Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Atletico-Barcelona 2 @ 2.50
Atletico-Barcelona manje od 10,5 kornera @ 1.75
Atletico-Barcelona vise od 6,5 zutih @ 1.7
7.44
Atletico-Barcelona manje od 10,5 kornera @ 1.75
Atletico-Barcelona vise od 6,5 zutih @ 1.7
7.44
- Citizen-X
- Kontakt:
pospisil je vec predao mec sa vavrinkom bioHaHu1x2 je napisao/la:Bunting 1 (pikado) danas zicer, a sutra australian open bacite oko na mec groth-pospisil, neobjasnjiva kvota na pospislog, samo sto je rijetko igrao gren slemove kao i groth..
I Valensiju po kvoti 2,35 moram igrati ..
a ovo sam nasao na matchstatu pa ti opet vidi

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
plavetniloo
- Kontakt:
A Groth servis ubica, jedan fini kec na Grotha po meni.Citizen-X je napisao/la:pospisil je vec predao mec sa vavrinkom bioHaHu1x2 je napisao/la:Bunting 1 (pikado) danas zicer, a sutra australian open bacite oko na mec groth-pospisil, neobjasnjiva kvota na pospislog, samo sto je rijetko igrao gren slemove kao i groth..
I Valensiju po kvoti 2,35 moram igrati ..
a ovo sam nasao na matchstatu pa ti opet vidi
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Hull - Chelsea pm3 2,40 , ps1 1,80, dg1 1,60. Proberite 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hull - Chelsea / prvi gol 1
- DrinaJedina
- Kontakt:
DrinaJedina je napisao/la:
Nek makar jedan dodje, mjera!![]()
ps. Doktore, blago se tebi na tim granicama!
Nije ovo loše!
Kurbla i amarosim hajde postavljajte... 
evo nešo iz ABA lige:
Davis C.(-10,5+)-Bud-MZT 1,85 manje
Prosječno igra 23 minute po utakmici i postiže 9.5 poena,danas MZT stiže kompletan u goste Budućnosti koja je poznata po odličnoj obrani i sigurno će htjeti limitirati goste na 60-tak poena ,a samim time će Davisu biti teže prebaciti granicu .
Smith N.(-13,5+)-Ced-Zad 1,85 manje
Prema posljednjim vijestima iz Cedevite Smith bi mogao nastupiti večeras ,jer je izbivao s terena 10-tak dana zbog lakše ozljede i ako nastupi ne bi trebao igrati više od 10-tak minuta,vrijedi oprobati.
Davis C.(-10,5+)-Bud-MZT 1,85 manje
Prosječno igra 23 minute po utakmici i postiže 9.5 poena,danas MZT stiže kompletan u goste Budućnosti koja je poznata po odličnoj obrani i sigurno će htjeti limitirati goste na 60-tak poena ,a samim time će Davisu biti teže prebaciti granicu .
Smith N.(-13,5+)-Ced-Zad 1,85 manje
Prema posljednjim vijestima iz Cedevite Smith bi mogao nastupiti večeras ,jer je izbivao s terena 10-tak dana zbog lakše ozljede i ako nastupi ne bi trebao igrati više od 10-tak minuta,vrijedi oprobati.
Imam neki osjecaj da ce Leeds okrenuti u drugom poluvremenu,stavio sam peticu,dobra kvota nema sta.
Odigrana 4 prelaza iz engleske 2 lige,pa da vidimo ocel sta biti sve po petaka..
Blackburn - Doncaster 2/1
Watford - Reading 2/1
Wigan - Bournemotuh 2/1
Charlton - Barnsley 2/1
imam tiket na cenera
Chelsea 2
Everton 3+
Tottenham 3+
Barca 2
Odigrana 4 prelaza iz engleske 2 lige,pa da vidimo ocel sta biti sve po petaka..
Blackburn - Doncaster 2/1
Watford - Reading 2/1
Wigan - Bournemotuh 2/1
Charlton - Barnsley 2/1
imam tiket na cenera
Chelsea 2
Everton 3+
Tottenham 3+
Barca 2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
danas na lazio 2 i valencia 2, i jedni i drugi traže prve gostujuće pobjede pod vodstvom novih trenera i kvota je odlična na ovaj double 5.50 i vrijedi probati
sretno ako netko prati
sretno ako netko prati
- Sarajlijc@
- Kontakt:
U bet-live kladionici su napravili gresku Sevilja dupla sansa 2 kvota je 2,20, a obicna dvica je 2.15 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
potpis .zgmiky je napisao/la:danas na lazio 2 i valencia 2, i jedni i drugi traže prve gostujuće pobjede pod vodstvom novih trenera i kvota je odlična na ovaj double 5.50 i vrijedi probati
sretno ako netko prati
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Ako te baš zanima mišljenje, ja mogu biti i doktor pikada, al svejedno ti ne bih preporučio veće uloge na takav sport. Ne samo pikado, već sve koji ne zahtijevaju timski rad!tutticapi je napisao/la: druze moze li bunting dobit to danas,stavio bi ga na velike pare..pa zelim misljenje iskusnijeg
Pretpostavljam da bi igrao Buntinga samo radi kvote, mada to često nema nikakvog značaja.
Kolega @Hahu1x2 je ubijeđen u pobjedu, ja osobno nisam.
Gledao sam ga zadnji meč, gubio je 2-0 i ništa nije pokazao u ta prva dva seta, kasnije se vratio i proigrao. Pošto nisam upoznat sa igrom današnjeg protivnika, ne znam hoće li Bunting biti u stanju za radit preokrete.
U međusobnim omjerima stoje 3-2 uz jedan remi. Tako da ni statistika ne ulijeva neko povjerenje u siguran prolaz Stephena.
Kad sam se već raspisao onda je red da i preporučim interesantan tip na ovaj par, za narodni tiket:
Stephen Bunting - Robbie Green / highest checkout Robbie @2,28
Komentator je u zadnjem meču par puta naglasio da se Bunting cijeli turnir nije odjavio sa nekim jačim brojem (cca 130). Ne znam kakvo je stanje s Robbijevim checkoutima, ali pošto mu je prosjek 180-ki preko 3 po meču, pretpostavljam da je u stanju odigrat par jačih ruku. Primamljiva kvota sve u svemu, uzimam na nekom tiketu od par eura. (tečaj preuzet iz Marathonbeta)
U desetom selu živi Antuntun!
gledaj ovog ludog prvenstva afrike i kvota, da ce mozambik dati gol kvota 2,05, mislim da vridi ispostovat, potpuni value bet, igraju bez ikakve taktike i jdni i drugi, natrcavaju se, na JAR-u kvota 1,3, ziva klasika, takvi favoriti najcesce i prime prvi gol pa se ti ovamo ebes i natezes, glupe reprezentacije i ovo vridi gonjat, ja moram probat pa aaaaajmoooo 
Nema Kurble brata 7 dana , čiko otiš'o na skankanjearelinho je napisao/la:Kurbla i amarosim hajde postavljajte...
- stomaklija
- Kontakt:
Da se ispoštuju trojica najflexibilnijih sudija sa crvendaćima

