?VanBasten je napisao/la:Može se uvijek posvetiti odbojci, tamo nema kontakt igre... s obzirom na njegov atleticizam i tamo bi imao dobru karijeru. Dečko je fulio sport.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
al mu se momački smije u facuLenBias je napisao/la:

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
tyshawn taylor vjerovatnoAsharaK je napisao/la:Tamo gore se vidi kako jedan skače i počinje trčat sa klupe ali neko ga vraća. Ne vidi se od table ko je zapravo, crveni duks. Ko bi mogo bit? Btw još jednom Blatche tenjak![]()
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
KRALJU!Saurman je napisao/la:abraham je napisao/la:Meni se čini da Mirzi neka nena treba salit stravu, a ne da je iskuliro. Nema se tu šta iskulirati kad si suočen sa 'ubicom', nego ti ne ostaje ništa drugo da ko fol nabacis osmijeh i 'iskuliras' . Ima raznih oblika smijeha i nije svaki smijeh 'smijeh'

Re: Odg: Mirza Teletović
Tek sad sam ga skonto, a lika hahahakokuz je napisao/la:tyshawn taylor vjerovatnoAsharaK je napisao/la:Tamo gore se vidi kako jedan skače i počinje trčat sa klupe ali neko ga vraća. Ne vidi se od table ko je zapravo, crveni duks. Ko bi mogo bit? Btw još jednom Blatche tenjak![]()
Uf sreća pa u ovom sportu nisu dozvoljene batine haha
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
koliko samo "objektivnih" postova na temi danasLenBias je napisao/la:?VanBasten je napisao/la:Može se uvijek posvetiti odbojci, tamo nema kontakt igre... s obzirom na njegov atleticizam i tamo bi imao dobru karijeru. Dečko je fulio sport.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakav gigant, pozadina na Twitteru.
The best part about this entire video is when LeBron sees nobody in between him and Teletovic and stops on his own before his teammates arrive to "help" lol, then he gets laughed at to his face by Teletovic. Great stuff.
The fun thing is that Teletović is form Bosnia & Herzegovina and he grew up here during the war, so he has seen things that are much, much more dangerous than a black cry baby trying to play basketball.
The million dollar question....why didn't Lebron Get a technical?
Ovi su neki od komentara ispod. Od Amerikanaca su, koliko mogu primijetit.Poor little Lebron, I hate this fucking bitch. He can give an elbow to Kirilenko, but this crying baby cannot be touched!!

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
ma ne, slazem se ja da je james reagovao bezveze, isto tako mirzin potez nije bio normalna stvar, sve to stoji, glupost je ovo bila na kraju krajeva nebitno kako gledas na sve to ali reci da je james fulao sport 

- delpiero502
- Kontakt:
Mozda bi LeFlop i nesto vise uradio, da se nije sjetio ko je Mirzin zemljak. Naravno, mislim na Sea.
- el-fighter
- Kontakt:
Ja se sjecam da je na jednoj tekmi Ron Artest na slican nacin napravio faul nad Hardenom, koji je bio mnogo jaci i grublji od Mirzniog, te je odmah izbacen sa utakmice.AllGunsBlazing je napisao/la:Nije uopste toliko strasan faul, sjecam se kad je onaj Francuz za Lakerse odvalio nekog lika od pod. Ovo nula naspram tim. Onaj cupavi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
aferim momčilukodelpiero502 je napisao/la:Mozda bi LeFlop i nesto vise uradio, da se nije sjetio ko je Mirzin zemljak. Naravno, mislim na Sea.

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Ovaj post me podsjeti na TOP SHOP reklame, samo još fali, ali to nije sve ako naručite odmah... bez ljutnjeLenBias je napisao/la:ma ne, slazem se ja da je james reagovao bezveze, isto tako mirzin potez nije bio normalna stvar, sve to stoji, glupost je ovo bila na kraju krajeva nebitno kako gledas na sve to ali reci da je james fulao sport

Al' se slažem, gdje ćeš reć' da je fraer fulio sport

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 11 jan 2014, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Evo preko noci James postade polovici ''neodlucnih'' najomrazeniji igrac najednom.
Bolan, cisti flagrant foul Mirze i tehnicka Jamesu zbog nepotrebne, odnosno pretjerane reakcije.
Oko cega tolika rasprava na tri razlicite teme zadnjih 20ak stranica.

