako bi izgledao slavi bajern iz munšena
ja tako volim da ga zovem
.Za jednu ozbiljnu i kvalitetnu ekipu trebaju iskusni provjereni igrači a talenti trebaju da se adaptiraju za 4-5 godina
džeko neigra zato što ga je glupa uprava wolfsburga prodala za nikakve pare i tako unesrečila i wolfsburg a i džeku jer on nije zadovoljan u citiyu.Bundes liga pravi ogromne greske dozvoljavajuči da pojedini timovi se odvajaju a zna se gdje nema konkurencije nema ni kvaliteta lige.Za sudije da ne komentarišem prije 5-10 goddina su imali mnogo bolje sudije a sad imaju i titule DR. a prave ogromne greske
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ekipa se ne pravi za noc, to je nemoguce, a Martinez koji je najveci njemacki talent u napadu vise nije vuk, on ce svoj hljeb zaradjivati u RB Leipzigu. Ali strpljenja moras imati. I Bayern je bio na dnu, odlazak u Cup Uefa ga je okrepio i postao je svijet za sebe. Wolfsburg ima puno bolji omladinski pogon, tacnije najbolji u drzavi, imaju jako puno novca, sa politikom Bayern bili bi Bayern 2, ali nema svako Ulija, Rumeniggea, Sammera i ostale.lokomotiv je napisao/la:e hajde ovako da ti ilustrujemhipotetički
evo tvom bayernu malandu a wolfsburgu ribery ili robben ili gotzea- evo bayernu knochea a wolfsburgu rafinhu dantea ili boatenga,kevina de bruynea za schweinsteigera
pa da razmjenimo palaciosa martineza za mandžukica itd..... kad več tako pratiš omladinski pogon wolfsburga i ja ga pratim vjeruj i što kažeš kako bi izgledao slavi bajern iz munšena
ja tako volim da ga zovem
.Za jednu ozbiljnu i kvalitetnu ekipu trebaju iskusni provjereni igrači a talenti trebaju da se adaptiraju za 4-5 godina
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
znam da se ne pravi ekipa preko noći ali ni bayern nije gradio ekipu sa 18-godišnjacima do 22 godine.Znam da je martinez u leipzigu do 2018
.Neka omladinskog pogona ne može se na nekom dječicom osvojiti bundesliga ili biti u top 5 nikako.Ali i ovo sto radi bayern neemoj zamjeriti nesvidja mi se nimalo-upravu je magath trebalo bi izdvojiti bayern i još neke timove u europi zasebno to bi bilo rjesenje 
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kako je Wolfsburg osvojio titulu? Sa grupom anonimusa, za pola igraca ljudi nisu ni culi. Strpljenje je sve sto se treba.lokomotiv je napisao/la:znam da se ne pravi ekipa preko noći ali ni bayern nije gradio ekipu sa 18-godišnjacima do 22 godine.Znam da je martinez u leipzigu do 2018.Neka omladinskog pogona ne može se na nekom dječicom osvojiti bundesliga ili biti u top 5 nikako.Ali i ovo sto radi bayern neemoj zamjeriti nesvidja mi se nimalo-upravu je magath trebalo bi izdvojiti bayern i još neke timove u europi zasebno to bi bilo rjesenje
Cetiri ekipe su prosle grupu Lp, dvije su igrale finale i ti kazes da nema konkurencije. Viceprvaka Evrope pobjedjuju redom klubovi iz iste te lige, pokazujuci da je u njoj svaki klub opasan, ovo nije Primera gdje su klubovi kante za nabijanje. Bvb je zavrsio ispred Arsenala i snaznog Napolija. Ne mogu se zaista sloziti sa tobom da je Dzeko prodan za male pare jer je u pitanju 40 mil eura. Ako su to male pare, sta su tek velike?
Koliko je godina imao Kroos, Alaba, Muller, Sweini, Badstuber kaf su poceli igrati u Bayernu?
