Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la KK_Bosna » 11 jan 2014, 17:15

kokuz je napisao/la:sam ne kontam kako nije garnet uletio da brani mirzu
igraci koji su na klupi ne smiju ulaziti u teren.
Mkey4nba je napisao/la:Faul je bio na ganici izmedju osobne i tehnicke licne greske
tacno volim ove pametnjakovice koji nisu u zivotu pogledali kosarkasku utakmicu. cuj bio na granici izmedju licne i tehnicke... :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 11 jan 2014, 17:25

nerkolfc je napisao/la:
Cepi1981 je napisao/la:Jeli se LBJ oglasio nakon sinocnje blamaze?
Rekao je da ono sto je Mirza napravio nije kosarka. I da je Kiril flopirao vecinu faulova i da onaj njegov zadnji faul na Livingstonu nije bio faul jer je Shaun izazvao taj kontak.
Uh rodi ga majka, dusa od maksuma, bas mi je osjetljiv. Jeli mu ko dodao lotos maramicu da obrise okice.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 jan 2014, 18:14

Prvo da pohvalim Blatchea za ovo razgrtanje floopera.

Druga stvar je najvaznija. Ovo je u danasnjoj NBA flagrant foul. U onoj NBA od prije 20 godina, kada je igrao GOAT ovo bi bio obicni faul.

Meni se ne svidja ovo sto Stern radi od NBA. NBA kosarka vise nije muska igra. Svaki kontakt se svira, tehnicke se dobijaju zbog proslave, zbog reakcije. Kad zakucas ne smijes pogledati mrko frajera preko kojeg si zakucao, jer slijedi tehnicka. Kad sudija nesto dosudi, ako se nasmijes eto ti tehnicke. Na klupi zbog pokrivanja peskirom ili smijeha dobijas tehnicku.

Treca stvar je Jamesova reakcija. Ako se vratimo u 80-e i 90-e i vidimo kakve su batine tad primali Bird, Jordan, Magic i ostali superstari, onda su reakcije na ovakav faul presmijesne. Volio bih vidjeti kako bi se James ponasao u drustvu Laimbeera, Charles Oakleya, Rodmana i ostalih zajebanih tipova tadasnje NBA. Sta je sve MJ trpio, kakve batine je dobijao, nekad se znao i pobit, al kad krene da se udara onda se i pobije, a ne ko James sinoc.

Veceras Mirza ide na 20p. Big Ticket i Truth ne igraju 1000%. Ne znam da li je KG uposte i ziv :lol: valja u njegovim godinama odigrat 40 minuta, protiv sampiona.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 11 jan 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 11 jan 2014, 18:15

Mirza Teletovic POWER FORWARDA+ for laughing in LeBron James's face after committing a flagrant foul on him. The game doesn't matter. I don't condone violence, but I absolutely condone mind games on the court, and holy Fearza, that was as good as it gets.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 11 jan 2014, 18:38

Samo se ide ovdje iz krajnosti u krajnost. Nek se pise o sinocnjem "sukobu" kakve veze ima. Onda dodju neki likovi koji kao prate nba i prosipaju svoju pamet o "King James-u." Ne vidim razlog da ponizavaju ljude koji napisu nesto lose o tom kosarkasu, ipak raja voli Mirzu i previse, stotine ljudi ostaju budni do 5 ujutro da gledaju Mirzu, prije nekoliko mjeseci, i koju minutu. Mislim da ti ljudi imaju svako pravo da misle sta zele o bilo kome i da to napisu. Ima svako pravo da kaze da doticni promjeni sport, a ovi drugi nemaju pravo da se izruguju njihovom misljenju. To bi bilo neko postovanje. Sada da bi neko ispao veliki znalac NBA prilika pise kako je James "najveci svih vremena" Jest al u qrcu.

Sjecam se da je isto pokusao i s Grangerom ali mu je ovaj odmah pokazao zube i s***k je ohladio, a da ne pricamo o istom ovakvom pokusaju naleta na Chalmersa na klupi tokom time-outa. Sto se tice Mirze ovo ce mu sigurno donjeti postovanje u ekipi, ali i u cijeloj ligi, jednostavno je sve u respectu kojeg je on zasluzio.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 jan 2014, 18:41

Mozambik je napisao/la:Ne znam da li je KG uposte i ziv
:lol:

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 11 jan 2014, 19:12

je li to i veceras igraju sa nadimcima na dresovima, i kad je ona tekma u Londonu sto ce igrati :)

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 11 jan 2014, 19:23

Meni je drago sto je sinocnja tekma bila na nacionalnoj televiziji i sto je MT 3 ost'o hladnokrvan. Do prije 2 mjeseca je bio anonimus, otad je vec post'o miljenik navijaca Netsa, a nakon sinoc gotive ga svi oni kojima LBJ i Miami nisu dragi.

