FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne mogu da vjerujem! 
Dobrodosao gospodine Blazevicu, barem da se u gradu opet prica o fudbalu, sad ce to biti hit, sminka ovo ono gledat Slobodu
ne vjerujem ocam'
Azmire volim te Boga mi !
Azmire volim te Boga mi !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Meni jedan od ljudi iz kluba rece da je Ninkovic najblize al **** valjda ova budala probudi ljudeklasik je napisao/la:Samo da nije Vlatko GlavašHeller je napisao/la:**** Ćiru, kako sam ja sazno u opticaju je jedan jaaako kvalitetan trener koji je neko vrijeme bio van fudbala u BiH nekih godinu dvije.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako nista barem cemo gledati dupke pun Tusanj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
fukara87 je napisao/la:Vec zamisljam ovo![]()
[youtube][/youtube]
Hoćete li u PL ili će te igrati kao curice?Što ne igraš j*bem ti B***
Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako se ovo ostvari, a jest haman, drago mi je samo zbog Skokica (i medija uopsteno), Fucka , Misketa i slicnih 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Moze on nasima na terenu do jutra **** b.... kad ovima na jedno udje na drugo izadje,bitnija je viva navecer i dobro se olesit uz brod,stok itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Joj kad mi otac pocne psovat ko kad smo ono igrali protiv Veleza, dzaba ulaz bio, cojk otiso na stadion nije mogo sjest ni blizu gdje inace sjedi, sve kaze nekakve face, dodju sad i doce opet kroz 5 godina na utakmicu.Omerbavarac je napisao/la:![]()
![]()
Ako nista barem cemo gledati dupke pun Tusanj.
- tuzlak1987
- Kontakt:
oj svršio sam 
Bas mi je drago sad i sam ne mogu da vjerujem da je potpisao za vas, a sad kroz plitak potok pa ozeziiiii.
I za godinu u Evropu aBd-a. Puno pozdrava i dobrih rezultata zelim, pa da igramo u Gradaccu komsijski derbi sledecu sezonu
I za godinu u Evropu aBd-a. Puno pozdrava i dobrih rezultata zelim, pa da igramo u Gradaccu komsijski derbi sledecu sezonu
Svaka cast!
Za jezik se ujeo, cuj i sljedecu sezonu da igramo u Gracanici derbi, pusti nas bolan da udjemo u PL, pa tek za 2 godine kad i vi udjeteKapetan je napisao/la:Bas mi je drago sad i sam ne mogu da vjerujem da je potpisao za vas, a sad kroz plitak potok pa ozeziiiii.![]()
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kapetan je iz Gradacca koliko sam razumio
uglavnom hvala ti na zeljama
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
e svastaklasik je napisao/la:Za jezik se ujeo, cuj i sljedecu sezonu da igramo u Gracanici derbi, pusti nas bolan da udjemo u PL, pa tek za 2 godine kad i vi udjeteKapetan je napisao/la:Bas mi je drago sad i sam ne mogu da vjerujem da je potpisao za vas, a sad kroz plitak potok pa ozeziiiii.![]()
Volim te Željo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.