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 10 jan 2014, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
LP-a je nesto sasvim drugo tamo se može kalkulisati sa mnogo čim pa čak i sa rezultatima ne kazem da nema i u ligama to ali to je drugi sistem takmičenja 6 utakmica grupne faze to izgleda ovako-hajde prvu ču dobiti drugu odigrati neriješeno pa čemo treću izgubiti pa cemo realizrirati nakon pola odigranog pa onda vidjeti uticaj tih klubova i značaj u ligi i puf-puf i eto ga
dok u bundesligi se igra ipak 34 kola.A kakva je konkurencija borusia i ostali bayernu ove i prošle godine
nikakva- a ako se ovako nastavi to če biti jedno desetljece 
Zadnja izmjena: lokomotiv, dana/u 10 jan 2014, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
ne mogu sad da analiziram tadasnju ekipu kada su oni igrali na početku ali je sigurno da su imali podlogu a wolfsburg je sigurno nema
ako kažeš da je rodriguez ili medojević podloga neka kao i olić i da ne nabrajam više neka podloga i primjer za buduće mlade onda se grdno varas
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zar Bayern ima konkurenciju, pa Barsi uvali sedam, zasto bi mu neko drugi bio konkurencija?lokomotiv je napisao/la:LP-a je nesto sasvim drugo tamo se može kalkulisati sa mnogo čim pa čak i sa rezultatima ne kazem da nema i u ligama to ali to je drugi sistem takmičenja 6 utakmica grupne faze to izgleda ovako-hajde prvu ču dobiti drugu odigrati neriješeno pa čemo treću zgubiti pa cemo realirirati nakon pola odigranog pa onda vidjeti uticaj tih klubova i značaj u ligi i puf-puf i eto gadok u bundesligi se igra ipak 34 kola.A kakva je konkurencija borusia i ostali bayernu ove i prošle godine
nikakva- a ako se ovako nastavi to če biti jedno desetljece
Kad shvatite da je Bayern stepenicu ili dvije ispred svih u svijetu, vise ce te cijeniti Bundesligu. Izdominirali bi svaku ligu, pa je rasprava suvisna. Da ne idemo u offtopic, za Wolfsburg treba strpljena, to je sve. Prosto ne mogu da vjerujem da neko kalkulise u Lp u kojoj se vrti novac i koju svi zele da osvoje.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 10 jan 2014, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nije istina, svima su poznati razlozi. Najlosije se pokazao naspram schurrlea,williana oscara itd.FRANK RIBERY je napisao/la:Onda ne pratimo istu ligu, jer Bundesliga svake godine ide ka tome da bude najbolja na svijetu. Zasto Dzeko ne igra, a svi znaju da je dobar,zasto Nani ne igra, a dobro smo svi se upoznali sa njegovim kvalitetima, De Bruyne ne igra iz samo Mourinhu poznati razloga jer je strasan igrac i bice najbolji Wolfsburgov odmah, to ti se kunem. Bilo je na Bildu za Lukakua prije mjesec. Ja Wolfsburg vise pratim nego sam Aloffs, od omladinskog pogona pa dalje i ne pricam suplje. Malanda je vec sad igrac za prvih 11. Lestienne , jedan od najvecih talenata, ako ne i najveci belgijski talent trebao bi doci na ljeto.lokomotiv je napisao/la:pa da je tako de bryune dobar zadržao bi ga chelsea ili bi ga trazili veći klubovi-a to da nije velika cijena je svakako nerealna konstatacijainače sam protivnik ovako visokih cijena za igrače ne samo wolfsburga več globalno gledano.Kako nema velikih imena u ovom prijelaznom roku-
a nisam nigdje nasao informaciju da wolfsburg trazi napadača osim movsisyana a pogotovo da su spremni dati 20 i preko miliona
. A za malandu se slazem ali upravo ribery kako si napisao uz naporan rad- a za to treba vremena a wolfsburg ga nema.A to da je Wolfsburg snažan 50-50 se slazem ovakva je trenutna situacija zato što je bundesliga iz godine u godinu slabija i polako timovi kao sto su šalke štutgart itd.... da sad ne nabrajam postaju samo jedne prosječne ekipe.Nazalost ali tako je..........
i misliš da nema toga u LP-A
ili se zezaš
@lokomotiv: Ne zasniva se kod Wolfsburga (kao što i sam znaš) sve na mladim igračima, omladinskom pogonu. Samo ti si izgleda nezadovoljan kada se dovede jedan igrač tipa Gustavo ili sada npr. KDB. A jedan Gustavo je dovoljno kvalitetan da u svakom bundesligašu igra prvu postavu , a i u brojnim evropskim top klubovima. A eto čovjek je pao u drugi plan u Bayernu zbog ogromne konkurencije. A Hecking i Allofs apsolutno imaju plan. U doba Magatha, napravljeni su i ti dobri rezultati, ta titula, poslije je Felix manje bio uspješan, a dovodili su se brojni nepoznati igrači koji su trebali imati kao neki potencijal.
S Gustavom su se počela dovoditi provjerena imena. Naravno ako kao provjerena ne računamo Olića, Nalda i slične, koji su došli prije. S de Bruyneom bi se taj pozitivni trend nastavio. De Bruyne je paklen igrač, s ogromnim potencijalom, strašno tehnički potkovan, on bi čak Wolfsburgu legao bolje nego i Diego. A ako on nema mjesta u Chelesau, to je onda druga priča. Chelsea je ipak ekipa na dosta višem nivou od Vukova, dovest igrača iz njihovi redova, za Wolfsburg puno znači. A uz to ako igrač u jednom klubu ne igra redovno, ne znači da neće u drugom bljesnut. Belgijanac se jednostavno ne uklapa u Mourinhovu filozofiju, a i konkurencija je kod plavaca ogromna. U BuLi se de Bruyne jednom sjajno snašao, pa je vrlo vjerovatno da bi to opet bio slučaj. I ovaj transfer bi bio za Wolfsburg pun pogodak.
