Kompaktan stadion, koji se nalazi u Innsbruck. Wacker Innsbruck, koji nastupa u 1. Austrijskoj ligi, igra svoje utakmice u ovom stadionu.
Kapacitet: 17.400

Slike u vecoj rezoluciji cijelokupnog stadiona (stavio sam ih u spolier radi preglednosti):
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ili bolje receno Austrijsko Sarajevo.sanelmasetic je napisao/la:Iako u srcu alpi Innsbruck nema tako ekstremne klimatske uslove, tu je to negdje kao i u Bosni, mislim na grad, alpe su posebna prica ...
calcio je napisao/la:Cesto igramo sa Meksikom, sada cemo i sa Egiptom...
Mi piramidaske nacije se dobro razumijemo. Jos Kinu negdje uvaliti jer i oni imaju piramide, i ne moze nam niko nista.
za skoro sve mozes naci karte na öticket sto se desava u austriji, tako da ce biti 99% tu. ali karte nece bit problem. pa u st.gallenu protiv brazila se moglo naci na dan tekme karte. a i radni je dan. narucis karte preko neta, tu si vec u prednost nad ostalimGoalgetter je napisao/la:Karte valja kaparisati sto prije, 15.000 nije nista ispuniti za nas Bosance, posebno jer je Innsbruck tacno u ''sredini'' . Po 1,5 / 2h iz Svicarske, Salzburga i Minhena, a nasih hrpa.
Zna li neko koja ce agencija prodavati karte? Znam da to sada jos nije poznato, jer nije potpisan ugovor, ali ako neko ima neku pretpostavku, nije ovo prva prijateljska koja se odrzava u Innsbrucku.
Po meni, kao sto sam gore naveo, ovi crveni su kriticni za tekmu sa Egiptom, i treba se postaviti pitanje da li ih uopste treba pozvati. Zukanovic bi i mogao, ali umjesto ovog ostatka treba pozvati makar 2-3 nova igraca za te pozicije, na Susicu je da reaguje.Golmani: Asmir Begović (Stoke), Asmir Avdukić (Borac Banja Luka), Jasmin Fejzić (Aalen)
Odbrana: Emir Spahić (Bayer), Ermin Bičakčić (Eintracht Braunschweig), Toni Šunjić (Zorya), Ervin Zukanović (Gent), Boris Pandža (Gornik Zabrze), Sead Kolasinac (Schalke04), Ognjen Vranjes (bez kluba)
Vezni red: Senad Lulić (Lazio), Sejad Salihović (Hoffenheim), Adnan Zahirović (Bochum), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senijad Ibričić (Kayseri Erciyesspor), Miralem Pjanić (Roma), Miroslav Stevanović (bez kluba), Izet Hajrović (Galatasaray), Avdija Vršajević (Hajduk), Zvjezdan Misimović (Guizhou Renhe), Zoran Kvržić (Rijeka), Edin Višća (Istanbul BB),
Napad: Vedad Ibišević (Stuttgart), Edin Džeko (Manchester City)
I ja kad sam ove godine isao u Hrvatsku(Rovinj),nekim zaobilaznicama sam platio samo 100-ak kuna i to onaj dio od Rijeke do Sinja(tako nesto),i onda zaobilaznicom koja je jako dobrog kvaliteta izasao pred samu granicu BiH.revan je napisao/la:Što se tiče hrvatskih autocesta, može se izbjeći većina. Na Izačić neka ide. Uđe u Hrvatsku, do Karlovca i onda umjesto na A6 prema Rijeci, može ići Luisijanom (stara cesta, u dobrom stanju, nema prometa) do Rijeke i na GP Rupa u Sloveniju. Tako će izbjeći komplet autocestu.TakozvaniDijasporac je napisao/la: Na madzarsku moze ici ako ce u bec ili na tu stranu, a ne kad ide u Innsbruck..to je na sasvim drugoj strani..
guzve nece biti u ta doba..sto se tice izbjeci putarina...za hrvatsku neznam, i tesko, jer je hrvatski autoput stvarno centralan a hrvatski magistralni putevi sigurno nisu nista bolji od nasih..neznam koliko to valja..a slovenijska vinjeta se moze fino izbjeci, cak ni magistralna cesta im nije tako losa..tu bi se recimo isplatilo izbjeci..15 eura je 15 eura, ha ja
Jedino treba vidjeti kakvo je vrijeme u Gorskom Kotaru u to doba godine. Snijeg zna zatrpati sve. Tada je autocesta bolja solucija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.