Tottenham - Crystal P. X
Blackpool - Middlesbrough X
Wigan - Bournemouth 2
Dunfermline - Stranraer 2
Kv. 152.52 KM
Blackpool - Middlesbrough X
Wigan - Bournemouth 2
Dunfermline - Stranraer 2
Kv. 152.52 KM
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Odbojka, Italijanska liga
Verona - Valentia 2 2,50
Gosti ih redovno cijepaju, što ne bi i danas
Verona - Valentia 2 2,50
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Upratio sam i ja to vazda ih tuku doduše jesu ove sezone igrači Valentie u krizi nisu još nijednu u gostima dobili ali eto . Još što sam ja upratio možda Bonyija (SWA) odigrati daje gol , dao do sada oba puta Unitedu golGazijaKalesija je napisao/la:Odbojka, Italijanska liga
Verona - Valentia 2 2,50
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Veceras kod Pelicansa sve je na ledjima dvojca Gordon-Davis, oni bi do zadnje cetvrtine mogli u over objica
Gordn sinoc na pol. u overu. Evans sinoc napustio igru, upitan, ali svjedno sa njim ili bez njega, nista manje suteva nece uzeti navedeni dvojac.
Gordon 16,5 + 1,77
Davis 20 + 2,02

Gordn sinoc na pol. u overu. Evans sinoc napustio igru, upitan, ali svjedno sa njim ili bez njega, nista manje suteva nece uzeti navedeni dvojac.
Gordon 16,5 + 1,77
Davis 20 + 2,02

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.