Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Edin TM87
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Edin TM87 » 11 jan 2014, 15:03

Nisam u toku sta je sa dresovima i imenima?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Mirza Teletović

Post Postao/la Cautinho » 11 jan 2014, 15:05

Edin TM87 je napisao/la:Nisam u toku sta je sa dresovima i imenima?
Ne znam ni ja šta je to točno posebno u današnjem danu pa da igrači samo danas nose dresove sa nadimcima.
Keep walking.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 jan 2014, 15:05

ŠB_Fidelis je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Da, samo sto nije dobio tehnicku i nema nigdje rasprave, ti je jedini vidis ocito.

Cuj fulio sport...
Rasprava oko toga jel flagrant foul, jel trebao dobiti tehnicku, jel ga treba prebiti, jel mu ovaj dosao u pomoc, jel onaj, jel ovo, jel ono, su sve rasprave.
Kazem, cisti flagrant foul i trebao je dobiti James tehnicku bez ikakve dvojbe. To je po mom osobnom misljenju, sad, evo, ocito ga ne smijem iznijeti bez da se pojedini automatski ne nakace iz visih interesa jer, zaboga, ja iskomentirah iz neutralnog kuta.
Nema nigdje rasprave, ljudi se uglavnom slazu oko toga da je trebao dobiti tehnicku i da je faul bio, a ako se slazu, je l' te, onda se nema s kim raspravljati. Naravno, sad se tvoj neutralni kut "osjetio" ugrozenim, a moj subjektivni kut kaze da je bio flagrant faul, ali i da je tehnicka morala bit'. Onda bih ja trebao da se osjetim "ugrozenijim", nego ti jer sam subjektivan, a slazem se sa "neutralnim"?!

@Edin,

3 utakmice igraju sa nadimcima.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jan 2014, 15:08

storm_raider je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Da, samo sto nije dobio tehnicku i nema nigdje rasprave, ti je jedini vidis ocito.

Cuj fulio sport...
Rasprava oko toga jel flagrant foul, jel trebao dobiti tehnicku, jel ga treba prebiti, jel mu ovaj dosao u pomoc, jel onaj, jel ovo, jel ono, su sve rasprave.
Kazem, cisti flagrant foul i trebao je dobiti James tehnicku bez ikakve dvojbe. To je po mom osobnom misljenju, sad, evo, ocito ga ne smijem iznijeti bez da se pojedini automatski ne nakace iz visih interesa jer, zaboga, ja iskomentirah iz neutralnog kuta.
Nema nigdje rasprave, ljudi se uglavnom slazu oko toga da je trebao dobiti tehnicku i da je faul bio, a ako se slazu, je l' te, onda se nema s kim raspravljati. Naravno, sad se tvoj neutralni kut "osjetio" ugrozenim, a moj subjektivni kut kaze da je bio flagrant faul, ali i da je tehnicka morala bit'. Onda bih ja trebao da se osjetim "ugrozenijim", nego ti jer sam subjektivan, a slazem se sa "neutralnim"?!

@Edin,

Ne vidim bas da se slazu toliko, al dobro, to je razumljivo jer dosta onako usput prokomentira il ni ne prati to sve pa razumljivo samo zbog svog igraca bace oko tu i tamo, dok ja recimo stvarno volim gledati NBA kad god mogu i upratio sam bar 7 utakmica Netsa ove sezone zbog Teletovica.
To drugo nisi shvatio na koga se odnosi, ispada ne smijes misljenje ''sa strane'' dati bez da ''produzis''. Cisto iznosim misljenje, nego glupa mi tolika prica oko toga i jos sad ovo ponizavanje Jamesa i slicno, te igraj odbojke, te analize necijeg stanja uma, sto se ovaj njemu smije, kako ga je iskulirao, LeQueen ili Teletovica kao toboze uhvatio strah ili pak nije, nigdje veze... Al dobro, nebitno, u pravu si. ;)
...Život za Široki...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jan 2014, 15:12

pa nek se posveti odbojci ako će svaki put srati sudijama za grublji kontakt. Koliko je god poznat po svojim vrhunskim sposobnostima na parketu, toliko je i po dramljenju sucima..
Ne znam, možda je ovo danas neka druag košarka... nisam je dugo pratio. tamo u devedesetim ovakvih pič.kica nije bilo među zvijezdama, a kontakta, uvaljivanja laktova, štipanja, šamaranja po rukama, nogama na pretek..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jan 2014, 15:14

ako ne pratis onda i ne komentarisi, jednostavno je i jedino logicno na kraju krajeva
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jan 2014, 15:16

