HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

saskograd
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la saskograd » 11 jan 2014, 19:54

Bekic ostaje u Zrinjskom,Getafe navodno htio dzaba igraca dovesti,mislim jesmo mi kokuzi u bih ali brate,stani malo! :D
HSK Zrinjski Mostar.

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 11 jan 2014, 20:29

Samo da se reprezentativac ne vrati isto,o.p.Milicevic,bez njega smo jači ionako.....

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jan 2014, 20:31

saskograd je napisao/la:Bekic ostaje u Zrinjskom,Getafe navodno htio dzaba igraca dovesti,mislim jesmo mi kokuzi u bih ali brate,stani malo! :D
Nema džabe ni u stare babe!Ma izgleda da ovi iz Getafea nemaju za germe čim su se okrenuli našem tržištu.Čuj oni bi igrača za džaba :o Šteta, nadao sam se da možemo uzeti nešto love da popunimo malo klupsku kasu ali očito ništa od toga a i žao mi je Amera.Jedino što možda može Bekićev menadžer malo iskoristiti to zanimanje Getafea za njega , pa ga nekome drugom utrpat.Ništa , idemo dalje.U ponedjeljak prozivka pa ćemo vidjeti na čemu smo.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jan 2014, 20:40

Vidim Ješe ode iz Širokog, navodno nije bio u najboljim odnosima sa trenerom.Ja ga se sjećam kao vrlo dobrog i iskusnog stopera.Nama bi mogao biti od koristi ako nije tip koji kvari atmosferu u ekipi i ako nije riječ o povredama jer on sigurno zna igrati stopera.Koliko se sjećam ako ode Mara mi ostajemo samo na dva stopera ili sam nekog zaboravio?.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 11 jan 2014, 20:48

Prespor je on....33 na leđima.....višak kila......upitna motivacija.....ne treba nikoga preko 32 dovoditi.....Osim Kreše,njemu vrata uvijek otvorena

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jan 2014, 20:53

fanaticoszg je napisao/la:Prespor je on....33 na leđima.....višak kila......upitna motivacija.....ne treba nikoga preko 32 dovoditi.....Osim Kreše,njemu vrata uvijek otvorena

Ako je tako onda ništa.Pretpostavio sam da ako se zakačio sa trenerom onda vjerovatno sa njim nešto nije u redu jer je Slaven ok čovjek.Kad smo već kod stopera , zna li netko gdje završi Velimir Vidić, zadnje što znam da je bio u Splitu.

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 11 jan 2014, 21:01

Ma kakav Jese,poznavajuci nase iz uprave,bore se oni i sve to,znamo nema se novca kao prije,ma nema ga nitko u bih,predvidjam dovodjenje jos jednog igraca Slavije,onoga Aleksica defanzivca ,sa njihovim igracima smo se usrecili zadnjih godina,zato nam i jesu rezultati zadnje tri godine kao u euro Slobode! :lol:
Zadnja izmjena: saskograd, dana/u 11 jan 2014, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
HSK Zrinjski Mostar.

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 11 jan 2014, 21:01

Nk Vinogradar.....on,skupa sa starim poznanikom Matom Dragicevicem,Mirzom Mesicem.....ekipa na zalasku

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 11 jan 2014, 21:03

Aleksic odličan stoper,ali u menadžerskim raljama,.....Zeljo ga pokušava dovesti zadnje dvije godine.....a i mi stojimo u redu

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 11 jan 2014, 21:04

Treba dati sasnu Stanku Cvitkovicu,kazu ove godine u Gosku odlicno igra na mjestu stopera,jaci je i brzi od Anicica !
HSK Zrinjski Mostar.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jan 2014, 21:09

saskograd je napisao/la:Treba dati sasnu Stanku Cvitkovicu,kazu ove godine u Gosku odlicno igra na mjestu stopera,jaci je i brzi od Anicica !
Ne znam momka ali pošto nema love treba se okrenuti mladim i perspektivnim igračima posebno našim juniorima.Onako pitam za Vidića.Žali bože talenta , ali je.biga kad nema mozga , tj, ima ali ili ga ne koristi ili mu je mal :D :D mislim mozak.

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 11 jan 2014, 21:14

E Velimir Vidic je bio odlican stoper,mozda i najbolji u premijer ligi ikada,covjek igra za Zrinjski i za par dana Raula cuva i strpa u mali dzep kad je BiH primila gol u 107 min protiv cigana iz Spanjolske!
HSK Zrinjski Mostar.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jan 2014, 21:24

saskograd je napisao/la:E Velimir Vidic je bio odlican stoper,mozda i najbolji u premijer ligi ikada,covjek igra za Zrinjski i za par dana Raula cuva i strpa u mali dzep kad je BiH primila gol u 107 min protiv cigana iz Spanjolske!
Zato i pitam za njega.Bio je odličan stoper i sa malo više rada i reda mogao je napraviti vrhunsku karijeru ali ebiga.Sjećam se kako je znao zagalamiti kad netko od suigrača ispadne pa se ne vrati na vrijeme ,ko nekad Goca Jurić :D .Bila je jedna epizoda kad su ga neki novinari zamjenili za Nemanju Vidića pa napisali kako se za stopera Zrinjskog interesiraju Bayern i Manchester United :lol: :lol: .

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 jan 2014, 21:26

saskograd je napisao/la:E Velimir Vidic je bio odlican stoper,mozda i najbolji u premijer ligi ikada,covjek igra za Zrinjski i za par dana Raula cuva i strpa u mali dzep kad je BiH primila gol u 107 min protiv cigana iz Spanjolske!
Gdje je zavrsio karijeru ?

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jan 2014, 21:32

terabajt je napisao/la:
Gdje je zavrsio karijeru ?
Pa evo neko gore napisa da nije završio karijeru nego igra u Vinogradaru u II HNL.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 11 jan 2014, 23:45

Vidic je igrao za Vinogradar protiv Hajduka u kupu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 12 jan 2014, 23:38

Milicevic napustio Zrinjski i presao u Pescaru!
Zao mi je samo njihovih navijaca a zbog
momka mi je drago! :D
HSK Zrinjski Mostar.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 12 jan 2014, 23:50

saskograd je napisao/la:Milicevic napustio Zrinjski i presao u Pescaru!
:lol: :lol:

Sretno mu!
RIP CITY!

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 13 jan 2014, 00:22

Imamo u ligi najjacu lijevu stranu!
Stojkic,Belosevic,Stojanovic i Crnov!
Ako Basara dodje i ovaj Aleksic te mozda jos jedan napadac kao onaj bivsi igrac Borca bit ce to dosta za europe !
HSK Zrinjski Mostar.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 13 jan 2014, 13:20

Lillard0 je napisao/la:
saskograd je napisao/la:Milicevic napustio Zrinjski i presao u Pescaru!
:lol: :lol:

Sretno mu!
Ne bih ja Bajdu baš tako podcjenjivao,sigurno da je u zadnje vrijeme loše igrao ali ovog momka poznajem od juniorskih dana i mislim da čak može napraviti solidnu karijeru vani uz malo sreće i sazrijevanja.Nek mu je sa srećom ali koliko ja znam on još nije prešao u Pescaru.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.