Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Mirza ce zbog ovog sinoc zasluziti ogroman respekt saigraca, a tako i trenera i svih u klubu i oko kluba. Malo koji igrac bi ono uradio Jamesu. Svaka cast Mirza!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
upravo tako, mnogi ovde nisu ni svjesni koliko ce mu za polozaj u ekipi dobrog donijeti ovaj potezadriano_leite je napisao/la:Mirza ce zbog ovog sinoc zasluziti ogroman respekt saigraca, a tako i trenera i svih u klubu i oko kluba. Malo koji igrac bi ono uradio Jamesu. Svaka cast Mirza!
jesteTracy3McGrady je napisao/la:Jel ovo fakat rekao?skyisthelimit je napisao/la:
Jerry Stackhouse on NBA TV during the Teletovic Lebron thing: "Teletovic isn't scared of Lebron man, he's Bosnian, they go to war in Bosnia"
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Belmin6 je napisao/la:Jes da mi je Lebron nekako najdraži, ali nek se lagano naflauta kite Mirzine. Pa šta hoce pi*ka ebote, kao da ga je maljem udario. Kuliranje je glavno, lagano ga spustio.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- skyisthelimit
Halali Pjanke, vratit cu te ubrzo na avatar.. Ali neka malo, troll face 
15.10 - 15.06 ...
Koliko je samo pun sebe ovaj nigger gledaj ti natpisa na dresu King James, pa kralju možeš se sageti Mirzi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- adriano_leite
- Kontakt:
A prati poteza Jamesa, krenuo na njega i ono u skolskom fazonu: "Drzite me da ga ne usmrtim", naravno, cekajuci da ga Beasley uhvati kao podrskaLenBias je napisao/la:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Divi gute oko jamesa, i petorka i klupa dosli da ga pridrze, k'o da je yebeni tenk..
Al ga mirza istrola, svaka cast momciluko
Al ga mirza istrola, svaka cast momciluko
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
sam ne kontam kako nije garnet uletio da brani mirzu
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
ma nisu oni debili, napravi se malo hampa i to je to, nisu budale da se udaraju na terenu ni mirza ni james ali hajde ti to dokazi nekim ljudima, sto se njih tice ovde se trebala kriv proliti da bi oni pokazali da su pravi muskarciadriano_leite je napisao/la:A prati poteza Jamesa, krenuo na njega i ono u skolskom fazonu: "Drzite me da ga ne usmrtim", naravno, cekajuci da ga Beasley uhvati kao podrskaLenBias je napisao/la:.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa ovi uvlakaci Jamesa se zaletili
kako sam se ismijao sinoc,Kirilenko se baca u stranu(prvo je on provocirao Jamesa
)Mirza nije htio onako da ispadne faul ali se James tako postavio pa je izgledalo kao giljotina
Nisam odavno vidio Jamesa onako isfrustriranog
Jos Jamesu nisu svirali tehnicku nakon onakve reakcije
al hajd i to je proslo Mirza se nikoga ne boji

Samo me interesuje sta je James Mirzi rekao kad se zaletio onako...
Nisam odavno vidio Jamesa onako isfrustriranog
Jos Jamesu nisu svirali tehnicku nakon onakve reakcije
Samo me interesuje sta je James Mirzi rekao kad se zaletio onako...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Meni se čini da Mirzi neka nena treba salit stravu, a ne da je iskuliro. Nema se tu šta iskulirati kad si suočen sa 'ubicom', nego ti ne ostaje ništa drugo da ko fol nabacis osmijeh i 'iskuliras' . Ima raznih oblika smijeha i nije svaki smijeh 'smijeh'
abraham je napisao/la:Meni se čini da Mirzi neka nena treba salit stravu, a ne da je iskuliro. Nema se tu šta iskulirati kad si suočen sa 'ubicom', nego ti ne ostaje ništa drugo da ko fol nabacis osmijeh i 'iskuliras' . Ima raznih oblika smijeha i nije svaki smijeh 'smijeh'

evo i tebi
al je zato svaki panj panj, neka si se vratioabraham je napisao/la:Meni se čini da Mirzi neka nena treba salit stravu, a ne da je iskuliro. Nema se tu šta iskulirati kad si suočen sa 'ubicom', nego ti ne ostaje ništa drugo da ko fol nabacis osmijeh i 'iskuliras' . Ima raznih oblika smijeha i nije svaki smijeh 'smijeh'
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- storm_raider
- Kontakt:
Sa"ubicom"?? Pa nije MMA druze.. nije James bas Laimbeer. Tu si ti prvi da kritikujes, kao i uvijek.abraham je napisao/la:Meni se čini da Mirzi neka nena treba salit stravu, a ne da je iskuliro. Nema se tu šta iskulirati kad si suočen sa 'ubicom', nego ti ne ostaje ništa drugo da ko fol nabacis osmijeh i 'iskuliras' . Ima raznih oblika smijeha i nije svaki smijeh 'smijeh'
Sport je lijek za tijelo i duh.
bitch pleaseabraham je napisao/la:Meni se čini da Mirzi neka nena treba salit stravu, a ne da je iskuliro. Nema se tu šta iskulirati kad si suočen sa 'ubicom', nego ti ne ostaje ništa drugo da ko fol nabacis osmijeh i 'iskuliras' . Ima raznih oblika smijeha i nije svaki smijeh 'smijeh'
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- QUARTERBACK
- Kontakt:
abraham je napisao/la:Meni se čini da Mirzi neka nena treba salit stravu, a ne da je iskuliro. Nema se tu šta iskulirati kad si suočen sa 'ubicom', nego ti ne ostaje ništa drugo da ko fol nabacis osmijeh i 'iskuliras' . Ima raznih oblika smijeha i nije svaki smijeh 'smijeh'

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.