Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

KEC
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la KEC » 10 jan 2014, 18:01

slika
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jan 2014, 18:05

Citam komentare nas Bosanaca,fakat nas ima mentalno poremecenih.Mene stid ono citati,mogu misliti kako se tek osjeca Dzeko kad cita sta pisu o njegovoj djevojci. :(
1946

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 jan 2014, 18:10

Kaže onaj jedan "kako Džeko uvijek imaš samo jednu curu" :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 10 jan 2014, 18:24

Kec sa printscreenom, koji kralj. :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jan 2014, 19:08

Sve ljudi koji nemaju svoj zivot, pa jedu okolo go***.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 jan 2014, 03:38

Head je napisao/la:Citam komentare nas Bosanaca,fakat nas ima mentalno poremecenih.Mene stid ono citati,mogu misliti kako se tek osjeca Dzeko kad cita sta pisu o njegovoj djevojci. :(
Nije ti ni ovdje nista bolje. Ovdje je svaki bolesnik Edinovu curu mogao nazvati pogrdnim imenom i nije bio sankcionisan. Naprotiv, imam osjecaj da je to vidjeno kao nesto cool. Taj krkanluk ovdje je puno gori nego tamo gdje je haman pa bezvlasce.

Pojedinci godinama trolaju ovu temu i to je super. Kladim se da bi na temi Uniteda ili Liverpoola bili banovani. (ili bilo kojeg drugog kluba iz EPL ali i PL BiH) Eto, ovdje im je dozvoljeno da piske i kake po Edinu i njegovoj curi.
Logicno da se masa raje povukla ili su banovani jer su se pokusali suprostaviti ovom krkanluku koji je uzeo maha.
Ako mi vec nije omoguceno da normalno diskutujem, a nije, onda necu nikako.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 11 jan 2014, 12:01

Ma pustite ljudi curu. Ko god je spomene u bilo kakvom kontekstu nju ili njegov licni zivot bi treba dobiti ban, momentalno. Jer to nema nijedne veze sa sportom. Nego sta cemo sa njegovom karijerom. Ja mislim bas kao sto je rekao Zgembo, da je jedno mjesecna povreda Aguera dosla u skoro najgore moguce vrijeme. I ako se nije u prvom dijelu sezone izborio za prvi tim. Da mu je so skoro nemoguce u drugom dijelu. Za sto je itekako mnogo kriv trener. Koji ga je prebrzo posadio na klupu i jakooo dugo vremena mu nije dao sansu da konkurise za prvi tim. Zanimljivo je zasto taj isti trener nije ni u nijednoj od 4,5 losih utakmica Negreda. Zasto njega nije zamjenio ( za top napadaca ponizavajucih ) poslije losih 45 mim ?? A Dzeku jeste. Ko da nije mogao docekat prvih losih pola tekme. Pa da nebi Dzeko slucajno zabio u drugih 45 min.
Meni da je 10% tih para sto ima Dzeko. Ma stavio bi karijeru i cast/obraz na prvo mijesto miljardu posto. Pa kud puklo da puklo. Pa pare no mogu da kupe karijeru. Sta vam je ljudi. Znate li kakva je cast biti prvi igrac Milana, Dortmunda, Arsenala a ne supersub. Sad vise ni supersub nije. sad je to Navas. Koji u pola ekipa PL nebi igrao u prvom timu. Jedini kvalitet mu je ekstremna brzina. Dribling 0 poena, a covjek igra krilo.
Zakasnio je jako mnogo sto se nije prije 2 mjeseca pobunio osim malo novinskih napisa. Idi u Januaru covjece bilo gdje. Ne dozvoli da te ponizavaju. Pokazi im iz inata koliko vrijedis. Onaj Ibrahimovic koliko god bio los covjek. Covjek se ponasa/o kao pravi Bosanac, Balkanac. Pa ne trebas biti kao sto neki govore najbolji planetarni napadac da napustis klub. Puno manje poznati igraci od Ibre su napustili klubove iz inata. Zar je to malo vise para vaznije od karijere, ponosa. Ne razumijem stvarno ???? Evo mega igrac Marco Reus kaze da nebi ni za koje "PARE" otisao u Bayern. A covjek bukvalno jedino u Realu trenutno nebi bio u prvih 11.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 11 jan 2014, 12:26

Ako je Dzeko vjeran Amri, onda svaka mu cast. Ali ne vjerujem. Ne samo za Dzeku nego za profesionalne sportiste uopste. Lijepe zene im se non-stop bacaju u ruke gdje god idu, tesko je vjecito reci ne.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 11 jan 2014, 12:34