LenBias je napisao/la:ako ne pratis onda i ne komentarisi, jednostavno je i jedino logicno na kraju krajeva
Forum, ako imam pristup, onda ću i komentarisati šta mi je k.urcu ćeif. Vrlo jednostavno i logično na kraju krajeva.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jan 2014, 15:18

VanBasten je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ako ne pratis onda i ne komentarisi, jednostavno je i jedino logicno na kraju krajeva
Forum, ako imam pristup, onda ću i komentarisati šta mi je k.urcu ćeif. Vrlo jednostavno i logično na kraju krajeva.
upravo, pitanje je samo koliko je pametno komentarisati kada nisi ni blizu istine (james fulao sport) ali ako ti to pruza satisfakciju onda nastavi dalje slobodno, apsolutno niko nema pravo da ti to brani ;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 11 jan 2014, 15:19

storm_raider je napisao/la:

@Edin,

Ne vidim bas da se slazu toliko, al dobro, to je razumljivo jer dosta onako usput prokomentira il ni ne prati to sve pa razumljivo samo zbog svog igraca bace oko tu i tamo, dok ja recimo stvarno volim gledati NBA kad god mogu i upratio sam bar 7 utakmica Netsa ove sezone zbog Teletovica.
To drugo nisi shvatio na koga se odnosi, ispada ne smijes misljenje ''sa strane'' dati bez da ''produzis''. Cisto iznosim misljenje, nego glupa mi tolika prica oko toga i jos sad ovo ponizavanje Jamesa i slicno, te igraj odbojke, te analize necijeg stanja uma, sto se ovaj njemu smije, kako ga je iskulirao, LeQueen ili Teletovica kao toboze uhvatio strah ili pak nije, nigdje veze... Al dobro, nebitno, u pravu si. ;)
Ma sve ok, znas kakav je svijet svugdje ne samo pod ovim balkanskim internet nebom, mada ovdje naivise.. velicamo svoje previse ili ponizavamo svome previse, nema realno, ali neka.. lijepo je osjetiti se dijelom necega veceg, pa makar i kroz Mirzu. ;)

A te gluposti: fulio sport, queen, itd.. samo preskocim.. covjek je masina u svakom pogledu i vjerovatno i ovogodisnji osvajac titule i ja koji pratim nba 20tak godina sigurno nisam nikada vidio fizicki dominantnijeg kosarkasa u najjacoj ligi. Ali eto, neka se narod raduje. Sve ok, kazem.. forumsko misljenje je najmanji problem. Zivio! :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jan 2014, 15:20

LenBias je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
upravo, pitanje je samo koliko je pametno komentarisati kada nisi ni blizu istine (james fulao sport) ali ako ti to pruza satisfakciju onda nastavi dalje slobodno, apsolutno niko nema pravo da ti to brani ;)
http://hr.wikipedia.org/wiki/Hiperbola_(figura" onclick="window.open(this.href);return false;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jan 2014, 15:20

VanBasten je napisao/la:pa nek se posveti odbojci ako će svaki put srati sudijama za grublji kontakt. Koliko je god poznat po svojim vrhunskim sposobnostima na parketu, toliko je i po dramljenju sucima..
Ne znam, možda je ovo danas neka druag košarka... nisam je dugo pratio. tamo u devedesetim ovakvih pič.kica nije bilo među zvijezdama, a kontakta, uvaljivanja laktova, štipanja, šamaranja po rukama, nogama na pretek..
Pa ne sere svaki put kad bude grublji faul na njemu. Sinoc je bila jedna od njegovih rijetkih reakcija u ovakvim situacijama. Nisam na strani Jamesa u ovoj situaciji, ali malo pretjerujete.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jan 2014, 15:21

hiperbola, naravno ;)

NekiTamoLik
Kontakt:

