Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Al' Joker najjaci. Nema mu ravnog.

Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 10 jan 2014, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Zayebajete da je tokomotiv

Izgleda Toko dok je na klupi virne pomalo i na forum,batalio navijanje.sad se izofira samo tako 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
sreca njegova pa nema Derona mor'o bi stampat nadimak na odijelu 
- Consigliere
- Kontakt:
DuplaBademluk je napisao/la:
Alan Anderson Double
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
al u shengelie najjači nadimak, bez zezanja 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Neka je sa srećom parkingašu večeras, neću moći gledat zbog bolesti (DNP - Coach decision
) ali neka bar Mirzi bude sretna večer i da vas obraduje večeras s desetak-petnaest poenčića. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta da radim do 2 sata? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Gledaj movie! Npr. Captain Phillips.Unofficialpage je napisao/la:Šta da radim do 2 sata?
Jel moze neko da mi kaze ko cuva Mirzu veceras? 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo 71%? Nešto smo oslabili 
http://prntscr.com/2i9edq" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dakle veceras veliki dvoboj.
Vidim tri dana se pise o nekakvim nadimcima na ledjima. Hoceli pisati MT3 ili MT33. Superman ili Fearza.
Pustite to kraju, koga to jos zanima, osim neke curice koje ce onda sve kvalitetno otracati s novim nadimcima. Treba se okrenuti vaznijim stvarima.
Da li Mirza moze da se kvalitetno bori protiv aktuelnih prvaka. Njegova igra u odbrani ce biti ponovo kljuc za dobre ofanzivne role. Zasto ne reci da ocekujemo ponovo parking veceras. Nek ide s 8 metara pa nek mjere u inchima koliko je to. Ocekujem 20 koseva veceras i 8 skokova.
Idemo Mirzinjo !!
Vidim tri dana se pise o nekakvim nadimcima na ledjima. Hoceli pisati MT3 ili MT33. Superman ili Fearza.
Pustite to kraju, koga to jos zanima, osim neke curice koje ce onda sve kvalitetno otracati s novim nadimcima. Treba se okrenuti vaznijim stvarima.
Da li Mirza moze da se kvalitetno bori protiv aktuelnih prvaka. Njegova igra u odbrani ce biti ponovo kljuc za dobre ofanzivne role. Zasto ne reci da ocekujemo ponovo parking veceras. Nek ide s 8 metara pa nek mjere u inchima koliko je to. Ocekujem 20 koseva veceras i 8 skokova.
Idemo Mirzinjo !!
-
HarisCubro
- Kontakt:
Mislim da moze Mirza veceras do novog rekorda, jer smatram da je igrac za velike utakmice, tj. protiv jacih protivnika..samo nek ga krene dobro u odbrani prije svega..
Red je da i mi malo budemo humani prema suparnicima brate mojUnofficialpage je napisao/la:Samo 71%? Nešto smo oslabili
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Očekujem večeras da bude trica iznad 50 % što uz malo sreće može značiti i rekord karijere u poenima. 
Drzimo se dogovora. Ovdje je neko spomenuo da kvarimo Mirzi ugled, ako nabijemo na 98%, tako da drzimo to na nekih 70%Unofficialpage je napisao/la:Samo 71%? Nešto smo oslabili
Nadam se dobroj partiji i veceras...
Shengelia
Kako si poceo ja kontao reces da nece igrati ni 5 min. kad ono 20 poena i 8 skokovaanel77 je napisao/la:Dakle veceras veliki dvoboj.
Idemo Mirzinjo !!
jos sat, sto vrijeme sporo prolazi 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Starting Lineup: Shaun "S-Dot" Livingston, Alan "Double" Anderson, Joe "JJ" Johnson, Paul "Truth" Pierce, Kevin "The Big Ticket" Garnett.
Ja dosao iz grada maksuz zbog Mirze. Ostalo mi jos 7 cigara, nadam se da nece biti napeta utakmica 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.