Polako, ali sigurno pravi sebi mjesta u NBA.. 8-)

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 11 jan 2014, 19:31

mirsad993 je napisao/la:je li to i veceras igraju sa nadimcima na dresovima, i kad je ona tekma u Londonu sto ce igrati :)
16 Januar 21h Sport klub

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 11 jan 2014, 19:39

Hocel neko od veterana veceras preskocit ? KG ? PP ?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jan 2014, 19:50

grgr je napisao/la:Hocel neko od veterana veceras preskocit ? KG ? PP ?
Nista zvanicno nema...Po meni postoje sanse da svi igraju veceras(uz malo limitiranije minute),posto u slijedecoj sedmici igraju samo sa ATL u Londonu,tako da ima dosta vremena za odmor igraca.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 11 jan 2014, 19:50

grgr je napisao/la:Hocel neko od veterana veceras preskocit ? KG ? PP ?
KG 100% jer nikad ne igra back to back utakmice. Pogotovo bi bilo suludo da zaigra nakon sinocnje minutaze.

Pierce vjerovatno igra, ali vjerujem da ce i on imat' ogranicenu minutazu jer je sinoc dobro svoju presis'o..

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 11 jan 2014, 20:01

slika

:lol: Dosad najbolji gif situacije. Fol bi nasrnuo, ali kad je vidio da Mirza stoji mrtav hladan u mjestu onda se lagano hvata za svoje saigrace da ga kao sprijece u njegovoj "namjeri" ... :lol:
Da je primjera radi Blatce bio umjesto Mirze u sinocnjoj situaciji ruku bih u vatru stavio da bi ovaj samo glavu okrenuo ne obaziruci se na faul.. Ali ono, da se faca dokaze nad manjim od sebe. Ne bukvalno manjim, ali zna se na sto mislim.
15.10 - 15.06 ...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 jan 2014, 21:00

Amal1 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slika
Ništa novo što nema veze s mozgom sa ovoga portala. Samo si fulio temu, smiješne slike je prava. :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 jan 2014, 21:18

MIrza igra poput Svedjanina, hladno kalkulantski efektivno za ekipu i krajnje cinicno (u pozitivnom smislu). U tom smislu i sinocni potez , i prekrsaj i reakcija. Mada je imao sudijsku odluku protiv sebe ovakve stvari pomazu ekipi za ostatak utakmice.

Mene samo zabrinjava da MIrza ne dodje u istu situaciju kao i Edin. Da je upao u strasan tim. ONo sinoc je meni bila play off utakmica po ostrini i kvaliteti. A njegovi suigraci su se pokazali bogami dobro.

Jednostavno ne vidim kako on moze dobiti minutazu jos kada se vrati DW a o Lopezu da i ne pricam.

Izgleda mora cekati svoje sitne minute opet i ubadati trice sa vecim procentom uz to da zadrzi postojeci nivo odbrane. Obozavam one situacije,a kojima se ne daje tolika paznja, kada Mirza ulijece sa visoko podignutom rukom da blokra sut. Mislim da je postotak protivnika na sutu preko MIrzine ruke oko 10% ako ne i manje ;). I to ej obicno igrac koji nije njegov.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 jan 2014, 21:23

Amal1 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slika
I.M. se ozbiljno zayebo :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 11 jan 2014, 21:28

Kirilenko said he should be fine to play, but Garnett's a question mark, at least. We'll see about everyone else.

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 11 jan 2014, 21:30

ma ima za mirzu včrs dosta minuta, eno čitam da je toko ponovno vraćen u tim, znači ni PP se večeras neće forsirat, joj nešto jedva čekam večerašnji meč, imam neki dobar osjećaj 8-)
#Ynwa

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 11 jan 2014, 21:37

[quote="kimbo"]..........................[/quote]

slika

Veceras ide na rekord karijere.. Nadam se da i 30 moze zabiti, samo tesko da ce to biti dovoljno za pobjedu
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.