Dijete drago, znas li ti ko je John TerryCescinho4 je napisao/la: Kakva crna bruka? Chelsea ima 5,a Liverpool 3 prema tome po cemu su oni toliko bolji![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Svi oni igraju tako da....se to racunaCescinho4 je napisao/la:Imamo i mi Eastmonda, Gibbsa, Thea,Sola i Wilshera to je 5, a mozemo i Ramseya racunati posto je i on Britanac.
FK Pjetlovi
pa jarane i u liv igraju samo gerrard i caragher ovaj spiring nije usao od rata....btw theo igra samo sto je povrjedjen cesto,gibbs prosle godine pola sezone odigrao,sol ce da igra nemogu uvijek gallas i verm....wilshere jedan od najvecih talenata ENGLESKOG fudbala.....
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Čitavu tekmu je ovako bilo po cescuJohnyx95 je napisao/la:[youtube][/youtube]
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
A Johnsonsin3x je napisao/la:pa jarane i u liv igraju samo gerrard i caragher ovaj spiring nije usao od rata....btw theo igra samo sto je povrjedjen cesto,gibbs prosle godine pola sezone odigrao,sol ce da igra nemogu uvijek gallas i verm....wilshere jedan od najvecih talenata ENGLESKOG fudbala.....
FK Pjetlovi
jbg previdio samreds je napisao/la:A Johnsonsin3x je napisao/la:pa jarane i u liv igraju samo gerrard i caragher ovaj spiring nije usao od rata....btw theo igra samo sto je povrjedjen cesto,gibbs prosle godine pola sezone odigrao,sol ce da igra nemogu uvijek gallas i verm....wilshere jedan od najvecih talenata ENGLESKOG fudbala.....![]()
Wenger ima bezbroj mladi igrača engleza koji će sigurno za 2-3 godine bit okosnica Arsenalovog tima... Sada, hmm, Gibbs i Theo su najbolji englezi i Ramsey ( welšanin
) Meni ocam' ne smeta što nema engleza, jer bolje da ih nema nego da ih ima a smetaju 
Bar po meni bolje je napraviti jaku ekipu makar u njoj bilo i Rusa,Madara,Rumuna itd..
,nego napraviti ekipu engleza koje ce svako nabijati po par razlike
FK Pjetlovi
ma moze se i ovako vidjeti arshavina smo platili 15 miliona funti,za takvog istog engleza koliko bi platili???
bolje da ti ne pričam koliko... Ovako, hmm, extra.. Da smo mi jedini tim u engleskoj koji ima 2-3 engleza koji igraju ( čak mi imamo i više ) pa hajd, al pošto nismo jedini i pošto naši englezi su mladi i trebaju se razvijat još onda nigdje veze...
Ja nisam mislio da napadam Arsenal ,naprotiv...pa to mi je drag klub.
Vec vidim pominje se arijevska rasa,plava krv i slicne zayebancije na koje ne reaguju navijaci Arsenala vec precutno odobravaju takvo pisanje.
Pa zato pomenuh sve te silne crnce,francuze,Wengera itd...kad malo bolje sagledamo cinjenice postavlja se logicki pitanje : Pa gdje su ti arijevci u Arsenalu?? samo 2-3 engleza...necemo valjda Walcotta i Campbella (koji jesu englezi) sad nazivati i crnim arijevcima i tako praviti dodatni cirkus
Kad vec @ljubav pravi cirkus sa ovom temom i svojim boldiranim izjavama (koje jesu simpa,mora se priznati) što nebi mogli ni drugi...svakako je ova tema o Arsenalu odavno izgubila ozbiljnost i postala cirkus.
Vec vidim pominje se arijevska rasa,plava krv i slicne zayebancije na koje ne reaguju navijaci Arsenala vec precutno odobravaju takvo pisanje.