Post Postao/la NekiTamoLik » 11 jan 2014, 15:21

da i ja nesto dodam...
igraci sa klupe ne smiju ulazit u teren ne bitno sta se zbiva na terenu, za to se dobija tehnicka
zbog toga KG i ostali nisu prisli da "pomognu" Mirzi
jedan "malac" je krenuo ne vidjo ko je al ga neki covjek u kravati zaustavi
Blatche kapa dole zabi se u trojac iz Miamia otpuha ih frajer ispred Mirze :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: NekiTamoLik, dana/u 11 jan 2014, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jan 2014, 15:24

LenBias je napisao/la:hiperbola, naravno ;)
tako je, poklopi se. Pametan dečko!
Donnie Darko je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:pa nek se posveti odbojci ako će svaki put srati sudijama za grublji kontakt. Koliko je god poznat po svojim vrhunskim sposobnostima na parketu, toliko je i po dramljenju sucima..
Pa ne sere svaki put kad bude grublji faul na njemu. Sinoc je bila jedna od njegovih rijetkih reakcija u ovakvim situacijama. Nisam na strani Jamesa u ovoj situaciji, ali malo pretjerujete.
Ne znam onda što ga u US toliko ljudi proziva za flopiranje i slično. Ma jbt ga.
Nets dobili, Mirza imao rolu pa makar i ovakvu. Odlično sve u svemu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jan 2014, 15:25

Kakve tacno veze flopiranje ima sa grubim faulovima? I sa ovim incidentom? Ne razumijem.

Kako neko flopira ako je grublji kontakt u pitanju?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jan 2014, 15:27

ne razumijes? ne brini, vjerovatno je i to neka hiperbola, poklopi se i ti donnie :D

inace jeste li ispostovali glasanje za najboljeg igraca koji ulazi sa klupe? trentno stanje je ovo

slika

:mrgreen:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 jan 2014, 15:38

Vi sto ste promasili temu, sikter ba, yebe se nama za LBJ!

Imate NBA stranice pa tamo svrsavajte po njemu. OK je sto je fauliro Kiriklenku, a nije OK sto ga je Mirza davio, pa i jeste medjed i treba ga daviti, na snazi mu se i zasniva kosarka, trebo se Mirza smknuti u stranu i pustiti ga da zakuca, da bi vi mogli svrsavati i pljuvati po Mirzi kako nista nije uradio da ga zaustavi.SIKTER BA!!!!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 11 jan 2014, 15:39

LenBias je napisao/la:inace jeste li ispostovali glasanje za najboljeg igraca koji ulazi sa klupe? trentno stanje je ovo

slika

Normalno da se ispoštovalo i motri se iza zastora. Znaš onu priču što furaju curice "Drži ženu kao leptir, ni prejako da je uništiš, ni prelagano da ti odleti." (Tako nekako.)
E, tako forumaši paze na ovaj rezultat. Pobjednik je jasan. 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jan 2014, 15:44

BaDa12 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:inace jeste li ispostovali glasanje za najboljeg igraca koji ulazi sa klupe? trentno stanje je ovo

slika

Normalno da se ispoštovalo i motri se iza zastora. Znaš onu priču što furaju curice "Drži ženu kao leptir, ni prejako da je uništiš, ni prelagano da ti odleti." (Tako nekako.)
E, tako forumaši paze na ovaj rezultat. Pobjednik je jasan. 8-)
posteno onda, nemam sta dodati na to :P

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jan 2014, 15:44

emir79 je napisao/la:Vi sto ste promasili temu, sikter ba, yebe se nama za LBJ!

Imate NBA stranice pa tamo svrsavajte po njemu. OK je sto je fauliro Kiriklenku, a nije OK sto ga je Mirza davio, pa i jeste medjed i treba ga daviti, na snazi mu se i zasniva kosarka, trebo se Mirza smknuti u stranu i pustiti ga da zakuca, da bi vi mogli svrsavati i pljuvati po Mirzi kako nista nije uradio da ga zaustavi.SIKTER BA!!!!
Izgleda tako. Ako si PF, i želiš da budeš poštovan, u sličnim situacijama postupićeš onako kako je Mirza postupio. Isto važi za zakucavanje u lice, slomi mu ruku ( hiperbola :mrgreen: ) ali mi u lice nećeš zakucat. Nema druge. Ovo je čak ispalo i bolje zbog Jamsove reakcije. Pravi potez i za sebe, i za tim na kraju.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.