Bolan, cisti flagrant foul Mirze i tehnicka Jamesu zbog nepotrebne, odnosno pretjerane reakcije.

...Život za Široki...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako ti se ne svidja, produzi drugŠB_Fidelis je napisao/la:Evo preko noci James postade polovici ''neodlucnih'' najomrazeniji igrac najednom.![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
K'o što jedan solidno poznati fraer s ovim prostora, s jako sexualnim prezimenom jednom reče : "Ne razum'ješ ti to druže sudija."ŠB_Fidelis je napisao/la:Evo preko noci James postade polovici ''neodlucnih'' najomrazeniji igrac najednom.![]()

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 11 jan 2014, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- storm_raider
- Kontakt:
Da, samo sto nije dobio tehnicku i nema nigdje rasprave, ti je jedini vidis ocito.
Cuj fulio sport...
Cuj fulio sport...
Sport je lijek za tijelo i duh.
ma normala, svoji smo*p!p!t@* je napisao/la:Ovaj post me podsjeti na TOP SHOP reklame, samo još fali, ali to nije sve ako naručite odmah... bez ljutnjeLenBias je napisao/la:ma ne, slazem se ja da je james reagovao bezveze, isto tako mirzin potez nije bio normalna stvar, sve to stoji, glupost je ovo bila na kraju krajeva nebitno kako gledas na sve to ali reci da je james fulao sport![]()
Al' se slažem, gdje ćeš reć' da je fraer fulio sport![]()
![]()
I fakat LEbaš još nije skontao kako se izblamirao sinoć

Domaći smoLenBias je napisao/la:ma normala, svoji smo*p!p!t@* je napisao/la:Ovaj post me podsjeti na TOP SHOP reklame, samo još fali, ali to nije sve ako naručite odmah... bez ljutnjeLenBias je napisao/la:ma ne, slazem se ja da je james reagovao bezveze, isto tako mirzin potez nije bio normalna stvar, sve to stoji, glupost je ovo bila na kraju krajeva nebitno kako gledas na sve to ali reci da je james fulao sport![]()
Al' se slažem, gdje ćeš reć' da je fraer fulio sport![]()
![]()
I fakat LEbaš još nije skontao kako se izblamirao sinoć
cuj reci da je fulao sport a na lik ce na kraju karijere biti vjerovatno jedan od najvecih koji su igrali ovaj sport, stvarno se svasta ovde moze procitati

Pa dobro, mišljenje je k'o guzica, svak' ga ima, tako da polja blamaže su široko prostrta.

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 11 jan 2014, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Rasprava oko toga jel flagrant foul, jel trebao dobiti tehnicku, jel ga treba prebiti, jel mu ovaj dosao u pomoc, jel onaj, jel ovo, jel ono, su sve rasprave.storm_raider je napisao/la:Da, samo sto nije dobio tehnicku i nema nigdje rasprave, ti je jedini vidis ocito.
Cuj fulio sport...
Kazem, cisti flagrant foul i trebao je dobiti James tehnicku bez ikakve dvojbe. To je po mom osobnom misljenju, sad, evo, ocito ga ne smijem iznijeti bez da se pojedini automatski ne nakace iz visih interesa jer, zaboga, ja iskomentirah iz neutralnog kuta.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 11 jan 2014, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
VanBasten je napisao/la:Može se uvijek posvetiti odbojci, tamo nema kontakt igre... s obzirom na njegov atleticizam i tamo bi imao dobru karijeru. Dečko je fulio sport.

Trenutno korisnika/ca: filip13, TripleThreat i 15 gostiju.