Pa zato pomenuh sve te silne crnce,francuze,Wengera itd...kad malo bolje sagledamo cinjenice postavlja se logicki pitanje : Pa gdje su ti arijevci u Arsenalu?? samo 2-3 engleza...necemo valjda Walcotta i Campbella (koji jesu englezi) sad nazivati i crnim arijevcima i tako praviti dodatni cirkus
Kad vec @ljubav pravi cirkus sa ovom temom i svojim boldiranim izjavama (koje jesu simpa,mora se priznati) što nebi mogli ni drugi...svakako je ova tema o Arsenalu odavno izgubila ozbiljnost i postala cirkus.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ja mislim da lik mislio na navijace arsenala u koje spada i kraljica engleske......

pa svi dobro znamo da Arsenal prije Božića ide na večeru sa kraljicom
na "domjenak" kako kažu naši "susjedi" 
vidite Real i Arsenal imaju nesto zajednicko...sto se tice tih kraljeva i kraljica tu smo negdjeGunnerS je napisao/la:pa svi dobro znamo da Arsenal prije Božića ide na večeru sa kraljicomna "domjenak" kako kažu naši "susjedi"
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Da, upravu si, imamo zajedničko samo što nas vole a nemamo da nas finansiraju
Jer Arsenalu su jedini prihodi, ulaznice, kirije, prodaje stanova itd itd itd... Dok Real zna nekad od kralja primit "malo" love 
jbg Perez namoli kralja da mu dadne koju kintu da dovede Ronalda i co.GunnerS je napisao/la:Da, upravu si, imamo zajedničko samo što nas vole a nemamo da nas finansirajuJer Arsenalu su jedini prihodi, ulaznice, kirije, prodaje stanova itd itd itd... Dok Real zna nekad od kralja primit "malo" love
tako i vi namolite kraljicu da vam dadne koju devizu viska da dovedete sebi Dzeku
Ako cemo iskreno ... najsretnija bih bila da Dzeko ode u Arsenal, cini mi se da bi tamo najbolje pokazao sve sto zna. Bez obzira na to sto navijam za Real ... 
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Ma kakvi, nema kod nas kraljica ništa sa klubovima
Niti smije da ima... Čuj mene kod nas, mislim u Engleskoj... Kod nas bi bilo u Sarajevu
Iskreno, volio bi ga vidjet al samo kad bi morao, mislim, bolji je od kloca dudu-a i Nikolasa al od RVP-a nije i mislim da bi mu RVP bio jedina konkurencija, mislim, velika...
Iskreno, volio bi ga vidjet al samo kad bi morao, mislim, bolji je od kloca dudu-a i Nikolasa al od RVP-a nije i mislim da bi mu RVP bio jedina konkurencija, mislim, velika...
suti Laro cut cete ovi navijaci Arsenala @Ljubav i co. onda moli boga da zive glave iznesemo sa ovog forumaLara je napisao/la:Ako cemo iskreno ... najsretnija bih bila da Dzeko ode u Arsenal, cini mi se da bi tamo najbolje pokazao sve sto zna. Bez obzira na to sto navijam za Real ...
Dzeko nema mjesta u Arsenalu.
Ako zelite da sjedi na klupi, nek sjedi, meni ne smeta.
Vidim da je pogresno protumacena moja izjava, cemu je najzasluzniji @KDN, ali nista novo sa njegove strane.
@drop
Kakav cirkus?
Vidis da ja dajem ozbiljne analize nasih utakmica i volio bih kad bi se neko nadovezao na iste, ali jok, samo se
nadovezu na irelevantne stvari.
Arsene Wengere, caru Engleske i periferije!
Ako zelite da sjedi na klupi, nek sjedi, meni ne smeta.
Vidim da je pogresno protumacena moja izjava, cemu je najzasluzniji @KDN, ali nista novo sa njegove strane.
@drop
Kakav cirkus?
Vidis da ja dajem ozbiljne analize nasih utakmica i volio bih kad bi se neko nadovezao na iste, ali jok, samo se
nadovezu na irelevantne stvari.
Arsene Wengere, caru Engleske i periferije!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.