ZgemboAdislic je napisao/la:Ako je Dzeko vjeran Amri, onda svaka mu cast. Ali ne vjerujem. Ne samo za Dzeku nego za profesionalne sportiste uopste. Lijepe zene im se non-stop bacaju u ruke gdje god idu, tesko je vjecito reci ne.
Ma pusti zene. Da je pametan **** bi sve zivo. Nego komentarisi o fudbalu. Znas da sam 100% upravu ono sto sam napisao zar ne. Ja stvarno neznam kako da vise covjeka nagovorimo da progleda. Da se ponizava nevidjeno. Mozda da napisemo neku peticiju, anketu ? A onaj trener mu prica neke bajke. Da ce imati vaznu ulogu ALI u drugom dijelu sezone, i ona sranja o Ibrahimovicu. Ma da nije Aguero bio povrijedjen nebi mu ni ovo malo dao. Tacno se vidi da mu daje na kapaljku. Nema te sile koja bi mene zadrzala tamo ako bi imao njegov kvalitet i bio vec finansijski zagarantovan. Sto on jeste.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 11 jan 2014, 15:14

Romanista10 je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:Ako je Dzeko vjeran Amri, onda svaka mu cast. Ali ne vjerujem. Ne samo za Dzeku nego za profesionalne sportiste uopste. Lijepe zene im se non-stop bacaju u ruke gdje god idu, tesko je vjecito reci ne.
Ma pusti zene. Da je pametan **** bi sve zivo.
Dzeko da je pametan zenio bi se

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jan 2014, 15:35

MrShadow je napisao/la: Dzeko da je pametan zenio bi se
Taman i da kopacke okaci o klin. :mrgreen:
Natovarise mu u nekoliko recenica i prevaru i ludi kamen. :lol:

Sutra cerupa svrake. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 11 jan 2014, 15:58

Head je napisao/la:Citam komentare nas Bosanaca,fakat nas ima mentalno poremecenih.Mene stid ono citati,mogu misliti kako se tek osjeca Dzeko kad cita sta pisu o njegovoj djevojci. :(
Dzeko i Amra na glavu da se nabiju bosancerosi ce je uvjek gledati kao "srpsku snahu" to je de facto.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jan 2014, 16:16

KEC je napisao/la:slika
Vala Amra je k'o med i tacka,zarez,usklicnik bez upitnika.
A ovima kurajberima kojima je i Ukrajinka bez papira skupa,no coment.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 jan 2014, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 jan 2014, 16:18

Cepi1981 je napisao/la:
Dzeko i Amra na glavu da se nabiju bosancerosi ce je uvjek gledati kao "srpsku snahu" to je de facto.
Koji bosančerosi ?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 jan 2014, 16:19

harishp je napisao/la: A ovima kurajberima kojima je i Ukrajinka bez papira skupa,no coment.
:lol: Vala bas. Cigonluk vlada ovom temom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 11 jan 2014, 17:58

amra je prelijepa cura, Dzeko je izabrao i ko pojedincima daje pravo da se mjesa u neciji zivot? Kao da ljudi nemaju svojih problema pa moraju tudje rijesavati.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 jan 2014, 18:01

Nije to samo kod Dzeke, u svakodnevnom zivotu ti se uvijek neko mijesa u tvoje privatne stvare i zabadaju nos gdje im nije mjesto. Mahalusa nikad dosta.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jan 2014, 18:19

Problem naših ljudi je velika nezaposlenost. Zbog toga i imaju vremena da se brinu o tuđim problemima i da komentarišu tuđi život. To im zapravo predstavlja razonodu i daje teme za ubijanje dosade sa istomišljenicima. Mada je cjela ta koncepcija brige o drugome i svakodnevnica cjelokupnog balkanskog mentaliteta.

Nije da sam nešto novo rekao, ali ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 jan 2014, 19:59

Mi Bosanci i Hercegovci imaju jedan ogroman kompleks kojega nikako da se rjese a to je da ih uvijek ali bas uvijek vise radije tuda nesreca nego vlastita sreca. I to nas *ebe da prostite na izrazaju. I tako nas narod vise zanima s kim je Dzeko (koji je postigao vise za svojih 27 godina nego sto ce neki za jos 100), kakva mu je zena, sta je radila, sta nije radila, "zabija li", "ne zabija li", jel postena. I tako to ide u krug. A Dzeku i Amru realno boli briga sta besposlicari pricaju po netu. Eto taman ce komentar jednog naseg dusebriznika natjerati Dzeku da raskine sa Amrom. Hoce hoce, ali malo sutra. A Amra je iskreno primjer uspjesne svjetske djevojke. Da ima dijete i sta cemo sad? Razapeti je zbog toga? Zena se posteno bori i zaraduje sebi i svome djetetu. Ali hajd ti to dokazi bosancu. Nemres vala pa taman se na glavu posadio. 8-)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 11 jan 2014, 21:10

Najveci problem je nasto, kad je edin poceo da hoda sa amrom, njegove igre su pale njegovi posjeti u medijima narasli i ljudima je to udarilo na losu stranu mozga i rezultat toga je tako nastrojeno mrzenje amre....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”