S Gustavom su se počela dovoditi provjerena imena. Naravno ako kao provjerena ne računamo Olića, Nalda i slične, koji su došli prije. S de Bruyneom bi se taj pozitivni trend nastavio. De Bruyne je paklen igrač, s ogromnim potencijalom, strašno tehnički potkovan, on bi čak Wolfsburgu legao bolje nego i Diego. A ako on nema mjesta u Chelesau, to je onda druga priča. Chelsea je ipak ekipa na dosta višem nivou od Vukova, dovest igrača iz njihovi redova, za Wolfsburg puno znači. A uz to ako igrač u jednom klubu ne igra redovno, ne znači da neće u drugom bljesnut. Belgijanac se jednostavno ne uklapa u Mourinhovu filozofiju, a i konkurencija je kod plavaca ogromna. U BuLi se de Bruyne jednom sjajno snašao, pa je vrlo vjerovatno da bi to opet bio slučaj. I ovaj transfer bi bio za Wolfsburg pun pogodak.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
NAkon sto su skoro priveli kraju transfer De Bruynea, Wolfsburg bi mogao krenuti po Holtbya. Lewis je odličan igrač i kreativac koji bi odlično zamjenio Diega. Uz sve je Švabo, a i relativno je mlad.Ovo je Holtbyu posljednji voz za Brazil, ako ima ikakvih ambicija na tom planu. Konkurencija je zbilja žestoka i da se nalazi u vrhunskoj formi.
http://www.sportsdirectnews.com/premier ... tCMjdJdWGR" onclick="window.open(this.href);return false;
Imati Holtbya, Arnolda i De Bruynea u ofanzivi je zaista strašan potencijal. Dovesti uz to Lestiennea i jednog vrhunskog napadača i ove ekipe će se svi plašiti, pogotovo jer su defanzivni vezni pravi razbijači te napadači nisu toliko prisiljeni da sudjeluju u odbrani.
Ako i njega uspiju dovesti, onda je ovo najbolji njihov prelazni rok nakon dugo vremena.
http://www.sportsdirectnews.com/premier ... tCMjdJdWGR" onclick="window.open(this.href);return false;
Imati Holtbya, Arnolda i De Bruynea u ofanzivi je zaista strašan potencijal. Dovesti uz to Lestiennea i jednog vrhunskog napadača i ove ekipe će se svi plašiti, pogotovo jer su defanzivni vezni pravi razbijači te napadači nisu toliko prisiljeni da sudjeluju u odbrani.
Ako i njega uspiju dovesti, onda je ovo najbolji njihov prelazni rok nakon dugo vremena.
ja bih volio sto se tiče napada da dovedu emmanuela emmenikea iz fenerbahcea biveseg igrača igrača spartaka iz moskve i moja velika zelja u to vrijeme da mozda predje u lokomotiv moskvu ali nikad do toga nije došlo
a ni webo ne bi bio loš takodjer fene-igrač 
Ukoliko nastave ovako uskoro će Wolfsburg preuzeti primat drugog kluba u Njemačkoj. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Blaszczykowski
- Kontakt:
tko je napravio profil "navijača" woba?
ako čovjek stvarno navija za njih, moje isprike. u tom bi mu slučaju možda trebalo reći da miske&džeko više ne igraju u golfsburgu.
možda nije upratio...
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Izgleda da će de Bruyne potisati za Wolfsburg. 
- gerdmuller
- Kontakt:
Ništa još nije službeno, ali nismo daleko od razlaza s Chelseajem. Preostalo je riješiti još samo neke detalje – rekao je Allofs za službenu internetsku stranicu kluba.Zdena04 je napisao/la:Izgleda da će de Bruyne potisati za Wolfsburg.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Kud će baš u Golfsburg?! Od svih zainteresiranih klubova on izabere Vukove.
Ponekad me fudbal baš razočara.
- gerdmuller
- Kontakt:
Wolfsburg je sve jaci iz godine u godinu.Iduce sezone ce sigurno izboriti Ligu prvaka a ne bih se nimalo iznenadio kada bi ove sezone zavrsili 4 i izborili kvalifikacije.Naravno i placa je tu faktorZdena04 je napisao/la:Kud će baš u Golfsburg?! Od svih zainteresiranih klubova on izabere Vukove.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Sta te vise cudi...mene iznenadi kad se neko odrekne par eura.Zdena04 je napisao/la:Kud će baš u Golfsburg?! Od svih zainteresiranih klubova on izabere Vukove.
Iako ne bi me cudilo da mu prva izjava bude kako je od malena navijao za Wolfsburg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.