FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jan 2014, 18:04

ma vidjet ce Ciro dje fale igraci ba (vezni red najmanje 2 i najmanje 1 pravi spic) i urgirat da se to dovede..nije to Smajl da ne vidi sta fali i gdje steka.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 jan 2014, 18:05

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 11 jan 2014, 18:08

liga u kojoj je trener najmanje bitan, siguran sam da ce cirohito nakon par proljetnih kola napustiti tuzlu..
Volim te Bosno!!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 jan 2014, 18:09

xavi26 je napisao/la:liga u kojoj je trener najmanje bitan, siguran sam da ce cirohito nakon par proljetnih kola napustiti tuzlu..
Tjesi se :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 11 jan 2014, 18:10

fukaratz je napisao/la:kao sto anonimni rece TIGAR ce stopirati transfer Cire u Tuzlu :lol:
iskreno da ti kazem sokiran sam i nemogu da vjerujem da je Ciro preuzeo Slobodu iz vise razloga ali ponajvise iz razloga sto nije javna tajna da je Sloboda najzaduzeniji klub u BiH . nisam smrad da sad bacam neke provokacije kao sto to npr. radi WienUltras redovno na racun Jedinstva.
nek vam je sa srecom ali ima jos 15 utakmica odigrati do kraja sezone!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 11 jan 2014, 18:11

fukara87 je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:liga u kojoj je trener najmanje bitan, siguran sam da ce cirohito nakon par proljetnih kola napustiti tuzlu..
Tjesi se :lol:
zasto da se tjesim!?
Volim te Bosno!!!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 11 jan 2014, 18:11

Sjetite se da ste prije nekoliko mjeseci nama govorili da se spustimo kad smo doveli Katalinića, Šarbinija, Nadarevića.. Gle sve neka imena. Eto i Miroslav Blažević je veliko ime, veće i od ovih, ali ne igra on. Teeško će vam biti ponovo, sada će se svi htjeti dokazati protiv vas. Mislite što vas Ćiro vodi da će ljudi vas puštati, sad ćete još teže doći do pobjede.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 jan 2014, 18:15

xavi26 je napisao/la: zasto da se tjesim!?
Onako reda radi, jer jedno su zelje a drugo su mogucnosti, te price su davno poznate ali pustimo da dodje vrijeme pa tek onda komentarisi. ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 jan 2014, 18:17

NKJ je napisao/la:Sjetite se da ste prije nekoliko mjeseci nama govorili da se spustimo kad smo doveli Katalinića, Šarbinija, Nadarevića.. Gle sve neka imena. Eto i Miroslav Blažević je veliko ime, veće i od ovih, ali ne igra on. Teeško će vam biti ponovo, sada će se svi htjeti dokazati protiv vas. Mislite što vas Ćiro vodi da će ljudi vas puštati, sad ćete još teže doći do pobjede.
jel matere ti :roll: :lol: :lol: ..e svaka cast na opsirnom elaboratu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 11 jan 2014, 18:20

Cestitam na dovodenju cire, sloboda mora biti u premier ligi.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jan 2014, 18:25

ma dobro ne mozes ljude sa strane toliko osudjivat zbog takvih komentara (iako su to u 80% slucajeva zajedljivi komentari i provokacije), jer ne poznaju stanje u TZ i oko Slobode...

ja ti druze kazem da je teren mozda tek 3. ili 4. faktor po redu zbog kojeg se ja ko malo dijete radujem ako Ciro dodje..puno je tu drugih faktora oko Slobode koji ce se nadam se srediti uz Ciru, a koji nemaju veze sa terenom.

a jos uvijek ne mogu da vjerujem da smo prije godinu dana bili u BKC-u i vise nismo imali kluba neg sto smo imali, a sad nam dolazi Ciro i jos strasno dobre stvari se spominju, ljudi koji ulaze u skupstinu itd itd..."Mali" ljudi koji vole Slobodu dok se nisu digli, i dok opstina nije prepoznala to i podrzala nije nista bilo moguce...sad je na nama samo da punimo Tusanj iz kola u kolo i u sto vecem broju idemo na gostovanja.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 11 jan 2014, 18:36

Ma Ciro je super stvar. Ali puno veca stvar od toga je da se vraca povjerenje naroda,tj. sponzora u ovaj upravni odbor. Bar ja imam takav osjecaj. Mnogi su i digli ruke os Slobode bili jer je klub bio bure bez dna,a lopovi stotine hiljada uzimali. S povjerenjem se lako okupe jake firme.
Samo se nadam da Ciro nije postavio svemirske uslove da on jedini profitira kao sto je bilo u vrijeme selektorovanja.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 11 jan 2014, 18:48

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 11 jan 2014, 18:54

neroazzuro je napisao/la:Ma Ciro je super stvar. Ali puno veca stvar od toga je da se vraca povjerenje naroda,tj. sponzora u ovaj upravni odbor. Bar ja imam takav osjecaj. Mnogi su i digli ruke os Slobode bili jer je klub bio bure bez dna,a lopovi stotine hiljada uzimali. S povjerenjem se lako okupe jake firme.
Samo se nadam da Ciro nije postavio svemirske uslove da on jedini profitira kao sto je bilo u vrijeme selektorovanja.
sretno sa Cirom, pričalo se da će možda kod nas, ali odmah se znalo da je ublehaška. S njim će se vratiti publika, doći će i novi sponzori i vjerovatno i povratak u premijer ligu. Mislim da je dobar potez uprave da sve svi dignete na noge a kad se situacija stabilizuje onda dovesti neko mlađeg trenera koji zna sa mladima i koji će biti dugoročno rješenje. Samo ne mogu da shvatim balavce poput Iceplayer koji sere i ponižavajuće govore o Slobodi, e pa drug, moj Travnik igra premijer ligu pa je Sloboda i onako raspala i dalje veći klub i od tvog i mog kluba. Zato se poklopi.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 11 jan 2014, 18:56

E sad ono sto mislim da bi bio odlican potez jeste probat dogovorit sa Sokom da bude Cirin pomocnik, mislim da bi se i Ciro sa tim slozio, i da u dogledno vrijeme ga Sok naslijedi, on do sad nije htio preuzet klub jer je znao sta se radi u klubu i nije htio da mu se iko mijesa u poso, eh sad mislim da bi i on to rado prihvatio.

Mozda je rano o tome govorit al mislim da bi ovo bilo odlicno rjesenje.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 jan 2014, 19:01

travnik81 je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Ma Ciro je super stvar. Ali puno veca stvar od toga je da se vraca povjerenje naroda,tj. sponzora u ovaj upravni odbor. Bar ja imam takav osjecaj. Mnogi su i digli ruke os Slobode bili jer je klub bio bure bez dna,a lopovi stotine hiljada uzimali. S povjerenjem se lako okupe jake firme.
sretno sa Cirom, pričalo se da će možda kod nas, ali odmah se znalo da je ublehaška. S njim će se vratiti publika, doći će i novi sponzori i vjerovatno i povratak u premijer ligu. Mislim da je dobar potez uprave da sve svi dignete na noge a kad se situacija stabilizuje onda dovesti neko mlađeg trenera koji zna sa mladima i koji će biti dugoročno rješenje. Samo ne mogu da shvatim balavce poput Iceplayer koji sere i ponižavajuće govore o Slobodi, e pa drug, moj Travnik igra premijer ligu pa je Sloboda i onako raspala i dalje veći klub i od tvog i mog kluba. Zato se poklopi.
svaka cast druze za komentar ;) vidimo se iduce godine u eliti 8-)
Sloboda Tuzla

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 jan 2014, 19:03

Nama treba šok koji će vratiti ljude na stadion, a boljeg šoka od njega nema. ;)

p.s. travnk81, hvala na lijepim rijecima
tuzlanska Sloboda

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 11 jan 2014, 19:12

Odlicna stvar iako sam licno bio skeptik. Nakon ujedinjenja omladinskih pogona Slobode i Kluba 7 , jos jedan odlican potez ! Sada nam trebaju pune tribine , povratak sponzora i dobrih igraca i eto nas gdje nam je i mjesto . Nasi omladinci spadaju u vrh BH fudbala i grijeh je da igraju u nizem rangu ! Nadam se i zelim nam povratak u PL .

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 11 jan 2014, 19:16

Hrvat na klupi tuzlanske Slobode. Respect. Ovaj potez bi napokon mogao smanjiti tenzije među etničkim grupama na području Tuzlanskog kantona tj. Solske županije.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 11 jan 2014, 19:19

adc je napisao/la:Hrvat na klupi tuzlanske Slobode. Respect. Ovaj potez bi napokon mogao smanjiti tenzije među etničkim grupama na području Tuzlanskog kantona tj. Solske županije.
TK i etnicke tenzije ? Ako ih gdje nema, onda je to u TK..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.